Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2002

Θέμα: Αγγελίες από το net III

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    το θεμα της επιβιωσης εχει ηδη ερθει κ για τους 3000 αυτοχειρες κ για ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των ελληνων.
    ναι, δε νομίζω ότι κάποιος γίνεται αυτόχειρας επειδή δεν έχει να συντηρήσει το 3λιτρο αυτοκίνητό του. Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά ζητήματα...
    Δε θέλω να απαντάω προσωπικά, αλλά δε είναι καλό στο όνομα της επιβίωσης να τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα λέγαμε και σε άλλο τόπικ.

Επειδή δεν αντιδράσαμε ΠΟΤΕ, επειδή κάναμε συνεχώς τα στραβά μάτια, σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα άλλων. Σε αυτό φταίμε. Από την άλλη όπως κάναμε εμείς τα στραβά μάτια τα προηγούμενα χρόνια, περιμένουμε το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι για εμάς, τώρα που φτάσαμε να γίνουμε... (κλέφτες, φοροφυγάδες, πλαστογράφοι κλπ κλπ )....
    Ξανασκεφτείτε το, δεν μπορεί αυτή να είναι η λύση.

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι, δε νομίζω ότι κάποιος γίνεται αυτόχειρας επειδή δεν έχει να συντηρήσει το 3λιτρο αυτοκίνητό του. Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά ζητήματα...
    Δε θέλω να απαντάω προσωπικά, αλλά δε είναι καλό στο όνομα της επιβίωσης να τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα λέγαμε και σε άλλο τόπικ.

Επειδή δεν αντιδράσαμε ΠΟΤΕ, επειδή κάναμε συνεχώς τα στραβά μάτια, σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα άλλων. Σε αυτό φταίμε. Από την άλλη όπως κάναμε εμείς τα στραβά μάτια τα προηγούμενα χρόνια, περιμένουμε το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι για εμάς, τώρα που φτάσαμε να γίνουμε... (κλέφτες, φοροφυγάδες, πλαστογράφοι κλπ κλπ )....
    Ξανασκεφτείτε το, δεν μπορεί αυτή να είναι η λύση.
    αναφερθηκα στη λεξη επιβιωση ,οτι υπαρχει ΗΔΗ ζητημα για μεγαλο ποσοστο των ελληνων.
    επειδη ανεφερες πιο πανω το (οταν ερθει)
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP