Σελίδα 8 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858108 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Thumbs down Αποχωρηση Citibank

Ο τελευταιος ας κλεισει την πορτα.

Με ταχείς ρυθμούς υλοποιεί το πρόγραμμα αποχώρησης από την ελληνική αγορά η Citibank καθώς μετά το κλείσιμο των περισσοτέρων καταστημάτων στη χώρα η τράπεζα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά του δανειακού της χαρτοφυλακίου από τη Βaupost Group. Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώιμο ως προς την αποχώρηση, οι κινήσεις δείχνουν με σαφήνεια τις προθέσεις των διοικούντων.

Παράλληλα τα διαρκή προβλήματα με τους καταθέτες-πελάτες της τράπεζας στην Ελλάδα, η αλλαγή πολιτικών απέναντι σε δανειολήπτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) και το ανελέητο κυνηγοτό μέσω εισπρακτικών εταιριών αποκαλύπτει τις προαποφασισμένες κινήσεις.

Από τη Citibank διαρρέεται ότι πρόκειται για επένδυση του εν λόγω γκρουπ στην Ελλάδα και όχι για κίνηση αποεπένδυσης της τράπεζας. Παρ όλα αυτά πηγές που δεν θέλουν να κατονομαστούν, δηλώνουν στο Sofokleousin.gr ότι η διοίκηση έχει εξυφάνει σχέδιο αποχώρησης με καταληκτική ημερομηνία τον Ιούνιο του 2013 καθώς απέτυχε να ανταποκριθεί στους στόχους που τέθηκαν από τη μητρική τράπεζα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην Ελλάδα θα παραμείνει ενεργό ένα ή δυο καταστήματα για την υποστήριξη του τμήματος διαχείρισης κεφαλαίων του investment banking

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ξεκίνησαν την λειτουργία τους και τα διόδια του Αιγινίου. Και συζητείται να μπούνε και στους κόμβους προς Σέρρες και προς Κιλκίς.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόλις μπήκα γραφείο και είμαι φορτωμένος μετά από "βόλτα" σε τρεις ΔΟΥ μετά συζύγου...

Ποιος γουσταρίζει άγριο τρόλιν??

4. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

gnx (28-01-13), Kostas_1 (28-01-13), Leonidas_E39 (28-01-13), Stathis (28-01-13), Thomelef (28-01-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν, ως γνωστό, εάν δεν τσακωθείς στις Δημόσιες υπηρεσίες ΔΕΝ κάνεις δουλειά, αλλά αυτό το γνωρίζατε ήδη και δεν αποτελεί νέο. Να είναι καλά τα Λεξοτανίλ και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, για να μη πάρω κ 2ο.

Τη πρόταση του Κουράκη για Φόρο Παπάδων το ακούσατε, έτσι ??

--> Σταματόπουλος: "Το ΠΑΣΟΚ το χτίσαμε εμείς και ο Ανδρέας. Ηταν ένα σοσιαλιστικό κόμμα, υπέρ του εργάτη και το έκαναν φασιστικό.
    Εγώ δεν μπήκα στο μετρό. Με παρακάλεσαν να μπώ. Εγώ μαρμαράς ήμουν και είμαι. Με παρακάλεσαν και μπήκα στο μετρό. Η κόρη μου έχει πρακτορείο ΟΠΑΠ και έχει να πληρώσει ΤΕΒΕ 6 μήνες". [Γελάει υστερικά ο κόσμος]. Φτύστε τον αυτόν και τους ομοίους του, όπου τους πετύχετε.

--> 24ωρη απεργία την Πέμπτη 31/2 προκήρυξε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενη για την επίταξη στο μετρό & σε συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ. Θερμή παράκληση στη κυβέρνηση να πηδήξει τα λαμόγια του Φωτόπουλου, ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.

