Σελίδα 68 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1858666768697078 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 671 έως 680 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι φτασαμε να δανειζομαστε ειναι το θεμα.
    Η απαντηση...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε sparo, πραγματικά με λειπεί ο μονοδιάστατος τρόπο σκέψης σου.
    Αν θεωρείς ότι δική σου γενιά (22 ετών) διαφέρει πολύ από τη δική μου γενιά (35 ετών) ή του αδερφού μου (28 ετών) μάλλον κάτι υπολογίζεις λάθος....
    Παιδια η προηγουμενη γενια ειναι οι πατεραδες μας, επομενως βρισκομαστε ολοι σχεδον στην ιδια γενια αφου οι γενιες αλλαζουν καθε 25-30 χρονια.

3. The Following 2 Users Say Thank You to andreas72 For This Useful Post:

katsaraios (14-01-13), Ptboul (15-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas72 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια η προηγουμενη γενια ειναι οι πατεραδες μας, επομενως βρισκομαστε ολοι σχεδον στην ιδια γενια αφου οι γενιες αλλαζουν καθε 25-30 χρονια.
    ναι οντως... απλα ενας στην ηλικια μου αντε να την εκανε 1-2 φορες τη μ@λακια...
    ο 40αρης...22/4=5.5 βαλε 6!
    6 φορες να ψηφισεις το ιδιο κατι τρεχει!

5. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Bitz (15-01-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι οντως... απλα ενας στην ηλικια μου αντε να την εκανε 1-2 φορες τη μ@λακια...
    ο 40αρης...22/4=5.5 βαλε 6!
    6 φορες να ψηφισεις το ιδιο κατι τρεχει!
    διαφωνω,και συ και γω(32)αν ζουσαμε αυτη την 20-30ετια,με αυτο το συστημα που επικρατουσε ,μπορει να τους ψηφιζαμε!Μην συγκρινεις την κριση που εχεις εσυ τωρα με ενα 22αρη το 1982 για παραδειγμα η' το 1992 !!!Τοτε περνουσαν ζαχαρη φιλε,και κατεβαιναν στον ανδρεα και στο κωστακη χιλιαααααδες,αφου τους τα'ι'ζε και περνουσαν και καλα....το ιδιο συμβαινει και με τους νοσταλγους της χουντας.Εχουμε εδω κανα 2-3 που εχουν βαλει και αυτοκολλητο τον φοινικα στο χουρντα τους πανω..."μονο ενας παπαδοπουλος θα μας σωσει "λενε,και πιανω ενα και τον ρωταω,γιατι???
    Ξερεις τι με απαντησε????"Μας εκανε τουαλετα" "μας εδωσε δανεια" θαλασσοδανεια που δεν πληρωθηκαν ποτε!Σωθηκαν φιλε!Δεν σπουδασαν ,δεν μορφωθηκαν.δεν τους πειραξε ποτε κανεις,μπηκαν και στον ΤΟΕΒ,πηραν και μισθο και καποιο και εφαπαξ απο τους μεγαλυτερους!
    Και ελα εσυ νεαρε μου,που εχεις μια ζωη μπροστα,που εχεις γνωσεις υπερπολλαπλασιες απο το μεσο ορο ολων αυτων των τυπων,που εχεις ονειρα,ονειρα με εικονες,οχι φαντασιες,ονειρα....ελα να τους αποδειξεις οτι η Γη ειναι στρογγυλη,οτι η δημοκρατια ειναι αλλιως,οτι δεν θα σου χαρισουν ξανα ποτε καμια μ@λ@κι@ σου,οτι αμα εισαι τιμιος και σωστος θα πας μπροστα,ορθιος οχι σκυφτος και σκουντητος,,,,

Για να μην σε παω ακομη μια γενια πισω,στους παππουδες μας....

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    διαφωνω,και συ και γω(32)αν ζουσαμε αυτη την 20-30ετια,με αυτο το συστημα που επικρατουσε ,μπορει να τους ψηφιζαμε!Μην συγκρινεις την κριση που εχεις εσυ τωρα με ενα 22αρη το 1982 για παραδειγμα η' το 1992 !!!Τοτε περνουσαν ζαχαρη φιλε,και κατεβαιναν στον ανδρεα και στο κωστακη χιλιαααααδες,αφου τους τα'ι'ζε και περνουσαν και καλα....το ιδιο συμβαινει και με τους νοσταλγους της χουντας.Εχουμε εδω κανα 2-3 που εχουν βαλει και αυτοκολλητο τον φοινικα στο χουρντα τους πανω..."μονο ενας παπαδοπουλος θα μας σωσει "λενε,και πιανω ενα και τον ρωταω,γιατι???
    Ξερεις τι με απαντησε????"Μας εκανε τουαλετα" "μας εδωσε δανεια" θαλασσοδανεια που δεν πληρωθηκαν ποτε!Σωθηκαν φιλε!Δεν σπουδασαν ,δεν μορφωθηκαν.δεν τους πειραξε ποτε κανεις,μπηκαν και στον ΤΟΕΒ,πηραν και μισθο και καποιο και εφαπαξ απο τους μεγαλυτερους!
    Και ελα εσυ νεαρε μου,που εχεις μια ζωη μπροστα,που εχεις γνωσεις υπερπολλαπλασιες απο το μεσο ορο ολων αυτων των τυπων,που εχεις ονειρα,ονειρα με εικονες,οχι φαντασιες,ονειρα....ελα να τους αποδειξεις οτι η Γη ειναι στρογγυλη,οτι η δημοκρατια ειναι αλλιως,οτι δεν θα σου χαρισουν ξανα ποτε καμια μ@λ@κι@ σου,οτι αμα εισαι τιμιος και σωστος θα πας μπροστα,ορθιος οχι σκυφτος και σκουντητος,,,,

Για να μην σε παω ακομη μια γενια πισω,στους παππουδες μας....
    δεν μπορω να το νοιωσω αυτα που λες...γιατι απο μικρος θυμαμαι τον παππου μου να τους βριζει...ποσο μαλλον τον πατερα μου!
    πφφφφ!
    οσο για τους νοσταλγους της χουντας αααστο αλλη ιστορια...καμια σχεση!

8. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Thomelef (14-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν μπορω να το νοιωσω αυτα που λες...γιατι απο μικρος θυμαμαι τον παππου μου να τους βριζει...ποσο μαλλον τον πατερα μου!
    πφφφφ!
    οσο για τους νοσταλγους της χουντας αααστο αλλη ιστορια...καμια σχεση!
    Εγω θέλω Βασιλιά....να νοιώθω πολυτέλεια....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

10. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

doctore (15-01-13), PANOS-E60 (15-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θέλω Βασιλιά....να νοιώθω πολυτέλεια....
    Του χρόνου στις γιορτές, φάε μια βασιλόπιτα να γλυκαθείς.

12. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bimmerm (16-01-13), Eleni (17-01-13), Ptboul (17-01-13), S8N (16-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του χρόνου στις γιορτές, φάε μια βασιλόπιτα να γλυκαθείς.
    θέλω κορόνα και μεγαλεία......γιατι ρε!!!!....αφου κάνουμε πολυτελή διαβίωση....θελω ΒΑΣΙΛΙΑ τελος!!!!

14. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Bitz (15-01-13), doctore (15-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Επιτέλους και κατι καλο και χρησιμο

Αλλάζει από τον Φεβρουάριο ο τρόπος υποβολής των μισθωτηρίων ενοικίασης

Ενεργοποιείται, από τον ερχόμενο μήνα, η ειδική υπηρεσία για την Ηλεκτρονική Υποβολή Μισθωτηρίων Ενοικίασης από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.

Με την εφαρμογή για την Ηλεκτρονική Υποβολή Μισθωτηρίων Ενοικίασης, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου θα μπορεί, από τον υπολογιστή του, να υποβάλει ηλεκτρονικά το μισθωτήριο και αυτόματα θα ενημερώνεται και ο ενοικιαστής με το περιεχόμενο του μισθωτηρίου.

Μέχρι σήμερα, όλα τα ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης αστικών ακινήτων, ανεξαρτήτως ποσού μισθώματος, ή γεωργικών ακινήτων, εφόσον το μίσθωμα είναι ανώτερο των 100 ευρώ μηνιαίως, προσκομίζονται από τον εκμισθωτή ή τον μισθωτή για θεώρηση, μέσα σε 30 ημέρες από τη σύνταξή τους, στον προϊστάμενο οποιασδήποτε ΔΟΥ.

Το συμφωνητικό πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας τόσο του εκμισθωτή όσο και του ενοικιαστή, καθώς και τον ΑΦΜ τους. Υποβάλλεται σε δύο αντίγραφα, από τα οποία το ένα επιστρέφεται θεωρημένο σε αυτόν που τα προσκόμισε και το άλλο παραμένει στην ΔΟΥ ή, σε περίπτωση αναρμοδιότητας, διαβιβάζεται στον προϊστάμενο της ΔΟΥ του εκμισθωτή.

Εάν ένα μισθωτήριο δεν θεωρηθεί από τον προϊστάμενο ΔΟΥ, στερείται κάθε αποδεικτικής δύναμης και δεν λαμβάνεται υπόψη από τα δικαστήρια. Επίσης, στερούνται αποδεικτικής δύναμης και τα αντέγγραφα, με τα οποία συμφωνείται μίσθωμα διαφορετικό από το καθοριζόμενο στο έγγραφο.

https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112977695

16. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Bitz (15-01-13), Panos 316T (15-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θελω να πω περισσοτερα δημοσιως Αρη, ισως σε καποια συναντηση.
    Σε γενικες γραμες παντως και αφου αποδειχτηκε πως κανεις τους δεν ειχε οικονομικο οφελος παρα μονο υπηρεσιακο, ναι αδικα εμπλεξαν.
    Απλα κοιτα τις συνομιλιες, ολο υποσχεσεις ηταν στους πληροφοριοδοτες χωρις τελικα να τους παρασχουν τιποτα. 'Η τελοσπαντων αυτα που τους παρειχαν ηταν ελαχιστα μπροστα στις πληροφοριες που αντλουσαν και το αποτελεσμα που εφεραν. Κανεις δεν δινει επειδη ειναι 'εκ πεποιθησεως ρουφιανος', ολοι κατι θελουν. Τα ζυγιζεις και αναλογως πρατεις. Ακροβατεις στα ορια του νομιμου και του ηθικου, αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις προσωπικο οφελος παρα μονο να πιασεις τον 'πιο ψηλα' νομιζω οφειλεις να το κανεις. Δυστυχως ο νομος δεν προστατευει αλλα οταν θελεις να πιασεις τα σκατα δεν υπαρχει περιπτωση να μην λερωσεις τα χερια σου.
    Υ.Γ. Αν αποδειχτει οτι ειχαν προσωπικο οφελος, τα παιρνω ολα πισω.
    Τα παίρνω ολα πίσω κύριοι...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

18. The Following 15 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

A8hnaios (16-01-13), aristent (16-01-13), BILL007 (16-01-13), bill_m3 (16-01-13), katsaraios (17-01-13), Konstantinos E60 (16-01-13), Kostas_1 (16-01-13), nikos1400 (16-01-13), Panos 316T (16-01-13), PANOS-E60 (16-01-13), S8N (16-01-13), spar@ (16-01-13), Stathis (16-01-13), Thomelef (16-01-13), Κωνσταντίνος (16-01-13)

Σελίδα 68 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1858666768697078 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP