Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 115

Θέμα: [E39] Αγορά 520

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

μηπως να κοιταζες για 2 λιτρο κομπρεσορατο σνιτζερ με 211 αλογα?μερικα στο καρ ειναι κοντα στην τιμη που ανεφερες και με λιγο παζαρι πεφτουν.αν το οχημα που σε ενδιαφερει ειναι επαρχια τοτε καποιο μελος που κατοικει εκει μπορει να το ελεγξει για σενα

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    μηπως να κοιταζες για 2 λιτρο κομπρεσορατο σνιτζερ με 211 αλογα?μερικα στο καρ ειναι κοντα στην τιμη που ανεφερες και με λιγο παζαρι πεφτουν.αν το οχημα που σε ενδιαφερει ειναι επαρχια τοτε καποιο μελος που κατοικει εκει μπορει να το ελεγξει για σενα
    εχω ακουσει οτι εχουν θεματακια!!!δεχομαι προτασεις....το αμαξι που με ενδιαφερει ειναι εξωτερικα σαν αυτο εδω
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3172331/

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω ακουσει οτι εχουν θεματακια!!!δεχομαι προτασεις....το αμαξι που με ενδιαφερει ειναι εξωτερικα σαν αυτο εδω
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3172331/
    επιφυλασσομαι οτι μπορει να εχει λιγο διαφορετικο πισω προφυλαχτηρα.σε καμια περιπτωση το κλασσικο εργοστασιο μαμισιο απλο της bmw.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη έφτασα κι εγώ στο αδιέξοδο των χώρων όταν ήρθε το τρίτο παιδί.Έχω 46άρι sedan
    και έψαχνα ανταλλαγή με Ε39 2.2.Δεν έκανα το βήμα τελικά για διάφορους λόγους,όμως
    και με το 46άρι δεν έπαθα και τίποτα,τα βολεύω.Θέλω να πω καλοί οι χώροι αλλά μην
    τρελαίνεσαι κιόλας...Η 2λιτρη είναι χωρίς περιστροφές τάφος.Και όσο δεν πάει τόσο πατάς.
    Όμως αργοοοοτερα κάτι θα κάνεις γι'αυτό.Ο 2.0 γίνεται και 2.7 με θεαματικά αποτελέσματα!
    Και κάτι άλλο,φίλος πριν ένα μήνα έδωσε ένα AVENSIS 1.6 του 2003 με 70.000χλμ που
    είχε τζιτζι και πήρε ένα 39άρι 520d του 4/2000 προ-φειςλιφτ με 205.000χλμ γιατί μόλις
    το οδήγησε την έκανε κρίση! Είναι ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΡΑ. Που είσαι ρε individuallll !!!!!
    Καλοτάξιδη

5. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

individual (21-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=GIANNHS M;359538]εχω ακουσει οτι εχουν θεματακια!!!δεχομαι προτασεις....το αμαξι που με ενδιαφερει ειναι εξωτερικα σαν αυτο εδω
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3172331/[/QUOTE νομιζω οτι το λαδι του κομπρεσορα ηθελε αλλαγη μετα απο καποια χλμ.κατι σχετικο ειχε αναφερθει στο φορουμ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP