Σελίδα 84 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3474828384858694134184 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 831 έως 840 από 2002

Θέμα: Αγγελίες από το net III

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ανοίγει βάγγο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ανοίγει βάγγο.
    αφού απάντησες κιόλας

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

α κατάλαβα.

είχα απαντήσει πρίν ανοίξω εδώ...γενικά η ιστορία είναι αμφίβολη, και δεν με ενδιαφέρει.

αν είναι να κρατήσω κάτι, θέλω να το κρατάω σωστά και όχι σαν κάνα τσιπλάκι. να μπορούσα να το έχω τελείως νόμιμα με διάφορους τρόπους που θα με θέλανε να έχω πραγματικ΄γ σχέση με την βουλγαρία, οκ.

σε καμμία περίπτωση όμως δεν κάθομαι να κάνω πράγματα που κοροιδεύω.
    sympether with chiefτης

/

4. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (28-01-13), STREETRACING (27-01-13), vagmag (27-01-13), zaharias (27-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Η τιμη πωλησης καθοριζεται παντα απο την ζητηση του καθε προιοντος. Ξεκιναμε απο κει.

Υπαρχουν αρκετων ειδων τυποι οσον αφορα τους πωλητες και τους αγοραστες.

Χοντρικα απο πωλητες υπαρχουν οι εκτος πραγματικοτητας-εποχης, αυτοι που δεν θελουν να πουλησουν οντας εριστικοι και αδιαπραγματευτοι και αυτοι που θελουν να πουλησουν. Κατι παρομοιο ισχυει και για τους υποψηφιους αγοραστες. Υπαρχουν οι μπανισταδες, αυτοι που θελουν να "δαγκωσουν" ασχημα εκμεταλλευομενοι τις αναγκες του αλλου, την εποχη κλπ και αυτοι που θελουν να αγορασουν.

Για να γινει μια αγοραπωλησια λοιπον πρεπει να υπαρχει κατανοηση και απο τις 2 πλευρες.

Ο φιλος Theomelef επειδη προφανως τωρα εβαλε την αγγελια και ειδε τι παιζει στην αγορα ( και εχει να δει πολλα ακομα) πρεπει πρωτα να αποφασισει ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ θελει να πουλησει το αυτοκινητο του, και μετα να θεσει στον εαυτο του την κατωτατη τιμη που θα το δωσει. Αυτο δεν ισχυει μονο για τον παραπανω φιλο αλλα και για τον καθενα που βρισκεται σε αυτη τη θεση.

Απο κει και περα εχει να ακουσει πολλα και απο πολλους υποψηφιους αγοραστες, αλλα σε καθε περιπτωση χρειαζεται υπομονη και διαλλακτικοτητα. Ακομα και εαν εχεις να κανεις με καραγκιοζη υποψηφιο αγοραστη.

Πχ οταν δεις οτι ο αλλος ειναι μ@λ@κ@ς τηλεφωνικως, δεν χρειαζονται πολλα πολλα. Και σιγουρα οχι ειρωνια και μαγκιες διοτι ετσι τον εχασες σιγουρα. Ενα "ελα να το δεις κι αν σου αρεσει το συζηταμε" ειναι υπεραρκετο.

Παραδειγματα εχω πολλα αλλα αν αρχιζω να λεω το post θα καταληξει εκθεση ιδεων

Παντως για ενα Μ3 10+ ετων με 200.000 χλμ φιλικα παντα στο λεω φιλε μου 17.000 σε οτι κατασταση και να ειναι ειναι πολυ δυσκολο εως και αδυνατο να πουληθει. Και αυτο στο λεω απλα για να μη χαλιεσαι με τον καθε υποψηφιο γιατι εχεις να ακουσεις πολλα.

6. The Following 5 Users Say Thank You to trabakoulas For This Useful Post:

Bitz (28-01-13), hades7 (27-01-13), S8N (28-01-13), Thomelef (27-01-13), Vassilis ///M (27-01-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θωμά δυστυχώς στα 15Κ δεν θα φύγει. Και λόγω κρίσης και λόγω χλμ.
    Συμφωνώ και υποστηρίζω και εγώ ότι το προσέχεις και ότι δουλεύει καλύτερα από κάποιο με 100Κ και λιγότερα μην σου πω, αλλά ο υποψήφιος αγοραστής δεν το πιστεύει γιατί κυριαρχεί αυτός ο φόβος στα μεταχ. λες και τα 70Κ είναι όντως πραγματικά σε όλα.
    Αποφάσισε αν το θέλεις ή όχι και κάνε τις κινήσεις σου.
    Είσαι μεγαλύτερος κατά πολύ από μένα οπότε έχεις την πείρα να σκεφτείς τι σε συμφέρει ως οικογενειάρχη Θωμά.
    Εγώ θα το κρατούσα, αλλά είμαι ο ελεύθερος Ανδρέας και δεν έχω κάτι άλλο να πληρώνω πλην του αυτοκινήτου. Ίσως αν το είχα 6 χρόνια και εγώ να το έδινα αν πίστευα άλλα.

Μην βιαστείς να κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις , αλλά μην κάνεις και κάτι απλά γιατί σου έσπασαν τα νεύρα με τα τηλ που θα σε πάρουν. Και 5Κ θα σου πούνε και 6Κ , έτσι είναι η αγορά...

Φιλικά στα λέω όλα καθώς έχω διαβάσει σε τι υπόληψη έχεις το ///Μ σου και γενικά τον πόθο σου για το 46αρι και μόνο Μ3.

8. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

Thomelef (27-01-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    α κατάλαβα.

είχα απαντήσει πρίν ανοίξω εδώ...γενικά η ιστορία είναι αμφίβολη, και δεν με ενδιαφέρει.

αν είναι να κρατήσω κάτι, θέλω να το κρατάω σωστά και όχι σαν κάνα τσιπλάκι. να μπορούσα να το έχω τελείως νόμιμα με διάφορους τρόπους που θα με θέλανε να έχω πραγματικ΄γ σχέση με την βουλγαρία, οκ.

σε καμμία περίπτωση όμως δεν κάθομαι να κάνω πράγματα που κοροιδεύω.
    Ούτε κι εγώ είμαι αυτής της λογικής, το Ζ το έχω στο garage, πάνω τριπόδια και το χαζευω (φοβερή απόδοση, επιδόσεις, στήσιμο... σε ακινησία )
    Ομως, επειδή μας "δουλευουν" και ουσιαστικά μας "κλέβουν" νομότυπα, το νομότυπο μπορεί να αποφασίσουμε να ισχύει εκατέρωθεν.

Καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά προς πάσα κατευθυνση.

Αφού έπιασες μολύβι και χαρτί για υπολογισμούς για το Μ3, βάλτα ΟΛΑ στο τραπέζι.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

it is what it is...

το ότι γουστάρει ο αγοραστής να βλέπει αδούλευτα Μ3 10ετίας με 40 και 50 χιλιάδες χιλιόμετρα, δεν νομίζω ότι είναι λόγος για να αναθεωρήσω την τιμή μου.

το ότι παραπάνω απο τα μισά δεν έχουν αλλάξει βαλβολίνες διαφορικού και σαζμάν ποτέ επειδή έτσι γράφει το ταμπελάκι, ή τις αλλαγές λαδιών που έχουν κάθε 12 και 13 χιλιάδες χιλιόμετρα, μάλον δεν λεει και πολλά στους επίδοξους αγοραστές.

καταρχήν στα 140κ, το αμάξι ανοίχτηκε απο κάτω και αλλάχτηκαν μέταλα. όχι επειδή είναι δικό μου, αλλά το αμάξι είναι πολύ καλό και πάει και πολύ καλά. έπειτα έχει και καλή πρίκα.

δεν βλέπω τον λόγο να το δώσω λιγότερο απο 15κ...φυσικά, αν υπάρχει ενδιαφέρον πραγματικό, δεν νομίζω ότι θα κολούσαμε στο ένα χιλιάρικο κάτω με κάποιον που θα μου έκανε και κλίκ, αλλά όχι στον καρνάβαλο που παίρνει με την μία και μου λέει για 11.

που πα ρε καραμήτρο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 27-01-13 στις 20:11
    sympether with chiefτης

/

11. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

m_power_lunatic (27-01-13), S8N (28-01-13), steliosm46 (28-01-13), zaharias (27-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούτε κι εγώ είμαι αυτής της λογικής, το Ζ το έχω στο garage, πάνω τριπόδια και το χαζευω (φοβερή απόδοση, επιδόσεις, στήσιμο... σε ακινησία )
    Ομως, επειδή μας "δουλευουν" και ουσιαστικά μας "κλέβουν" νομότυπα, το νομότυπο μπορεί να αποφασίσουμε να ισχύει εκατέρωθεν.

Καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά προς πάσα κατευθυνση.

Αφού έπιασες μολύβι και χαρτί για υπολογισμούς για το Μ3, βάλτα ΟΛΑ στο τραπέζι.
    τέτοιους υπολογισμούς κάνω απο πολύ παλιά εγώ βαγγέλη. μάλιστα αυτός ήταν ο απολογισμός του 12, και όχι γενικά υπολογισμός.

και όχι μόνο με το αυτοκίνητο, αλλά με τα πάντα. χωρίς χαρτί και μολύβι, μόνο έξω πέφτεις.
    sympether with chiefτης

/

13. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Christos 330 (28-01-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αχχχ
    Θα πάω για ανταλλαγή για το α4 dtm στη καρεντα π το δίνουν 15800
    Κ θ ακούσω καμμιά πουτς@ ότι θέλουν κ διαφορά κ θ ακούσουν του Μπεη το λεξικό

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

15. The Following 6 Users Say Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-01-13), S8N (28-01-13), steliosm46 (28-01-13), Thomelef (27-01-13), Vasilis M3 (27-01-13), zaharias (27-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αχχχ
    Θα πάω για ανταλλαγή για το α4 dtm στη καρεντα π το δίνουν 15800
    Κ θ ακούσω καμμιά πουτς@ ότι θέλουν κ διαφορά κ θ ακούσουν του Μπεη το λεξικό

Sent from my iPhone using Tapatalk
    sympether with chiefτης

/

Σελίδα 84 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3474828384858694134184 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP