Καλησπέρα παιδία μιας και δεν ηρεμώ ποτέ συνεχίζω το φτιάξιμο στην 320 μου, έτσι μετά τις πεταλιέρες και το shark fin που έβαλα λέω να κάνω λευκά τα δαχτυλίδια μου, τι λέτε αξίζει??είναι εύκολο να γίνει αυτό??και πόσο περίπου θα μου κοστίσει??
Καλησπέρα παιδία μιας και δεν ηρεμώ ποτέ συνεχίζω το φτιάξιμο στην 320 μου, έτσι μετά τις πεταλιέρες και το shark fin που έβαλα λέω να κάνω λευκά τα δαχτυλίδια μου, τι λέτε αξίζει??είναι εύκολο να γίνει αυτό??και πόσο περίπου θα μου κοστίσει??
Να μην το κάνεις με led. Το κάναμε από εδώ πολλοί με group buy και άλλοι είχαν προβλήματα με τους σταθμούς στο ράδιο και εκτός αυτού κάηκαν γρήγορα. (Σε μένα η μία)
Έχω δει στο youtube ότι γίνεται να βάλεις kit από xenon. Δεν το έχω δοκιμάσει (ακόμα) αν θέλεις ψάξτο και δοκίμασε να μας πεις και αποτελέσματα. Κόστος γύρω στα 70-80 ευρώ, τα led σε μας με το group buy βγήκαν κάπου στα 65 οπότε μικρή η διαφορά..
Υ.Γ Μπορεί να πέσαμε εμείς στην περίπτωση πάντως...Δεν φαινόταν και πολύ τη μέρα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andri : 26-01-13 στις 16:20
dafidack (27-01-13), ΔημήτρηςΜ3 (26-01-13)
Ψάξε απο USA όχι eBay !!!
Υπάρχουν λύσεις αλλα πρέπει να πληρώσεις !!!
Δημήτρη τι λύση βρήκες εσύ? Είχες πάρει και εσύ θυμάμαι με το group buy...για πες...
Εγω όπως τα πήρα τα έδωσα !
Δε ξέρω τι έγινα με αυτές τις λάμπες !
E90post!!!
Εχει πολύ θέμα για τις λεντ στα δαχτυλίδια!
Ακόμα εγω δεν έκανα τιποτα !
Έχω αλλα θέματα ..
αν ξαναβάλω για xenon kit με βλέπω
Αυτά που έχω βάλει εγώ δεν έχουν πάθει τίποτα και τα έχω ενώσει να νάβουν μόλις γυρίζω το κλειδί στη μίζα και πέρνει μπροστά (φώτα ημέρας). Ένα χρόνο τα έχω δεν έχουν πάθει τίποτα. Τα είχα πάρει από τον Atsa lino...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Πως έγινε η μόντα για να ανάβουν χωρίς να γυρίζεις τον διακόπτη των φώτων?
έχει βάλει ο θείος μου σε 46αρι δαχτυλίδια αλλά τα ανάβει με το διακόπτη...
Θα σου πω την Δευτέρα γιατί δεν θυμάμαι τα έβαλα με ένα φίλο ηλεκτρολόγο. Εγώ τα έβαζα στα φανάρια και αυτός τράβαγε την γραμμή...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Αν δεν είναι κόπος... Ευχαριστώ..
Υ.Γ ελπίζω να μην χρειάζεται να ανοιχτεί πάλι το φανάρι .... μιλάμε για coupe facelift που δεν ανοίγει εύκολα...