Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 255

Θέμα: E36is και αρχιζουμε...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Peristeri
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με 4 πόντους χαμηλωμα μπροστά βρίσκω σπάνια αλλά με προσοχή. Σημειωτέον χωρίς το νύχι κάτω από τον προφυλακτήρα που έχει το Μ3. Με 5,5 πόντους ελατήρια που είχα πριν με προσοχή έβρισκα συνέχεια!
    BMW 320ci AC Schnitzer

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν παίζει πρόβλημα, εγώ με χαμήλωμα ~3,5cm και Μ προφυλακτήρα δεν έχω βρεί πουθενά. 2-3 φορές έχει το αμάξωμα από κάτω, όχι ο προφυλακτήρας. Αξίζει πολύ το χαμήλωμα στο 36άρι με Μ πακέτο.
    αυτο θελω να αποφυγω... και γενικα την ταλαιπωρια του να προσεχω εκνευριστικα πολυ... το οτι αξιζει αξιζει, η αληθεια να λεγεται αλλα οι δρομοι μας δν ειναι καταλληλοι. μπορει να το χαμηλωσω καποια στιγμη κανα 2 ποντους εαν χαμηλωνει τοσο αλλα δεν θα ηθελα παραπανω

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas_R Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμενα ειναι πιο χαμηλο ακομα.
    Φαντασου με το ζορι χωραει το 215/45/17 μπροστα.
    καλα εσενα πρεπει να ειναι τεζα κατω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 4 πόντους χαμηλωμα μπροστά βρίσκω σπάνια αλλά με προσοχή. Σημειωτέον χωρίς το νύχι κάτω από τον προφυλακτήρα που έχει το Μ3. Με 5,5 πόντους ελατήρια που είχα πριν με προσοχή έβρισκα συνέχεια!
    δεν μου αρεσει αυτη η διαδικασια που αναφερεις και εγω θα εχω και νυχι κανονικα.. οπως ειπα και πιο πανω ομως καποια στιγμη μπορει και να το χαμηλωσω κανα 2 ποντακια ωστε να δειξει λιγο πιο ομορφο, χωρις υπερβολη ομως στο χαμηλωμα !!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο θελω να αποφυγω... και γενικα την ταλαιπωρια του να προσεχω εκνευριστικα πολυ... το οτι αξιζει αξιζει, η αληθεια να λεγεται αλλα οι δρομοι μας δν ειναι καταλληλοι. μπορει να το χαμηλωσω καποια στιγμη κανα 2 ποντους εαν χαμηλωνει τοσο αλλα δεν θα ηθελα παραπανω
    Τι να αποφύγεις;;; Σου εξηγώ ότι δεν βρίσκω πουθενά και δεν προσέχω καθόλου γι αυτό το λόγο...δεν με απασχολεί γιατί δεν βρισκω κάτω.

2 φορές βρήκα λίγο από κάτω στο αμάξωμα με 1 χιλιόμετρο γιατί ήμουν σε πεζόδρομο και έπρεπε να κατέβω ένα μικρό πεζοδρόμιο για να βγω στο δρόμο και άλλη μία σε κάτι παρόμοιο...που ούτως ή άλλως με οποιοδήποτε αυτοκίνητο με 1 χιλιόμετρο θα πήγαινες...

Να ξέρεις ότι χαμήλωμα 2 πόντων επιτυγχάνεται μόνο με ρυθμιζόμενη, καθότι όλα τα aftermarket ελατήρια για μπροστά ξεκινάνε από 3 πόντους, πολύ σπάνια να βρεις 2,5 πόντων. Εκτός κι αν βολευτείς/βρεις σπάνια τετράδα ελατηρίων M-Pack μεταχειρισμένα προφανώς πολλώωων ετών που δίνουν χαμήλωμα μπροστά 1,5 και πίσω 1 που είναι εκτός των γούστων σου όμως...
    Ε36 M44Β19

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP