Έχει δει-χρησιμοποιήσει dynavin και δεν σου άρεσε?
Γτ εγώ αγόρασα μεταχ. το πρώτης γενιάς κιόλας. και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και όσοι το είδαν τους άρεσε πάρα πολύ..
Έχει δει-χρησιμοποιήσει dynavin και δεν σου άρεσε?
Γτ εγώ αγόρασα μεταχ. το πρώτης γενιάς κιόλας. και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και όσοι το είδαν τους άρεσε πάρα πολύ..
panose30 (20-01-13)
Α, εμφανισιακά λες, εντάξει ένα θεματάκι υπάρχει η αλήθεια είναι...
Στο 3αρι και μένα μου αρέσει καθώς μπαίνει στην κοσνσόλα κουτί χωρίς μετατροπές ξηλώματα και φασαρία και οπτικά φαίνεται ΟΕΜ σε κάποιον που δεν ξέρει-με ρώτησαν πολλοί που δεν ασχολούνται αν είναι το γνήσιο..
Εγώ παιδιά πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το ΟΕΜ αν δεν υπάρχει πρώτα προσωπικη μου γνώμη δεν μπαίνεις στην διαδικασία να το βάλεις μετά η ποιο ποιοτική λύση είναι τα aftermarket alpine pioneer κτλ αλλά μου φαίνεται ότι δεν δένει αρμονικά με το ταμπλό λόγω βάσης εκτός το ότι πρέπει να έχει και κόψε ραψε μετά είναι το dynavin που θεωρώ ότι δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο τα αλλά που προανέφερα αλλά είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα
Υ.ΓΔημητρη για μένα είσαι ήρωας με τόσα κόψε ραψε εγώ θα το είχα πάθει το εγκεφαλικόέχω όπως είπες λαμαρινοφοβια
ΚΩΣΤΑΣ
δεν εχει κοψε ραψε ρε παιδια......μια τρυπα στον ουρανο θελει και αυτην αμα θες την κανεις.
απλα εχει βγαλε βαλε.......
εναν καλο μαστορα θελει και ειναι οκ......πχ ο κωστας εκανε 2 μεχρι τωρα αρα ξερει ....οποτε το δικο μου θα το κανει καλυτερο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔημήτρηςΜ3 (20-01-13)