Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: δορυφορικη τηλεοραση (Π)otetv

Rides
    2

Προεπιλογή δορυφορικη τηλεοραση (Π)otetv

ειπα να κοψω μετα απο πολλα χρονια τη nova.

ο λογος ειναι το πολυ υψηλο κοστος συνδρομης σε σχεση με τον ανταγωνισμο που δεν ειναι αλλος απο τον ποτεtv.

για τα φουλ πακετα 62 η νοβα, 20 ο ποτε, η διαφορα ειναι τεραστια παρολο που η νοβα μου εκανε εκπτωση στα 45 ευρω και παλι δεν πλησιαζει καν.

το περιεχομενο των καναλιων ειναι σχεδον το ιδιο (αυτα που βλεπω εγω discovery, history, κλπ) τα εχουν και οι δυο, η διαφορα ειναι μονο στο οτι η νοβα εχει το ελληνικο πρωταθλημα, ενω ο οτε το κυπελο και τα μηχανοκινητα f1 & motogp.
    μαλλον με ενδιαφερουν περισσοτερο τα μηχανοκινητα αν και θα χασω μερικα απογευματα ψυχαγωγιας με τις γκελες του αγαπητου μου λαγου, αλλα τι να κανουμε δεν γινεται να τα εχουμε ολα...

ο αποκωδικοποιητης που δινει ο ποτε ειναι ο Kaon KTSF B3202NSO.
    λογω του οτι ενδιαφερομαι να παιρνω την καρτα οταν πηγαινω στο σπιτι μου στη χαλκιδα οπως εκανα και με τη νοβα, ξερει κανεις αν αυτο ειναι εφικτο?
    δηλαδη η αγορα ενος δευτερου μηχανηματος και η μεταφορα μονο της καρτας (για να μη μεταφερει κανεις ολο το μηχανημα).

στο νετ που διαβασα καποιοι λενε οτι σαφως γινεται και δουλευουν κανονικα 2 μηχανηματα με μια καρτα (εκ περιτροπης φυσικα οχι μονιμα), ο πωλητης του ποτε που μου εκανε την αιτηση λεει οτι δεν γινεται.

ξερει κανεις κατι σχετικο?

μπουλης?

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Ptboul (29-01-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σύμφωνα με το Νο 24 για προστασία από την πειρατεία από ότι καταλαβαίνω δεν γίνεται.

Θα το ρωτήσω όμως.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Stathis (29-01-13)

Rides
    5

Προεπιλογή

Στάθη, σόρρυ, αλλά πώς σου πρότειναν έκπτωση στα 45 ευρώ γιατι και εμένα τα 63 μου την έχουν σπάσει.

Rides
    2

Προεπιλογή

Σύμφωνα με το Νο 24 για προστασία από την πειρατεία από ότι καταλαβαίνω δεν γίνεται.

Θα το ρωτήσω όμως.
    ελα παικταρα μου φτιαξε με και θα σε κανω υπευθυνο της πρωϊνης ζωνης...

7. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Ptboul (29-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στάθη, σόρρυ, αλλά πώς σου πρότειναν έκπτωση στα 45 ευρώ γιατι και εμένα τα 63 μου την έχουν σπάσει.
    πριν απο 2-3 μηνες τους ειχα παρει τηλ. και τους ειπα οτι θελω να διακοψω.
    μου ειχαν προτεινει αυτην την τιμη για να μη φυγω, η οποια μαλιστα ισχυει εχω πληρωσει 2-3 μηνες δεν θυμαμαι ακριβως.

ομως επειδη εμαθα οτι ο ποτε πηρε και την f1 σκεφτηκα να δω τι γινεται και οταν ειδα οτι εχει το ιδιο περιεχομενο με 20 ευρω αιθανθηκα λιγο κοροϊδο.
    τους ξαναπηρα τηλ. αν μου το κανανε 20 ευρω ισως εμενα, αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα δεν γινεται, δε μπορουν.

απο τον ποτε παιρνεις μονο το μηχανημα δωρεαν, το πιατο και η υπολοιπη εγκατασταση δεν χρειαζεται αλλαγη.

9. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

gnx (29-01-13)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα πια κάνουν προσφορές και κάτω από τα 45 εμείς το έχουμε κόψει ένα χρόνο και μας πήραν τηλέφωνο για 29 Ευρώ τα πάντα μέσα αν κατάλαβα καλά.

EDIT: Συγγνώμη λάθος ξέχασα να αναφέρω ότι εμείς είμαστε και συνδρομητές forthnet ίσως να έχει κάποια σημασία...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jkourkoulis : 29-01-13 στις 12:35 Αιτία: ...

Rides
    2

Προεπιλογή

εχει σημασια.

Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε τον ποτέ ακου εκει 20!

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως σχετικά με αυτό που ρώτησες έχω διαβάσει ότι οι νέοι αποκωδικοποιητές "σετάρονται" με τις κάρτες και δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την ίδια κάρτα σε άλλο μηχάνημα.

14. The Following User Says Thank You to jkourkoulis For This Useful Post:

Ptboul (29-01-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λοιπόν,

η επίσημη απάντηση είναι ότι από την παραγωγή τους στο εργοστάσιο, κάρτα και αποκωδικοποιητής είναι ''παντρεμένα'' μεταξύ τους με έναν κοινό αριθμό παραγωγής. Για τον λόγο αυτό πράγματι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κάρτα σε άλλον αποκωδικοποιητή.

Η λύση είναι να μεταφέρεις μαζί τον αποκωδικοποιητή και την κάρτα και να τα κουμπώνεις σε δορυφορική κεραία στο εξοχικό.
    (οφ δι ρέκορντ εικάζω ότι μπορεί να γίνει με τους γνωστούς τρόπους)θα το μάθω σε δεύτερο χρόνο

Θα απολύσεις τον Ντιπ και τον σάρκυ τώρα;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

bmwcompactjohn (31-01-13), S8N (29-01-13), YiorgosXania (29-01-13)

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP