Φιλος μου που εχει S2000, λεει οτι ειναι πολυ οικονομικο.
Το δυσκολο ειναι να βρεις ατρακαριστο S2000.
ναι
οχι
Φιλος μου που εχει S2000, λεει οτι ειναι πολυ οικονομικο.
Το δυσκολο ειναι να βρεις ατρακαριστο S2000.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Ναι βρε παίδες, όλα αυτά που λέτε τα γράφω και στο ποστ...είναι γνωστά κουσούρια!
Απλά για τη χρήση που το συζητάω (βόλτα/σκίσιμο) δεν παίζουν τόσο ρόλο. Δεν μιλάμε για καθημερινό μεταφορέα!
Και στην τελική καλύτερα να πληρώνεις καύσιμα/λάδια παρά υπέρογκους φόρους...τουλάχιστον η χημική ενέργεια των πρώτων μετατρέπεται σε ευχαρίστηση του οδηγού, τα δεύτερα σε τι μετατρέπονται? σε φάσκελα στη μούρη του οδηγού....![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Konstantinos E60 (17-01-13), Leonidas_E39 (16-01-13), Stamatis (16-01-13), Vassilis ///M (17-01-13)
nfot ειχα ψαξει για μενα s2000 πριν 2 χρονια.3 ειδα τα 2 ηταν ΣΤΡΑΒΑ και το ενα ειχε ελαφρυ στουκο.αλλα δε ξερω ποσο καιει.εννοειται οτι εκατσα με το 316 μου.
Panos 316T (17-01-13)
Θα συμφωνησω απολυτα...Ξερω αρκετα RX8 και μονο εναν ικανοποιημενο ιδιοκτητη(ο οποιος το'δωσε τελικα και πηρε 335)....Ενα Μα-τσου-ντα ΜΧ5 1.8 με τορσεν διαφορικο κι ακομη καλυτερα,μ'ενα απο τα δεκαδες τουρμπο κιτ που'χουν βγει γι'αυτο,σου κανει τα κεφια παντου και παντα ΚΑΙ το χρησιμοποιεις και καθημερινα!![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Panos 316T (17-01-13), spar@ (18-01-13)
Να σημπληρωσω...
_ Ο πραγματικος του κυβισμος ειναι περιπου στα 2600 cc.
_ Η λειτουργεια του κινητηρα ειναι κατι μεταξυ 2χρονου και 3χρονου.Αυτος
ειναι και ο λογος που καιει τοσο πολυ.
_Απο οσο ξερω σε κανενα δυναμομετρο δεν εδειξε τα 231 αλογα που υποσχετ
αι η Μαζντα.....γιαυτο και στο δρομο ειχε ελαχιστες διαφορες με τον μικροτου αδελφο..190 αλογα.
![]()
Σχετικά με το RX8, νομίζω είναι τίμιο αυτοκίνητο για αυτό που κοστίζει. Καίει σαν 5λτ SUV αλλά το fun-factor με το μπλοκέ είναι στο θεό! Θυμάμαι το χαμόγελό μου όταν το είχα κάνει βόλτα στα Μέγαρα.
Πάντως νομίζω ότι πιο fair για εισφορά θα ήταν να χρησιμοποιηθεί η ασφαλιζόμενη αξία ως βάση και με κάποιον συντελεστή (πχ 1%) ας έβγαινε ένα νούμερο αλλά για οχήματα άνω των 50.000 ευρώ.
Μη πληρώνει ο καημένος με το ΚΙΑ 300άρια όταν αυτό πάνω από 2.500 δεν αξίζει.![]()
Nikos
Bitz (17-01-13)
Επειδη υπηρξα κατοχος ενος RX8 το μονο που εχω να πω ειναι οτι για τα λεφτα του ειναι και θα ειναι SUPER. Απιστευτη οδηγηση, τρελα παιχνιδια, ομορφο εσωτερικο... Οσο για λαδακι 1λτ στα 8000χλμ δν ειναι τπτ. Το μονο προβλημα η καταναλωση στα 12-15λτ αλλα τα αξιζε η πισωκουνα και το μπλοκε....Απο σερβις τσαμπα....35ε τα λαδια και αν θες το τουμπανιαζεις με λιγα λεφτα...
EVERGET (17-01-13)