Το ΟΕΜ κομματι πριν κοπει..
Φτιαχνοντας το x-pipe...
Bye bye..
Τελικο αποτελεσμα.. (μαλλον θα τη βαψω ολη μαυρη καποια στιγμη, το ασημι που φαινεται ειναι κατι που τη περασε για να μην σκουριασει)
Μενει το βιντεο..![]()
Το ΟΕΜ κομματι πριν κοπει..
Φτιαχνοντας το x-pipe...
Bye bye..
Τελικο αποτελεσμα.. (μαλλον θα τη βαψω ολη μαυρη καποια στιγμη, το ασημι που φαινεται ειναι κατι που τη περασε για να μην σκουριασει)
Μενει το βιντεο..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (27-10-11)
Aπο ήχο Ζαχαρία έγινε πιο φασαριόζικο???![]()
Οι αλλοι 2 καταλυτες Νικο ειναι πανω στα χταποδια.. Δεν τους πειραζω αυτους για ΚΑΝΕΝΑ λογο (βρωμα-καρκινος & αυξημενος θορυβος μετα).. Θελω να το μετρησω απο περιεργια να δω.. Ειμαι ΚΑΤΑ της καταργησης φιλε..
Μπιλ, μια χαρα απο ηχο.. (σκεψου οτι η κοπελα μου δεν καταλαβε τιποτα).. Απλα θυμιζει λιγο Ε36 Μ3 (που ειναι λιγο πιο ξερος σαν "σβραχνος" ο ηχος) και στο ταξιδι μια χαρα.. Ακριβως οτι ηθελα.. Τωρα για το αν πηρα ή εχασα δεν το ξερω.. Παντως δοθηκε ιδιαιτερη προσοχη στις διατομες και στις σωληνες-κουρμπες ουτως ωστε να μην χασουμε, αλλα ή να κερδισουμε ή να παραμεινουμε στα ιδια.. Εγω παντως περισσοτερο για τον ηχο το εκανα..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
Ωραία Ζαχαρία!!!
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι λογικά κέρδισες κάτι ψιλά...Και αυτό γιατί είναι γνωστό πως οι αγγλάρες έχουν εξτρα καταλύτες σε σε σχέση με εμάς για ρύπους...
Aγγλική μετατροπή το δικό σου,οπότε λογικά ξέφυγες απο αυτή τη βλακεία τους...
zaharias (27-10-11)
Ενα cold start που τραβηξα χθες.. και θα τραβηξω και καποιο καλυτερο με τη πρωτη ευκαιρια..
ΧΙΟΣ-CHIOS
ziaba (01-11-11)
ωραίος κ ήχος θυμίζει οντως μι36αρι σίγουρα θα κέρδισες κάτι στ ψηλά όπως είπε κ ο bill
καλά αέρας ήταν κ γω νόμιζα ότι άκουγα αυτο το μεταλλικό σφύριγμα-θόρυβο απο μονό καταλύτη![]()
Φρεσκο πραμα λεμε.. Μολις τα τραβηξα.. Στο ενα ακουγεται και η "γυναικα" απο μεσα.. xaxaxaxaxa!!!
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (07-11-11), bill_m3 (08-11-11), Dermatis (29-01-13), sierra (20-02-13), Vassilis ///M (26-05-12)