Σελίδα 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 129

Θέμα: Project CIC e90 Kostase46 ΔημήτρηςΜ3

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρε ένα dynavin και έτοιμος
    Οπτικα δεν εχει καμια σχεση με το εργοστασιακο, αφου η οθονη ειναι τοποθετημενη σε εντελως διαφορετικο σημειο (σε αντιθεση με το Ε46 που καθεται πολυ καλα).
    Προσωπικα δεν θα εβαζα ποτε dynavin σε Ε9Χ. Η θα τα'σκ αγα και θα'βαζα το εργοστασιακο συστημα, η θα το αφηνα οπως ειναι.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 5 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

A8hnaios (20-01-13), BILL007 (20-01-13), Loukas (20-01-13), S8N (20-01-13), ΔημήτρηςΜ3 (20-01-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπτικα δεν εχει καμια σχεση με το εργοστασιακο, αφου η οθονη ειναι τοποθετημενη σε εντελως διαφορετικο σημειο (σε αντιθεση με το Ε46 που καθεται πολυ καλα).
    Προσωπικα δεν θα εβαζα ποτε dynavin σε Ε9Χ. Η θα τα'σκ αγα και θα'βαζα το εργοστασιακο συστημα, η θα το αφηνα οπως ειναι.
    Καθαρά υποκειμενικό είναι το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι.
    Καινούργιο π.χ dynavin έχει 1Κ όσο δηλαδή και να του βάλει το ΟΕΜ μεταχ όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω.
    Εγώ το πήρα καθαρά γτ έδωσα λιγότερα λεφτά(καθώς το βρήκα μεταχ και σε άριστη κατάσταση-το αμάξι που το είχε έβαλε το ΟΕΜ)και κάνω τη δουλειά μου σε gps usb mmc card άνετα .

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Loukas Εμφάνιση μηνυμάτων
    χρηστικα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ικανοποιητικοτατο.απλα στον ασσο για μενα δεν ειναι αισθητικα ο,τι καλυτερο.γουστα ειναι αυτα
    υ.γ στο 3αρι μ'αρεσει.
    Α, εμφανισιακά λες, εντάξει ένα θεματάκι υπάρχει η αλήθεια είναι...
    Στο 3αρι και μένα μου αρέσει καθώς μπαίνει στην κοσνσόλα κουτί χωρίς μετατροπές ξηλώματα και φασαρία και οπτικά φαίνεται ΟΕΜ σε κάποιον που δεν ξέρει-με ρώτησαν πολλοί που δεν ασχολούνται αν είναι το γνήσιο..

Περιοχή
    Βολος-Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ παιδιά πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το ΟΕΜ αν δεν υπάρχει πρώτα προσωπικη μου γνώμη δεν μπαίνεις στην διαδικασία να το βάλεις μετά η ποιο ποιοτική λύση είναι τα aftermarket alpine pioneer κτλ αλλά μου φαίνεται ότι δεν δένει αρμονικά με το ταμπλό λόγω βάσης εκτός το ότι πρέπει να έχει και κόψε ραψε μετά είναι το dynavin που θεωρώ ότι δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο τα αλλά που προανέφερα αλλά είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα
    Υ.ΓΔημητρη για μένα είσαι ήρωας με τόσα κόψε ραψε εγώ θα το είχα πάθει το εγκεφαλικόέχω όπως είπες λαμαρινοφοβια
    ΚΩΣΤΑΣ

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν εχει κοψε ραψε ρε παιδια......μια τρυπα στον ουρανο θελει και αυτην αμα θες την κανεις.
    απλα εχει βγαλε βαλε.......
    εναν καλο μαστορα θελει και ειναι οκ......πχ ο κωστας εκανε 2 μεχρι τωρα αρα ξερει ....οποτε το δικο μου θα το κανει καλυτερο!!!!

7. The Following User Says Thank You to scania124 For This Useful Post:

ΔημήτρηςΜ3 (20-01-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εννοείται πως το ΟΕΜ δεν συγκρίνεται ούτε σε ποιότητα ούτε σε ομορφιά κτλπ συγκριτικά με dynavin και οτιδήποτε άλλο. Αυτό είπα και πριν, αν ήταν να δώσω 1Κ+ για dynavin θα έβαζα το ΟΕΜ μεταχ. αν και φοβάμαι τον ουρανό και το ξήλωμα ταμπλό η αλήθεια είναι. Αλλά έδωσα σχεδόν τα μισά+ και κάνω τη δουλειά μου ... Αν ήμουν ανάμεσα σε Dynavin 1K ή ΟΕΜ , ΟΕΜ δαγκωτό αν και τον φόβο θα τον είχα...

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και μία πρόχειρη φωτό που έβγαλα πριν λίγο με το κιν για τον φίλο Μάρκο που ήθελε να το δει....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθαρά υποκειμενικό είναι το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι.
    Καινούργιο π.χ dynavin έχει 1Κ όσο δηλαδή και να του βάλει το ΟΕΜ μεταχ όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω.
    Εγώ το πήρα καθαρά γτ έδωσα λιγότερα λεφτά(καθώς το βρήκα μεταχ και σε άριστη κατάσταση-το αμάξι που το είχε έβαλε το ΟΕΜ)και κάνω τη δουλειά μου σε gps usb mmc card άνετα .
    Καλά δεν έχει κι ένα χιλιάρικο το dynavin (ούτε επίσης βρίσκεις εύκολα με 1000 ευρώ ΟΕΜ οθόνη με τα παρελκόμενα).
    Αν είχε τόσο θα μιλάγαμε για τρελή κλεψιά.
    Μπορεί να εφαρμόζει χωρίς πολλά πολλά, αλλά με τόσα χρήματα παίρνεις οθόνη Pioneer και μια τετράδα ποιοτικά ηχεία και μεταμορφώνεις εντελώς την ποιότητα του ήχου.

Για κανα 500άρι οκ είναι, για παραπάνω είναι κοροϊδία κατα τη γνώμη μου.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έπεσε λίγο η τιμή από ότι βλέπω, όταν το έψαχνα έκανε 949. Τώρα το βλέπω στα 800 περίπου το dynavin.
    Το ΟΕΜ όλα μαζί 1Κ βγαίνει , υπάρχει ένα στο car, αλλά και τόσο είπαν και τα παιδιά εδώ ότι κόστισε νομίζω.

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να εφαρμόζει χωρίς πολλά πολλά, αλλά με τόσα χρήματα παίρνεις οθόνη Pioneer και μια τετράδα ποιοτικά ηχεία και μεταμορφώνεις εντελώς την ποιότητα του ήχου.
    Αυτό εννοείται , αλλά...μέχρι να μπει και να "κάτσει" σωστά....πίκρα..

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP