ειπα να κοψω μετα απο πολλα χρονια τη nova.
ο λογος ειναι το πολυ υψηλο κοστος συνδρομης σε σχεση με τον ανταγωνισμο που δεν ειναι αλλος απο τον ποτεtv.
για τα φουλ πακετα 62 η νοβα, 20 ο ποτε, η διαφορα ειναι τεραστια παρολο που η νοβα μου εκανε εκπτωση στα 45 ευρω και παλι δεν πλησιαζει καν.
το περιεχομενο των καναλιων ειναι σχεδον το ιδιο (αυτα που βλεπω εγω discovery, history, κλπ) τα εχουν και οι δυο, η διαφορα ειναι μονο στο οτι η νοβα εχει το ελληνικο πρωταθλημα, ενω ο οτε το κυπελο και τα μηχανοκινητα f1 & motogp.
μαλλον με ενδιαφερουν περισσοτερο τα μηχανοκινητα αν και θα χασω μερικα απογευματα ψυχαγωγιας με τις γκελες του αγαπητου μου λαγου, αλλα τι να κανουμε δεν γινεται να τα εχουμε ολα...
ο αποκωδικοποιητης που δινει ο ποτε ειναι ο Kaon KTSF B3202NSO.
λογω του οτι ενδιαφερομαι να παιρνω την καρτα οταν πηγαινω στο σπιτι μου στη χαλκιδα οπως εκανα και με τη νοβα, ξερει κανεις αν αυτο ειναι εφικτο?
δηλαδη η αγορα ενος δευτερου μηχανηματος και η μεταφορα μονο της καρτας (για να μη μεταφερει κανεις ολο το μηχανημα).
στο νετ που διαβασα καποιοι λενε οτι σαφως γινεται και δουλευουν κανονικα 2 μηχανηματα με μια καρτα (εκ περιτροπης φυσικα οχι μονιμα), ο πωλητης του ποτε που μου εκανε την αιτηση λεει οτι δεν γινεται.
ξερει κανεις κατι σχετικο?
μπουλης?