Τελικά οι απεργίες στην Ελλάδα είναι ευκαρία για τουριστικό προϊόν, για εκδρομές εμπειρίας. Στον υπόλοιπο κόσμο όπου απεργίες δεν γίνονται, θα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τους κάτοικους να ερχόντουσαν στο Ελλαδιστάν και να ζούσαν της εμπειρία της απεργίας.

Από την στιγμή που η απεργία βρίσκεται στο DNA του Ελληνάρα, γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε?

Σε ποία άλλη χώρα θα μπορούσαν να ζήσουν καθημερινά την ταλαιπώρια? Τη κρεπάλη και να βλέπουν από πρώτο χέρι τους Μποσλεβίκους να μάχονται για τα λαμογιακά προνόμια?

Υπάρχει και slogan: "Live your strike in Greece"

6. The Following 10 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

bimmerm (28-01-13), gnx (28-01-13), hades7 (28-01-13), joseph (28-01-13), Kostas_1 (28-01-13), Leonidas_E39 (28-01-13), PANOS-E60 (28-01-13), Stathis (28-01-13), Thomelef (28-01-13), zizu (28-01-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως τόσες μέρες δεν ψάξαμε πως πέρασαν 4 Συριζαίοι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ από τον έλεγχο Μεταλλικών Αντικειμένων στο JFK...

+

Άσχετο, αλλά κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχος πολιτικός λόγος στην Ελλάδα...

https://www.youtube.com/watch?v=vQX1u3RgiL4

8. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Bitz (28-01-13), panose30 (28-01-13), Stathis (28-01-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις μπήκα γραφείο και είμαι φορτωμένος μετά από "βόλτα" σε τρεις ΔΟΥ μετά συζύγου...
    Εγώ κατέβηκα κέντρο με μετρό. Με την απεργία στα λεωφορεία και τα τρόλλεϋ, τα χρειάστηκα. Τέτοιο ζιπάρισμα πρώτη φορά στη ζωή μου. Ευτυχώς που το ανάστημά μου είναι άνω του μετρίου και ανέπνεα λίγο. Τι ανέπνεα δηλαδή, τη μπόχα που αναδυόταν από τα κεφάλια και τις μασχάλες των διπλανών μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η μπροστινή μου όμως. Από Σύνταγμα έως Πανόρμου περιέγραφε γιατί το δικό της μανό δεν πολυμερίζεται όπως της φίλης της, της Ευτυχίας. Στην Πανόρμου της κόπηκε η λαλιά γιατί έκανε ντου στην κονσέρβα μια μοντέρνα με... ποδήλατο.

10. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

katsaraios (28-01-13), Monsta (28-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

το καλυτερο ειναι να τριβεται απο πισω σου Πακιστανος....
    και ενταξει μεχρι πριν λιγο καιρο το ηξερα οτι το κανουν στις γυναικες...αλλα....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο κύριος με την εταιρεία ιατρικών συσκευών παρακάτω ήταν πελάτης μου. Τα γραφεία του είναι σε 50μ απόσταση.

Η παρανοϊκή πρόταση των φοροφυλακών

Τις τελευταίες εβδομάδες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προφέρει έναν ασυνάρτητο λόγο που δείχνει ότι δεν υπάρχει σωστή κυκλοφορία του ορθού λόγου σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα της κυβέρνησης. Η πρόταση για «φοροφυλακές» μπορεί να μοιάζει «πρωτότυπη», αλλά στο τέλος θα καταλήξει να γελάνε μαζί μας και οι πέτρες. Κύριε Στουρνάρα! Δίκαιο φορολογικό σύστημα χρειαζόμαστε και όχι νέες φυλακές.

Μόλις προχτές μου έλεγε ένας επιχειρηματίας το «πάθημά του». Εισάγει ιατρικές συσκευές και το κράτος τον πλήρωσε με ομόλογα που στην συνέχεια «κουρεύτηκαν». Στο μεταξύ δημιουργήθηκε μία νέα οφειλή της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ για την οποία και ελπίζει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορέσει να την εισπράξει.

Ο ίδιος άνθρωπος θα πρέπει να πληρώσει τώρα ΦΠΑ. Τα χρήματα δεν τα έχει και τι πιο φυσικό από το να ζητήσει συμψηφισμό με τα χρήματα που του οφείλει αντίστοιχα το ελληνικό δημόσιο. Αμ δε! Δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σχετική υπουργική απόφαση, του λένε. Έτσι, θα πρέπει να πληρώσει ΦΠΑ και μάλιστα για λεφτά που δεν εισέπραξε και τα οποία του τα οφείλει το δημόσιο. Αυτόν τον άνθρωπο σκέφτεστε να στείλετε στις νέες φυλακές κύριε Στουρνάρα;

Ο κόσμος είναι στα όριά του. Δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους νέους φόρους που του επιβάλλουν. Την ίδια ώρα το κράτος που ζητάει τους φόρους, εξακολουθεί να είναι κακόπιστο, σπάταλο και εχθρικό προς τους πολίτες, προς αυτούς που δήθεν εξυπηρετεί.

Σε λίγες εβδομάδες θα αποσταλούν οι ξεχασμένοι φόροι ακινήτων δύο ετών. Ο κ. Στουρνάρας θα τιμολογήσει και στα χαρτιά του θα είναι εντάξει. Κι έπειτα; Τι θα γίνει; Θα απειλήσει να σύρει στα μπουντρούμια των νέων φυλακών όσους δεν έχουν να πληρώσουν; Όσους έχουν ήδη εξοντώσει με τους παράλογα υψηλούς φόρους που επιβάλλουν συνεχώς;

Ο κ. Σαμαράς πρέπει αμέσως να σταματήσει αυτή την παράνοια. Να βρει τρόπους για να ανασταλεί η φοροκαταιγίδα και να εξαφανίσει από το τραπέζι των συζητήσεων κάθε σκέψη για τις φοροφυλακές. Το ρεπορτάζ του Κεφαλαίου είναι διασταυρωμένο. Το συζητούν και μάλιστα στα σοβαρά. Δεν είναι μία απλή σκέψη ή μία απειλή. Έχουν προχωρήσει σημαντικά την έρευνα και είναι έτοιμοι για ανακοινώσεις. Ο πρωθυπουργός έχει μία ευκαιρία να δείξει ότι αφουγκράζεται τον κόσμο και να σταματήσει αυτή την παρανοϊκή εκστρατεία εναντίον όσων εξακολουθούν και αναπνέουν ακόμη σε αυτή την χώρα.

Θανάσης Μαυρίδης

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ κατέβηκα κέντρο με μετρό. Με την απεργία στα λεωφορεία και τα τρόλλεϋ, τα χρειάστηκα. Τέτοιο ζιπάρισμα πρώτη φορά στη ζωή μου. Ευτυχώς που το ανάστημά μου είναι άνω του μετρίου και ανέπνεα λίγο. Τι ανέπνεα δηλαδή, τη μπόχα που αναδυόταν από τα κεφάλια και τις μασχάλες των διπλανών μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η μπροστινή μου όμως. Από Σύνταγμα έως Πανόρμου περιέγραφε γιατί το δικό της μανό δεν πολυμερίζεται όπως της φίλης της, της Ευτυχίας. Στην Πανόρμου της κόπηκε η λαλιά γιατί έκανε ντου στην κονσέρβα μια μοντέρνα με... ποδήλατο.
    Το υψος με εχει σωσει και εμενα.
    Μονο που εγω ειμαι πιο κακος.
    Μου ερχεται να τους φτυσω καμια φορα

14. The Following User Says Thank You to andreas_R For This Useful Post:

S8N (28-01-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Monsta χωσε κ'αλλα.....με βγαζεις απο την δυσκολη θεση να γραφω.

16. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

Monsta (28-01-13)

Σελίδα 8 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858108 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP