Το κράτος εδώ έχει περάσει τα όρια.
Φυσικά αναγκάζε , αναγκάζει όλους να παρανομησουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το κράτος εδώ έχει περάσει τα όρια.
Φυσικά αναγκάζε , αναγκάζει όλους να παρανομησουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Κύριε Γιώργο, καταλαβαίνω ότι είστε αγανακτισμένος, αλλά είμαι σίγουρος ότι όπως δεν το κάνατε τόσα χρόνια, δε θα το κάνετε και τώρα. Αυτοί όλοι που αναφέρατε έφεραν την κατάσταση εδώ. Τους κατακρίναμε για όσα έκαναν, και επιθυμούμε την παραδειγματική τιμωρία τους (πράγμα που μάλλον δε θα γίνει, στο χάος που έρχεται...). Δε νομίζω ότι θέλουμε να γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Στο μέτρο πάντα του δυνατού βέβαια. Εννοώ όταν φτάσει το θέμα της επιβίωσης, είναι πολύ φυσιολογικό να μην κρατηθούν τυπικοί όροι...
το θεμα της επιβιωσης εχει ηδη ερθει κ για τους 3000 αυτοχειρες κ για ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των ελληνων.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Δυστυχώς τους κανόνες τους θέτει το κράτος.
Το κράτος αυτό "εμείς" το φτιάξαμε. Τέλος πάντων, αυτοί που κυβερνάνε το έφτιαξαν, που αυτούς εμείς τους ψηφίσαμε.
Αν δεν μας αρέσει το κράτος (που δε νομίζω το δικό μας το κράτος να μας αρέσει), ή φεύγουμε ή το αλλάζουμε.
Μάλλον σε λάθος τόπικ γράφω![]()
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3290669/ τρέχω να προλάβω για ανάβαση Αγίου όρους
αντε γεια...
ναι, δε νομίζω ότι κάποιος γίνεται αυτόχειρας επειδή δεν έχει να συντηρήσει το 3λιτρο αυτοκίνητό του. Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά ζητήματα...
Δε θέλω να απαντάω προσωπικά, αλλά δε είναι καλό στο όνομα της επιβίωσης να τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα λέγαμε και σε άλλο τόπικ.
Επειδή δεν αντιδράσαμε ΠΟΤΕ, επειδή κάναμε συνεχώς τα στραβά μάτια, σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα άλλων. Σε αυτό φταίμε. Από την άλλη όπως κάναμε εμείς τα στραβά μάτια τα προηγούμενα χρόνια, περιμένουμε το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι για εμάς, τώρα που φτάσαμε να γίνουμε... (κλέφτες, φοροφυγάδες, πλαστογράφοι κλπ κλπ )....
Ξανασκεφτείτε το, δεν μπορεί αυτή να είναι η λύση.
Μια μανια ομως με τα 3λιτρα.........υπαρχουν και 2500 και 3200 και 4000κτλ...![]()
Panos 316T (30-01-13), S8N (30-01-13), STREETRACING (30-01-13)
η αγγελια αλλαξε... παρακαλω εναν mod να διαγραψη το προηγουμενο μυνημα μου