Σελίδα 8 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και στο χερι να το πλενεις παλι θα δημιουργηθουν λογω του μαυρου χρωματος,,καλοι τροποι για να το αποφυγεις σε καποιο ειναι το σφουγγαρακι σου να ειναι καλο και καθαρο,να εχεις 2ρο σφουγγαρακι που καθαριζεις τις ζαντες,και το στεγνμα να το κανεις με microfiber πετσετες και οχι πετσι,,,αυτα εν ολιγω,,εχω 3 μαυρα αυτοκινητα οποτε καταλαβαινεις.
    Και ως προς το οχημα σου πιστευω ενα σετ ελατηρια χαμηλωματος θα το εκαναν πιο ομορφο και θα αναδεικνυονταν οι ζαντες καλυτερα,αφαιρεση τα φρυδακια,και πορτοκαλι φλας μπροστα ,πλαινα και πισω θα μου αρεσαν πχ
    [IMG][/IMG]
    για τ πλυσιμο που ειπες δεν το ειχα σκεφτει ποτε τοσο επιστημονικα...ευχαριστω πολυ, θα το εφαρμοσω γιατι μου αρεσαν σαν ιδεες ολα οσα ειπες(οταν κανουμε κατι το κανουμε σωστα) !!! φαναρια περιμενω να ερθουν angel eyes και δεν θα βαλω τα φριδακια σε αυτα..οσο για το χαμηλωμα το ξερω ρε συ οτι θα γινει (πολυ) πιο ομορφο ολο το αυτοκινητο αλλα μετα φοβαμαι μην βρισκει παντου επειδη θα βαλω και τον Μ3 προφυλακτηρα, γι'αυτο και δεν εβαλα ελατηρια οταν πηγα να αλλαξω λαστιχα... δεν θελω να παρω στο χερι κανενα προφυλακτηρα γιατι το αυτοκινητο ναι μεν το παρκαρω σε πυλωτη και παρκινγκ αλλα το οδηγω καθε μερα και οι δρομοι μας δεν ειναι και οι καλυτεροι...
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

2. The Following User Says Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

panose30 (23-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσο για το χαμηλωμα το ξερω ρε συ οτι θα γινει (πολυ) πιο ομορφο ολο το αυτοκινητο αλλα μετα φοβαμαι μην βρισκει παντου επειδη θα βαλω και τον Μ3 προφυλακτηρα, γι'αυτο και δεν εβαλα ελατηρια οταν πηγα να αλλαξω λαστιχα... δεν θελω να παρω στο χερι κανενα προφυλακτηρα γιατι το αυτοκινητο ναι μεν το παρκαρω σε πυλωτη και παρκινγκ αλλα το οδηγω καθε μερα και οι δρομοι μας δεν ειναι και οι καλυτεροι...
    Δεν παίζει πρόβλημα, εγώ με χαμήλωμα ~3,5cm και Μ προφυλακτήρα δεν έχω βρεί πουθενά. 2-3 φορές έχει το αμάξωμα από κάτω, όχι ο προφυλακτήρας. Αξίζει πολύ το χαμήλωμα στο 36άρι με Μ πακέτο.
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εμενα ειναι πιο χαμηλο ακομα.
    Φαντασου με το ζορι χωραει το 215/45/17 μπροστα.

Περιοχή
    Peristeri
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με 4 πόντους χαμηλωμα μπροστά βρίσκω σπάνια αλλά με προσοχή. Σημειωτέον χωρίς το νύχι κάτω από τον προφυλακτήρα που έχει το Μ3. Με 5,5 πόντους ελατήρια που είχα πριν με προσοχή έβρισκα συνέχεια!
    BMW 320ci AC Schnitzer

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν παίζει πρόβλημα, εγώ με χαμήλωμα ~3,5cm και Μ προφυλακτήρα δεν έχω βρεί πουθενά. 2-3 φορές έχει το αμάξωμα από κάτω, όχι ο προφυλακτήρας. Αξίζει πολύ το χαμήλωμα στο 36άρι με Μ πακέτο.
    αυτο θελω να αποφυγω... και γενικα την ταλαιπωρια του να προσεχω εκνευριστικα πολυ... το οτι αξιζει αξιζει, η αληθεια να λεγεται αλλα οι δρομοι μας δν ειναι καταλληλοι. μπορει να το χαμηλωσω καποια στιγμη κανα 2 ποντους εαν χαμηλωνει τοσο αλλα δεν θα ηθελα παραπανω

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas_R Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμενα ειναι πιο χαμηλο ακομα.
    Φαντασου με το ζορι χωραει το 215/45/17 μπροστα.
    καλα εσενα πρεπει να ειναι τεζα κατω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 4 πόντους χαμηλωμα μπροστά βρίσκω σπάνια αλλά με προσοχή. Σημειωτέον χωρίς το νύχι κάτω από τον προφυλακτήρα που έχει το Μ3. Με 5,5 πόντους ελατήρια που είχα πριν με προσοχή έβρισκα συνέχεια!
    δεν μου αρεσει αυτη η διαδικασια που αναφερεις και εγω θα εχω και νυχι κανονικα.. οπως ειπα και πιο πανω ομως καποια στιγμη μπορει και να το χαμηλωσω κανα 2 ποντακια ωστε να δειξει λιγο πιο ομορφο, χωρις υπερβολη ομως στο χαμηλωμα !!!

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

μια καλη και φθηνη λυση ειναι το ρυθμιζομενο suspension τις JOM,το χαμηλωνεις οσο θες,δεν σου αρεσει το ψηλωνεις μεχρι να βρεις σε ποιο σημειο εισαι καλυμενος.

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια καλη και φθηνη λυση ειναι το ρυθμιζομενο suspension τις JOM,το χαμηλωνεις οσο θες,δεν σου αρεσει το ψηλωνεις μεχρι να βρεις σε ποιο σημειο εισαι καλυμενος.
    οταν λες φθηνη?? ποσο κοστιζει φιλε μου ?? και απο σκληροτητα, ποιοτητα τι λενε αυτες οι αναρτησεις ? σορρυ αλλα εχω λιγο μεσανυχτα απο αυτο τοο θεμα μιας και ξερω μονο τις πολυ εμπορικες αναρτησεις..

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

οταν λες φθηνη?? ποσο κοστιζει φιλε μου ?? και απο σκληροτητα, ποιοτητα τι λενε αυτες οι αναρτησεις ? σορρυ αλλα εχω λιγο μεσανυχτα απο αυτο τοο θεμα μιας και ξερω μονο τις πολυ εμπορικες αναρτησεις..
    https://www.ebay.co.uk/itm/JOM-COILO...item51a6ee9b03

υπολογισε και τα μεταφορικα,ειναι αγγλικες λιρες.Οσο για την ποιοτητα για τα λεφτα που δινεις ειναι πολυ καλη επιλογη,εχει αρκετα reviews sto internet gia αυτη την αναρτηση,,,,,κατι ασχετο εγω εβαλα στο Ε30 μου πριν 15 μερες JOM αναρτηση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .εχει και 2 χρονια αν δεν κανω λαθος εγγυηση,ειναι γερμανικες και με tuv Γερμανιας .Και στο μελλον οταν μαλακωσουν τα αμορτισερ τα αλλαζω με κατι καλυτερο οπως sachs ,bilstein

Rides
    0

Προεπιλογή

αυτο θελω να αποφυγω... και γενικα την ταλαιπωρια του να προσεχω εκνευριστικα πολυ... το οτι αξιζει αξιζει, η αληθεια να λεγεται αλλα οι δρομοι μας δν ειναι καταλληλοι. μπορει να το χαμηλωσω καποια στιγμη κανα 2 ποντους εαν χαμηλωνει τοσο αλλα δεν θα ηθελα παραπανω
    Τι να αποφύγεις;;; Σου εξηγώ ότι δεν βρίσκω πουθενά και δεν προσέχω καθόλου γι αυτό το λόγο...δεν με απασχολεί γιατί δεν βρισκω κάτω.

2 φορές βρήκα λίγο από κάτω στο αμάξωμα με 1 χιλιόμετρο γιατί ήμουν σε πεζόδρομο και έπρεπε να κατέβω ένα μικρό πεζοδρόμιο για να βγω στο δρόμο και άλλη μία σε κάτι παρόμοιο...που ούτως ή άλλως με οποιοδήποτε αυτοκίνητο με 1 χιλιόμετρο θα πήγαινες...

Να ξέρεις ότι χαμήλωμα 2 πόντων επιτυγχάνεται μόνο με ρυθμιζόμενη, καθότι όλα τα aftermarket ελατήρια για μπροστά ξεκινάνε από 3 πόντους, πολύ σπάνια να βρεις 2,5 πόντων. Εκτός κι αν βολευτείς/βρεις σπάνια τετράδα ελατηρίων M-Pack μεταχειρισμένα προφανώς πολλώωων ετών που δίνουν χαμήλωμα μπροστά 1,5 και πίσω 1 που είναι εκτός των γούστων σου όμως...
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δημητρη μπες στο γκαραζ μου να δεις το 36αρι που ειχα πως ηταν απο θεμα αναρτησης χωρις να κουραζει και να κοπαναει παρολο το χαμηλωμα που ειχε.

Bilstein sport με H&R ελατηριο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 24-01-13 στις 08:43

Σελίδα 8 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP