Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια καλη και φθηνη λυση ειναι το ρυθμιζομενο suspension τις JOM,το χαμηλωνεις οσο θες,δεν σου αρεσει το ψηλωνεις μεχρι να βρεις σε ποιο σημειο εισαι καλυμενος.
    οταν λες φθηνη?? ποσο κοστιζει φιλε μου ?? και απο σκληροτητα, ποιοτητα τι λενε αυτες οι αναρτησεις ? σορρυ αλλα εχω λιγο μεσανυχτα απο αυτο τοο θεμα μιας και ξερω μονο τις πολυ εμπορικες αναρτησεις..
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν λες φθηνη?? ποσο κοστιζει φιλε μου ?? και απο σκληροτητα, ποιοτητα τι λενε αυτες οι αναρτησεις ? σορρυ αλλα εχω λιγο μεσανυχτα απο αυτο τοο θεμα μιας και ξερω μονο τις πολυ εμπορικες αναρτησεις..
    https://www.ebay.co.uk/itm/JOM-COILO...item51a6ee9b03

υπολογισε και τα μεταφορικα,ειναι αγγλικες λιρες.Οσο για την ποιοτητα για τα λεφτα που δινεις ειναι πολυ καλη επιλογη,εχει αρκετα reviews sto internet gia αυτη την αναρτηση,,,,,κατι ασχετο εγω εβαλα στο Ε30 μου πριν 15 μερες JOM αναρτηση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .εχει και 2 χρονια αν δεν κανω λαθος εγγυηση,ειναι γερμανικες και με tuv Γερμανιας .Και στο μελλον οταν μαλακωσουν τα αμορτισερ τα αλλαζω με κατι καλυτερο οπως sachs ,bilstein

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP