Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    φανταζομαι και στο 4κυλινδρο ειναι ιδιο το χαμηλωμα ε?? γιατι μια χαρα χαμηλωμα ειναι αυτο που εχεις... τοσο δυσκολο ειναι να τα βρεις? βασικα εψαξα στο car και νομιζα ειναι τυχαιο που δεν βρηκα..δεν υπαρχουν καινουργια ? παντως οταν θα ειμαι σε θεση να αλλαξω και αναρτησεις και ελατηρια και τις αντιστρεπτικες μου φαινεται πως θα σε ενοχλησω και παλι γιατι δεν εχω ιδεα απο e-bay πως παραγγελνεις...
    Είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις απο το car μεταχειρισμένα M-Pack για 4κύλινδρο. Μόνο ebay γερμανικό θα ψάχνεις ως εξής:

Μπαίνεις εδώ https://www.ebay.de/

Και πληκτρολογείς BMW E36 m federn και εύχεσαι να βρεις....για 6κύλινδρο υπάρχουν αρκετά, για 4κύλινδρο δύσκολα.

Επίσης ψάξε και με το BMW E36 m fahrwerk

Να ξέρεις ότι είναι παλιά και λογικά μπορεί να έχουν κάτσει λίγο και να έχεις μεγαλύτερο χαμήλωμα από 1,5 μπροστά και 1 πίσω.

Επίσης τα Μ πακ είναι πάντα μαύρα και για 4κύλινδρο συγκεκριμένα έχουν 4 πράσινες παύλες πάνω τους τα μπροστά και 3 τα πίσω νομίζω.

Για καινούργια αν θες, πάρε την BMW και ρώτα...και μετά θα καταλάβεις ότι δεν έπρεπε να πάρεις...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 25-01-13 στις 15:46
    Ε36 M44Β19

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP