Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2002

Θέμα: Αγγελίες από το net III

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ότι ξέρεις, ξέρω...
    Detailing Madness

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ότι ξέρεις, ξέρω...
    Εγώ ξέρω ότι γίνεται πανεύκολα ο υποβκυβισμός με "άκρη" αλλά σε κυβικά που έχει βγει το μοντέλο, μου είχαν προτείνει και μένα να γίνει 16αρι στα χαρτιά και μόνο με 1 χιλιάρικο αν θυμάμαι καλά και φυσικά αρνήθηκα ...

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3209068/

Μαυρο μηχανοστασιο..

Τι σαλονακι trendy ειναι αυτο..??
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ξέρω ότι γίνεται πανεύκολα ο υποβκυβισμός με "άκρη" αλλά σε κυβικά που έχει βγει το μοντέλο, μου είχαν προτείνει και μένα να γίνει 16αρι στα χαρτιά και μόνο με 1 χιλιάρικο αν θυμάμαι καλά και φυσικά αρνήθηκα ...
    Μπαίνουν και πολλοί άλλοι και διαβάζουν το φόρουμ.
    Ότι γνωρίζουμε παραπάνω... καλό είναι το pm.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

5. The Following 4 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-01-13), doctore (29-01-13), Eleni (30-01-13), Kostas_1 (29-01-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαίνουν και πολλοί άλλοι και διαβάζουν το φόρουμ.
    Ότι γνωρίζουμε παραπάνω... καλό είναι το pm.
    Δεν είπα κάτι άγνωστο κ.Γιώργο... έχει γεμίσει ο τόπος υποκυβισμένα"μαϊμού" ...εμένα άγνωστος μου το πρότεινε και έφαγε "πόρτα"...
    Είμαι της άποψης ότι σηκώνει η τσέπη μας... ακόμα το αντέχω και το έχω...αν δω ότι δεν θα το δώσω... δεν θα κοροϊδεύω την κοινωνία με 16αρι στα χαρτιά και 2λιτρο κανονικά...

7. The Following 7 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-01-13), doctore (29-01-13), E60_Arkadia (29-01-13), gant (30-01-13), ghost-rider (29-01-13), GiannisRob (29-01-13), vagmag (29-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είπα κάτι άγνωστο κ.Γιώργο... έχει γεμίσει ο τόπος υποκυβισμένα"μαϊμού" ...εμένα άγνωστος μου το πρότεινε και έφαγε "πόρτα"...
    Είμαι της άποψης ότι σηκώνει η τσέπη μας... ακόμα το αντέχω και το έχω...αν δω ότι δεν θα το δώσω... δεν θα κοροϊδεύω την κοινωνία με 16αρι στα χαρτιά και 2λιτρο κανονικά...
    Έτσί πρέπει να σκεφτόμαστε.
    Αντί να βρούμε άκρη πως θα πληρώσουν και αυτοί που δεν πληρώνουν και κάνουν μαμουνιές, εμείς θα σκεφτόμαστε μην εκτεθεί κάποιος με αυτά που γράφουμε ;

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντί να βρούμε άκρη πως θα πληρώσουν και αυτοί που δεν πληρώνουν και κάνουν μαμουνιές, εμείς θα σκεφτόμαστε μην εκτεθεί κάποιος με αυτά που γράφουμε ;
    Δεν μπορείς να κάνεις κάτι Βαγγέλη για αυτό. Υπάρχει τρύπα και γίνεται... απλό...
    εγώ εύχομαι μακριά από μας ενδεχόμενο χτύπημα από "υποκυβισμένο" γιατί μετά άντε να αποζημιωθείς... χειρότερα και από τις αδήλωτες μετατροπές το βλέπω το πράγμα στο μέλλον...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

sold...

πείραμε την προκαταβόλα, αύριο πάμε για παράβολα και ΚΕΠ για την μεταβίβαση...

το σαββάτο θα έρθει το Μ-τριάκι στον γκαιφέ, με άλλον οδηγό όμως.

στα 14 κλείσαμε...

sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη νομίζω ότι εδώ είσαι λαθος.
    Τι να κάνουμε? Σε όλα τα φόρα, για tv, κινητά, πλοήγηση κλπ αναφέρονται σε σπασμένα, κλεμμένα προγράμματα, αλλά όλα underground.
    Κι εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που γίνεται, αλλά αν το ρημάδι το κράτος κρεμάει κάποιον ξαφνικά και τον βγάζει εντελώς έξω απ αυτό που είχε προγραμματίσει και δεν μπορεί να σηκώσει τα βάρη, τότε τον αναγκάζει να παρανομίσει.
    Αναφέρομαι σε αυτή την περίπτωση και όχι στον μάγκα που λέει εκ των προτέρων και προσχεδιασμένα εγώ θα το αγοράσω και ύστερα θα το βολέψω.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη νομίζω ότι εδώ είσαι λαθος.
    Τι να κάνουμε? Σε όλα τα φόρα, για tv, κινητά, πλοήγηση κλπ αναφέρονται σε σπασμένα, κλεμμένα προγράμματα, αλλά όλα underground.
    Κι εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που γίνεται, αλλά αν το ρημάδι το κράτος κρεμάει κάποιον ξαφνικά και τον βγάζει εντελώς έξω απ αυτό που είχε προγραμματίσει και δεν μπορεί να σηκώσει τα βάρη, τότε τον αναγκάζει να παρανομίσει.
    Αναφέρομαι σε αυτή την περίπτωση και όχι στον μάγκα που λέει εκ των προτέρων και προσχεδιασμένα εγώ θα το αγοράσω και ύστερα θα το βολέψω.
    κύριε Γιώργο όλη μέρα συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που σκέφτονται, με τον τρόπο του ο καθένας να κάνει "μαμουνιά", "κουτσουκέλα", κλπ κλπ.... Να μην πληρώσει ΦΠΑ, να μην πληρώσει τελωνεία (αν φέρει πράγματα πχ από Αμερική), να κλέψει πρόγραμμα, τραγούδι, να αποκρύψει εισοδήματα από ενοίκια, εργασία, να γλυτώσει χαράτσια για αυτοκίνητα, σπίτια κλπ , και φυσικά όλα αυτά να τα πληρώνουν οι υπόλοιποι. Δεν είναι νομίζω λογική, ότι αφού με κλέβει το κράτος , θα κλέψω και εγώ. Δεν είναι λογική ότι αφού κλέβουν οι άλλοι, να για να μην είμαι κορόιδο ... θα κλέβω και εγώ.
    Νομίζω ότι και όλα αυτά μας έφεραν εδώ.

Καταλαβαίνω όλο τον κόσμο που θα φτάσει στα άκρα για να ταίσει την οικογένειά του, για να τη ζεστάνει..... αλλά ως εκεί... όχι να κλέψει για να κυκλοφορήσει το τρίλιτρο αυτοκίνητό του. Δεν μπορούμε να τα δικαιολογούμε όλα. Στο άλλο θέμα θα σου γράψω πως το σκέφτομαι εγώ, και γιατί θέλησα να πουλήσω το Μ3....

13. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

PANOS-E60 (30-01-13), S8N (30-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP