Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 93

Θέμα: WTF?

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μιλάμε για επ αόριστον κατάθεση πινακίδων και ακινησία μέχρι να ανακάμψει η χώρα (σχήμα οξύμωρο..), αλλά κατάθεση για κάποιους μήνες το χρόνο ώστε να μειωθεί το χαράτσι και το τεκμήριο του αυτοκινήτου. Μην ξεχνάμε πως όταν το αμάξι περάσει τη δεκαετία έχει μισό τεκμήριο και καθόλου χαράτσι, οπότε κάποιος που δεν θέλει να πληρώνει μπορεί να παίξει με κατάθεση μέχρι να πιάσει το αμάξι του δεκαετία...
    Αυτο ναι..

Ετσι ειναι παιδες..
    Θελει ΠΟΛΥ καλο ζυγισμα στα οικονομικα..
    Ενας λογος που δεν θελω να δωσω το δικο μου, ειναι επειδη ειναι ελληνικο, εχει κλεισει 10ετια.. και εχει/εχω απαλαχτει τουλαχιστον απο αυτα τα νταβαντζιλικια-κερατιατικα..
    Αμα το Μ3 δεν ειναι καθημερινο, και δεν τα δινεις καθε μερα σε βενζινες κτλ.. πιστευω οτι βγαινουν τα εξοδα του.. Απλα ειναι τα γ@μησιατικα τα οποια ανεβαζουν το ηδη υψηλο κοστος συντηρησης του..
    Κι εγω δεν πιστευω οτι θα καλυτερεψουν τα πραγματα (σε ολους τους τομεις, οχι μονο στα αυτοκινητα), αντιθετως..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

2. The Following 4 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

EVERGET (30-01-13), Panos 316T (31-01-13), vagmag (30-01-13), Vassilis ///M (30-01-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγω προσωπικα τις κατεθεσα μεχρις νεωτερας ,λογω ελλειψης μετρητων τελος χρονου.οχι για μονιμα.
    να το δωσω 10-15 δεν πολυγουσταρω.
    ο φορος πολυτελειας σε γενικες γραμμες δεν ειναι για μενα βαρυς.
    αν δεν το αντεχα καθολου θα το πουλουσα αμεσα
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

4. The Following 6 Users Say Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

bimmerm (30-01-13), EVERGET (30-01-13), gnx (30-01-13), S8N (30-01-13), vagmag (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ορισμένοι 'ρομαντικοί' (θέλετε να) πιστεύετε, ότι το αυτοκίνητο πολλών κυβικών θα είναι κάποτε και πάλι εφικτό στην Ελλάδα για τα μεσαία στρώματα. Η δική μου η γνώμη είναι πως το αυτοκίνητο πολλών κυβικών πλέον, θα είναι αποκλειστικό δικαίιωμα εκείνων που πραγματικά έχουν βαθιές τσέπες.

Οι υπόλοιποι καλό θα κάνουν να βγάλουν τις παρωπίδες και την όποια διαφορά στη χασούρα να την κάνουν write-off.

Δεν μου αρέσει, αλλά αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Θα τα φέρουν έτσι τα πράγματα (ήδη ξεκίνησε με τον φόρο πολυτελειας) που θα μπορεί να ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ μεγάλο αυτοκίνητο χιλιάδων κυβικών μόνο ο πραγματικά φραγκάτος με υπόβαθρο. Το συντηρήσει με κεφαλαία, το αγοράσει δεν μου λέει τίποτα.

Τέλος οι φούσκες*

*πανάκριβα πολλών κυβικών έξω από τα σκυλάδικα που αν κοίταζες τις άδειες τους το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν με παρακράτηση κυριότητας......

6. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

Tsik.D. (30-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ίδιο έρχεται και στα σπίτια......

Εχεις παραπάνω από 100 τ.μ. σπίτι;;;;;; Είσαι πλούσιος.

Σαν τις ελληνικές μαυρόάσπρες ταινίες που βλέπουμε.

8. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

S8N (30-01-13)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακομα και αυτοι που αντεχουν την καθημερινη χρηση και ιδιοκτησια αυτοκινητου πολλων κυβικων το σκεφτονται διπλα.
    Και αυτο διοτι αν αναλογισθει κανεις το κοστος καυσιμου σε ετησια βαση και απο αυτο υπολογισει ποση ειναι η εμμεση φορολογια τον πιανει κρυος ιδρωτας.
    Απο τα 400 σχεδον λιτρα το μηνα που καταναλωνω, καταλαβα οτι πληρωνω στο κρατος 400 ευρω φορο, η αλλιως 4.800 το χρονο. Και μονο στη σκεψη οτι αυτα τα χρηματα καταληγουν στις γνωστες τσεπες η εξυπηρετουν τους γνωστους σκοπους ημετερων με κανει και το ξανασκεφτομαι αν αξιζει η οχι.
    Και αυτο με το audi, διοτι με το bmw θα ηθελα συν 50% καυσιμου.
    Τελικα ειναι γελοιο το ολο θεμα.....φορος βενζινης, συν τελη, συν χαρατσι, συν ασφαλεια και διαφορα αλλα που μπορει να μου ξεφευγουν αυτη τη στιγμη καταντουν τη χρηση μεγαλου αυτοκινητου ασυμφορη απο θεμα αρχης και μονο .
    Ειναι δε πλεον τοσο μεγαλη η δυστυχια που συναντας γυρω σου, που σε καμια περιπτωση δεν παιρνεις καμια χαρα οδηγωντας ενα καλο και ιδιαιτερο οχημα οποτε το ερωτημα αν αξιζει η οχι γινεται ακομα μεγαλυτερο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 30-01-13 στις 15:32

10. The Following 14 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

A8hnaios (30-01-13), EVERGET (30-01-13), gnx (30-01-13), imolarot (30-01-13), katsaraios (31-01-13), Leonidas_E39 (30-01-13), Monsta (30-01-13), Panos 316T (31-01-13), PANOS-E60 (30-01-13), S8N (30-01-13), Skyline_IS (30-01-13), Tsik.D. (30-01-13), VanVIC (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να γράψω και εγώ, πως το σκέφτομαι... και φυσικά να πω, ότι δε θέλω να στραβώσει, ενοχληθεί κανένας, μιας και αυτά αποτελούν σκέψεις δικές μου, για τον εαυτό μου.

Όταν βγήκα στο κουρμπέτι, τα πάντα γύρω μου πήγαιναν καλά. Όσο δούλευες τόσο αμειβόσουν. Το ίδιο εγώ, όσο και οι φίλοι μου γύρω μου. Έκρινα εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, το μέλλον και τις δυνατότητές μου/μας σαν άτομο, σα λαός κλπ. Χαρακτηριστικά έβλεπα, έναν κύριο τότε (το 2000 ο 45άρης μου φαινόταν μπάρμπας...), καλοντυμένο, να πηγαινοέρχεται με ένα celica 1980+. Τότε σκέφτηκα ότι μπορεί να δουλέψω μερόνυχτα, να λείπω από το σπίτι μου 20-30 μέρες συνεχόμενες, να ρισκάρω, αλλά δε θέλω στα 40μου να είμαι με ένα αυτοκίνητο 20ετίας.... (από τότε μου άρεσαν τα γρήγορα αυτοκίνητα)... Το σκεπτικό αυτό με άγχωνε, να ελέγχω τις κινήσεις μου, να μην ξοδεύω παραπάνω από αυτά που βγάζω κλπ . Σε καλό μου βγήκε μεν, αλλά σκεφτόμουν ότι τα πάντα φτιάχνουν και εξαρτώνται αποκλειστικά από εμένα.
    Το 2004 πήρα ένα forester 2.5XΤ - 40.000+ ευρώ- . Όταν το έδειξα στη γιαγιά μου, μετά τις ευχές τις για καλοτάξιδα κλπ... μου επέστησε την προσοχή να μην ξοδεύω τα χρήματα που βγάζω, γιατί λέει έρχονται και δύσκολες εποχές... Η δικιά μου απάντηση (και το γράφω για να κατανοήσετε το σκεπτικό μου), ήταν .... Ότι εγώ δουλεύω, παράγω, δεν είμαι τεμπέλης και τα δύσκολα όπως πόλεμος, πείνα κλπ πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τη δικαιολόγησα στο μυαλό μου, επειδή αυτή έζησε τον πόλεμο...επειδή έζησε δύσκολα... Που να ήξερα....

Σήμερα λοιπόν είμαι σε θέση να πληρώσω το χαράτσι, τα τέλη και τη βενζίνη. Άλλωστε τα ζύγισα πολύ καλά πριν το πάρω (υποτίθεται). Υπολόγισα και το χαράτσι (΄έστω μικρότερο) και κατέληξα στην αγορά. Τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία. Η δουλειά έχει πέσει 80% !!!! Και πάλι μπορώ να το συντηρήσω (από τα έτοιμα όμως), αλλά δε νιώθω άνετα με τον εαυτό μου. Δε νιώθω καλά.
    Δεν με ενοχλεί πλέον ότι το αυτοκίνητο αυτό στα 40 μου θα είναι 20ετίας, αλλά δε με ενοχλεί γιατί δυστυχώς βλέπω γύρω μου. Δεν είναι ότι άλλαξα τόσο πολύ μυαλά, όσο άλλαξαν οι συνθήκες, οι φίλοι μου, η χώρα μου... αυτό με ενοχλεί.

Αν η ανταλλαγή χαλάσει (που είναι πολύ πιθανό, μιας και ο έμπορος το πάει όλο και πιο πίσω για έλεγχο του Skoda...), θα το κρατήσω, αλλά κάποιο άλλο έξοδο θα κόψω.
    τέλειο βαγγέλη...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Προς κατοχους Μ3 που παρεδωσαν πινακιδες:

ΓΔΥΣΤΕ ΤΑ , ΜΠΑΞΤΕ 2-3 ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΣ , ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΡΑ / ΣΕΡΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ

Γ@μω τη τυχη μου που μενω σε νησι..........
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

13. The Following 5 Users Say Thank You to manos///3 For This Useful Post:

EVERGET (30-01-13), imolarot (30-01-13), Leonidas_E39 (30-01-13), Thomelef (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο RallyArt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι φιλε μου πρέπει να κλεβεις για να έχεις 3000 κυβικα; που ακουστικε αυτο;
    Δηλαδή δεν υπάρχουν πολιτες που απλα γουστάρουν να εχουν ενα Μ3 και ας τους στοιχίζει παραπάνω απο το 1800 δηλαδή; στην Αμερική ειναι ολοι πλούσιοι που εχουν μ.ο. 3000 κυβικά;
    Να σκεφτόμαστε λιγο πιο σωστά και οχι μπακαλιστικα....
    Μάλλον δεν φάνηκε η ειρωνία σε αυτό που έγραψα
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

15. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

vagmag (30-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριε Γιώργο στο Ελλαδιστάν έχουμε γεμίσει με εγκληματίες-κλέφτες-φοροφυγάδες που έχουν αυτοκίνητα με περισσότερα απο 2000 κυβικά, αυτό συμβαίνει...
    Ναι δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις. Το ποστ είναι καθαρά ειρωνικό και πολύ όμορφα γραμμένο.

Και κάπου εκεί που πας στη δουλειά σου, ξαφνικά νιώθεις τα παραπάνω που περιέγραψες, επειδή απλά σου αρέσουν τα κυβικά

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις. Το ποστ είναι καθαρά ειρωνικό και πολύ όμορφα γραμμένο.

Και κάπου εκεί που πας στη δουλειά σου, ξαφνικά νιώθεις τα παραπάνω που περιέγραψες, επειδή απλά σου αρέσουν τα κυβικά
    Κι εμεις γουσταριζουμε ξανθιες ψηλες μπαλαρινες (με διαφορες πλαστικες διορθωτικες λεπτομερειες) απο το ανατολικο μπλοκ αλλα δεν τις παμε και στη δουλεια μας

18. The Following 3 Users Say Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Bellof-3 (30-01-13), Leonidas_E39 (30-01-13), vagmag (30-01-13)

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP