Yey(ναι)
Nay(όχι)
Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι
Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί
Η ποιοτητας ζωης ειναι καλυτερη απο την Ελλαδα, ειδικα την σημερινη Ελλαδα.....
το μονο που ζηλευω, ειναι ο ηλιος και η θαλασσα, και την επαφη με μερικους φιλους, αλλα μπορω και ερχομαι το καλοκαιρι και τα απολαυανω.
Ειμαι 25 χρονια εδω , και δεν το εχω μετανοιωσει , εφυγα απο την Ελλαδα επειδη το ηθελα, οχι λογω συνθηκων η δουλειας. Ειχα καλη δουλεια στην Ελλαδα.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Eleni (27-01-13)
με αντικειμενικους ορους μιλωντας στο εξωτερικο ειναι καλυτερη η ποιοτητα ζωης...
απλα ειναι καποια πραγματα που ουτε πληρωνονται... ουτε μπορει να στα προσφερει το εξωτερικο...
ισως βεβαια οταν μεγαλωσω κανω οικογενεια κτλ... να σκεφτομαι αλλιως... να λεω οτι στο εξωτερικο την εξασφαλιζω καλυτερα...
Canada μεχρι το καλοκαιρι θα εχω φυγει ,αν ειναι καλα θα κατσω μονιμα τελος η Ελλαδα..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Εγώ αν και μεγάλος θα έφευγα ευχαρίστως. Εδώ περνούν καλά μόνο οι κλέφτες και οι λωποδύτες, οι νόμιμοι και ειλικρινείς ταλαιπωρούνται γενικά σε όλα. Τα παιδιά μου τα παροτρύνω να φύγουν από αυτή την κ.λ.χ.ρ για να δουν άσπρη μέρα. Εγώ θα πήγαινα κατά προτίμηση στην Γερμανία και μετά Αυστραλία Καναδά και Αμερική.
Τα κριτήρια δεν είναι όλων τα ίδια φυσικά. Άλλα έχει ο τεμπέλης, άλλα ο κλέφτης, άλλα ο λωποδύτης και άλλα ο εργατικός. Ο εργατικός δεινοπαθεί στην Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι περνούν ζωή και κότα και η Ελλάδα είναι παράδεισος για αυτούς.
Ερώτηση: Γιατί κανέναν από τους έξυπνους Έλληνες δεν τους εκμεταλλευόμαστε εδώ και τους ζητούν οι ξένοι; Είναι χαζοί; Δεν νομίζω.
Τέλος πάντων για να μην σας ζαλίζω άλλο όποιοι μπορούν να φύγουν ας το τολμήσουν και δεν θα το μετανιώσουν και ειδικά οι νέοι επιβάλετε να φύγουν...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Monsta (12-02-13)