Ναι δεν υπήρχε τότε 20W...για τα προβολάκια αυτό έλεγα και εγώ... θα δω...για την ώρα θέλω να δώσω αλλού λεφτά..
Ναι δεν υπήρχε τότε 20W...για τα προβολάκια αυτό έλεγα και εγώ... θα δω...για την ώρα θέλω να δώσω αλλού λεφτά..
Νικο, αμα θελεις να δοκιμασεις αυτες που πηραμε απο το γκρουπ μπαϊ,παρε τις δικες μου,δεν εχουν δουλεψει πανω απο 1 μηνα,ειχα προβλημα πιο πολυ με το ραδιο,δεν επιανε τους σταθμους με χαμηλο σημα και τις εβγαλα.
....δοκιμη χωρις καμμια υποχρεωση,αμα ομως θελεις να τις κρατησεις,κανεις μια δωρεα στο donate του φορουμ και κρατησε τις.
![]()
aristent (27-01-13)
Ρίξε μία ματιά και εδώ:https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...el+eyes&page=2
Αν και το θέμα αφορά led για angel eyes σε Ε90/Ε91 LCI (facelift), τα οποία έχουν διαφορετική λάμπα για τα angel eyes σε σχέση με το Ε92, ενδεχομένως να σε βοηθήσει.
Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τότε που έβαλα τα Led.
Σύγχρονο, καλαίσθητο και διακριτικό αποτέλεσμα (οι φωτογραφίες το αδικούν) και μεγαλύτερη φωτεινότητα των angel eyes ως φώτων θέσης
aristent (26-01-13)
dafidack (27-01-13)
Όπως αναφέρω και στο thread μου, "Επειδή στην αρχή το φως που έδιναν τα leds ήταν σχετικά αδύναμο και χανόταν στο φως της ημέρας, αποφασίσαμε με τον τεχνικό που τα τοποθέτησε, να αφαιρέσουμε ένα τμήμα του kit (ουσιαστικά κάτι λαμάκια-βιδάκια που τελικά δεν χρειάζονταν κιόλας) και έτσι τα led ήρθαν πιο κοντά στα angel eyes, με αποτέλεσμα να δίνουν καθαρότερο και εντονότερο φως, αισθητό στο φως της ημέρας".
Τη μέρα και το σούρουπο φαίνονται κανονικότατα και ευκρινέστατα, χωρίς να τυφλώνουν όπως τα έντονα καγκουρο-led της Audi![]()