Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 77

Θέμα: [E46] τελικο εξατμιση 330

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Talking

Τραβηξα ενα βιντεο χθες, σε στενο δρομο.. με τοιχο δεξια-αριστερα.. ετσι για να γουσταρω.. xaxaxaxa..
    Παραθυρο οδηγου λιγο κατεβασμενο.. και τα πισω (coupe) ανοιχτα..
    Με ακουστικα, ακουγεται πολυ ωραια..

Θα φτιαξω και ενα καλο, απο απεξω..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

2. The Following 4 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

Christos 330 (29-01-13), Gregor_Marga (29-01-13), soc12r (29-01-13), Vassilis ///M (29-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραιο φιλε εχω δει ενα 330 απο χιο που πωλειται..Αυτο ειναι?
    https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2883&dateline=1359059  637 O-PELάτης

4. The Following User Says Thank You to Gregor_Marga For This Useful Post:

zaharias (29-01-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregor_Marga Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραιο φιλε εχω δει ενα 330 απο χιο που πωλειται..Αυτο ειναι?
    φιλε.. Ναι αυτο ειναι.. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2273085/
    ΧΙΟΣ-CHIOS

6. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Gregor_Marga (29-01-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πωωωω πατριδα με μπριζωσες ....το ειχα στο μυαλο μου ...π ηρα και τις προσφορες μου αλλα το ειχα αφησει λογο εξεταστικης!
    Για πες καμια γνωμη ....... τι να κανω στο 1.8 ε46 .......πηρα προσφορα για σωληνα απο καταλυτη μερχι εξατμιση 140 ευρω χειροποιητη .....
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πωωωω πατριδα με μπριζωσες ....το ειχα στο μυαλο μου ...π ηρα και τις προσφορες μου αλλα το ειχα αφησει λογο εξεταστικης!
    Για πες καμια γνωμη ....... τι να κανω στο 1.8 ε46 .......πηρα προσφορα για σωληνα απο καταλυτη μερχι εξατμιση 140 ευρω χειροποιητη .....
    Καλη τιμη ειναι.. αλλα τι περιλαμβανει..?? Ποσα καζανια θα σου φτιαξει..??
    Θελει προσοχη στο κουρμπαρισμα και στη διατομη, μην ανεβεις πολυ (σε διατομη)..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλη τιμη ειναι.. αλλα τι περιλαμβανει..?? Ποσα καζανια θα σου φτιαξει..??
    Θελει προσοχη στο κουρμπαρισμα και στη διατομη, μην ανεβεις πολυ (σε διατομη)..
    Μεσα ειναι: σωληνας απο καταλυτη και πισω και τελικο χειροποιητα........κοιτα εγω να πω την αμαρτια μου δεν γνωριζω πολλα απο το θεμα αλλα πηγα συστημενος απο φιλο που εχει παει ενα gtc 1.6 ατμοσφαιρα και τα αποτελεσματα ηταν τελεια ( βεβαι αυτος εχει και φιλτρο ( τιποτα αλλο) αλλα δεν θελω να γινω σαξοραλλο σε ηχο) και σε ηχο ( μπασος μεταλικος) και σε αποδοση ( δεν κερδισε αλλα δεν εχασε καθολου οπως το νιωθει αυτος) απο οτι ειδα και το μαγαζι φαινεται σωστος στις δουλειες του......τωρα τι να πω! Αμα πατησει στις εργοστασιακες γραμμες για το σωληνα δεν νομιζω να εχει προβλημμα.......???
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μεσα ειναι: σωληνας απο καταλυτη και πισω και τελικο χειροποιητα........κοιτα εγω να πω την αμαρτια μου δεν γνωριζω πολλα απο το θεμα αλλα πηγα συστημενος απο φιλο που εχει παει ενα gtc 1.6 ατμοσφαιρα και τα αποτελεσματα ηταν τελεια ( βεβαι αυτος εχει και φιλτρο ( τιποτα αλλο) αλλα δεν θελω να γινω σαξοραλλο σε ηχο) και σε ηχο ( μπασος μεταλικος) και σε αποδοση ( δεν κερδισε αλλα δεν εχασε καθολου οπως το νιωθει αυτος) απο οτι ειδα και το μαγαζι φαινεται σωστος στις δουλειες του......τωρα τι να πω! Αμα πατησει στις εργοστασιακες γραμμες για το σωληνα δεν νομιζω να εχει προβλημμα.......???
    Η αληθεια ειναι οτι διαφορα πιθανον, να μην καταλαβεις.. μονο στον ηχο..
    Διατομη πανω απο 2-3 χιλιοστα μην ανεβεις..
    Επισης μην καταργησεις κανενα καζανι (ειδικα το προτελευταιο, αυτο που βρισκεται πριν το τελικο).. Και να θυμασαι οτι οσο πιο μικρο ειναι το καζανι, βγαζει περισσοτερο θορυβο..
    Με αισθητηρες κτλ τι γινεται?
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αληθεια ειναι οτι διαφορα πιθανον, να μην καταλαβεις.. μονο στον ηχο..
    Διατομη πανω απο 2-3 χιλιοστα μην ανεβεις..
    Επισης μην καταργησεις κανενα καζανι (ειδικα το προτελευταιο, αυτο που βρισκεται πριν το τελικο).. Και να θυμασαι οτι οσο πιο μικρο ειναι το καζανι, βγαζει περισσοτερο θορυβο..
    Με αισθητηρες κτλ τι γινεται?
    Λογικα οπως ειναι οι αισθητηρες......μου προτεινε να μου τραβηξει και παροχη για οργανακι μιγματος στην τιμη αλλα πρωτον η αγορα του οργανου κυμαινεται στα 180 ευρω και δεν θελω και οργανακια μεσα να μου χαλαν το εσωτερικο! Τεσπα θα εχω σιγουρα καλυτερη εικονα την επομενη που θα παω για τα τελευταια! Βεβαια μετα εξεταστικης σε 2 βδομαδες πανω κατω .......ειδομεν!

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λογικα οπως ειναι οι αισθητηρες......μου προτεινε να μου τραβηξει και παροχη για οργανακι μιγματος στην τιμη αλλα πρωτον η αγορα του οργανου κυμαινεται στα 180 ευρω και δεν θελω και οργανακια μεσα να μου χαλαν το εσωτερικο! Τεσπα θα εχω σιγουρα καλυτερη εικονα την επομενη που θα παω για τα τελευταια! Βεβαια μετα εξεταστικης σε 2 βδομαδες πανω κατω .......ειδομεν!
    Λογικα ετσι ειναι η εξατμιση σου.. https://bmwfans.info/parts/catalog/E...entre_muffler/
    Το 1ο καζανι απο αριστερα, ειναι καταλυτης.. ΔΕΝ τον αγγιζεις..
    Απο εκει και περα, μπορεις να φτιαξεις, ενα λιγο πιο ελευθερο μεσαιο & τελικο..
    Συμβουλεψου και τον εξατμισα φυσικα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ζαχαρια τι διαμετρο προτεινεις σε διλιτρο?

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP