Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Ποτε, ακολουθω τα ορια του ΚΟΚ και εγω το ιδιο Φανη..... δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι με σταματανε συνεχεια..... ευτυχως η βενζινη ειναι φθηνη εδω.... $ 3.51 /gal Premium....
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Chris (28-01-13), katrin_bmw (26-01-13)
Αρχικό μήνυμα απο Eleni και εγω το ιδιο Φανη..... δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι με σταματανε συνεχεια..... ευτυχως η βενζινη ειναι φθηνη εδω.... $ 3.51 /gal Premium.... Τωρα δεν με σταματανε γιατι δεν εχουν λεφτα τα περιπολικα να βγουν εξω
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Τωρα δεν με σταματανε γιατι δεν εχουν λεφτα τα περιπολικα να βγουν εξω Ξέρεις από που φουλάρουν?
Αρχικό μήνυμα απο Andri Ξέρεις από που φουλάρουν? ναι στη Συγγρου μετα τα σιμειλς....
Αρχικό μήνυμα απο Andri Ξέρεις από που φουλάρουν? Συγγρου και ΣΣΕ?
Αρχικό μήνυμα απο fanisk Τωρα δεν με σταματανε γιατι δεν εχουν λεφτα τα περιπολικα να βγουν εξω μακαρι να μην σταματαγανε και εδω..... μεχρι τωρα ειμαι τυχερη.... καθε φορα την εχω γλυτωσει.........
Αρχικό μήνυμα απο Eleni μακαρι να μην σταματαγανε και εδω..... μεχρι τωρα ειμαι τυχερη.... καθε φορα την εχω γλυτωσει......... Εμένα με σταματάνε συχνά...δεν ξέρω γιατί...τις περισσότερες φορές για έλεγχο και φεύγω κύριος
Eleni (27-01-13)
Κανονισμός του Φόρουμ