Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια

Ψήφισαν
28. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ναι μεσα

20 71,43%
  • Οχι. Δεν θελω.

8 28,57%
Σελίδα 11 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 122

Θέμα: Κυριακη 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να παρακαλέσω να προσέχουμε λίγο τις κουβεντες μας ? Διαβάζουν και κυρίες.

Η πρωτη κυρια που θα ενοχληθει με τα ανωτερω...θα της ζητησω δημοσια συγνωμη.

υ.γ Θα πρεπει ομως να παρακαλας για προσοχη σε καποιες εκφρασεις σε παααααααααρα πολλα ποστ απο εδω μεσα....φιλικα.

2. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

χωρις το σημα ,αν συμφωνουν και οι αλλοι γιατι κανει λιγο προκληση,νομιζω...και αποτι βεβαια εχω διαπιστωσει απο ορισμενους ειλικρινεις φιλους που δεν αισθανονται ανετα μαυτην την κινηση.
    κατα τα αλλα πολυ εξυπνη ιδεα...τον προισταμενο ποιος τον ρωτησε??? εδω οι αλλοι κανανε καταληψη τα διοδια και τα ανοιγανε.συνηθισμενος σε τρελλους ειναι.ασε που θα συμφωνει και αυτος.

4. The Following User Says Thank You to bimmerm For This Useful Post:

I_MNL (16-01-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πρωτη κυρια που θα ενοχληθει με τα ανωτερω...θα της ζητησω δημοσια συγνωμη.

υ.γ Θα πρεπει ομως να παρακαλας για προσοχη σε καποιες εκφρασεις σε παααααααααρα πολλα ποστ απο εδω μεσα....φιλικα.
    Μιχάλη, και η δική μου παραίνεση σε φιλικό τόνο γίνεται

ψυχικά είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, σε κανενός τις φλέβες δεν τρεχει κρύο αίμα. Ομως πρεπει να σεβόμαστε τον χωρο που μας φιλοξενεί ολους και να ενθαρρύνουμε και τα θηλυκού γένους μελη μας να συμμετέχουν στη συζήτηση. Η ενόχληση δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται δημοσίως.
    Στο βαθμό του εφικτού, παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιχάλη, και η δική μου παραίνεση σε φιλικό τόνο γίνεται

ψυχικά είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, σε κανενός τις φλέβες δεν τρεχει κρύο αίμα. Ομως πρεπει να σεβόμαστε τον χωρο που μας φιλοξενεί ολους και να ενθαρρύνουμε και τα θηλυκού γένους μελη μας να συμμετέχουν στη συζήτηση. Η ενόχληση δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται δημοσίως.
    Στο βαθμό του εφικτού, παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις.

Γνωστα και κατανοητα.Συμφωνω.

7. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

PANOS-E60 (14-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη τωρα διαβασα ολεs τιs αποψειs να κανω μια προταση?Ετσι μου ηρθε και απλα την γραφω.Αναλαμβανω να φτιαξω 25.000 με 30.000 φυλλαδια και να στηθουμε ενα Σαββατο στα διοδια Ελευσιναs και Λαμιαs και να τα μοιραζουν καποια ατομα με πολυ ωραιο τροπο στα αυτοκινητα.Σημειωνω οτι πρεπει να μαs το επιτρεψει ο προισταμενοs των διοδιων.Και στο φυλλαδιο να υπαρχει το σημα-λογοτυπο του forum και απο κατω να υπαρχει κειμενο μια ειδουs διαμαρτυρια.Εαν συμφωνειται ειμαι στην διαθεση σαs.(το κειμενο θα το φτιαξετε εσειs).Η καλυτερα ο Σταματηs που εδωσε την ιδεα για το Συνταγμα.
    Αντωνη ειναι εξαιρετικη η προσφορα σου.
    Εγω δεν μπορω να μιλησω για λογαριασμο του φορουμ, οποτε δεν ξερω αν ειναι οκ αυτη η προσπαθεια.
    Ομως βλεπω οτι στο διαδικαστικο εχουμε αποστασεις εμεις οι ιδιοι σαν φορουμ αναμεταξυ μας.

Δεν βλεπω να κανουμε δουλεια 16 ατομα, ειδικα ποσο μαλλον να διαθεσει καποιος την κυριακη του να μοιρασει φυλλαδια.

Θα πιουμε λοιπον και αυτο το ποτηρι, και το επομενο, γιατι μας εφαγε η διαδικασια.

Εγω, εκανα μια προταση, ενδεχομενως ακυρη, γιατι θα ταλαιπωρησει κοσμο.
    Εσυ προτεινες να φτιαξεις τα φυλλαδια. Ακομα και αν τα τυπωσεις, δεν πιστευω οτι υπαρχει διαθεση να συνεργαστει καποιος για τη διανομη τους.

Ετσι ειναι αυτα.
    Κριτικη πολλη, πραξη ελαχιστη. Και χαβαλες. (ας του αναφερουμε το φεησμπουκ του ******.να σκυλιασει να γελασουμε)

Πολυ φιλικα σε ολους το λεω, οποιος εχει καλυτερη ιδεα, ας την υλοποιησει και θα ακολουθησω.

Αλλιως, να μην παραπονιεται οτι του ηρθε χαρατσι.

Μπορει να μην εχει αποτελεσμα αυτη η κινηση για το ιδιοντο χαρατσι.
    Αλλα μπορει να εχει γινει παραδειγμα για το επομενο.
    Αν δεν κανουμε μια, την πρωτη κινηση, δουλεια δεν θα γινει.

Μην το παρετε προσωπικα αυτο πο λεω, αλλα ολοι μας θεωρητικοι του πληκτρολογιου ειμαστε.

Για αυτο, μαζι και εγω, πρωτος εγω, σημερα φτασαμε εδω.
    Επειδη κοιταμε να ειμαστε σωστοι, σκεφτομαστε το ηθικο και το τιμιο.
    Και ενδιαμεσα καποιοι ατιμοι και απατεωνες, εκμεταλευονται την απραξια μας, τον καθως πρεπει χαρακτηρα μας και το ηθος μας.
    Σημερα, ψηφιζονται τα μετρα.
    Αντι να ειμαστε εξω αποντη βουλη να φωναζουμε
    ΨΕΥΤΕΣ
    Ειμαστε στον καναπε η στο πληκτρολογιο και βλεπουμε τις σφαιρες στη συγγρου και το στημενο θεατρακι.

Εγω πια μπαφιασα.

Περιμενω καποιον να προτειενει και να ΚΑΝΕΙ κατι λοιπον.

9. The Following 11 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

A8hnaios (14-01-13), ankor (14-01-13), aristent (14-01-13), Bazil Van Sinner (14-01-13), bimmerm (14-01-13), Bitz (14-01-13), gant (15-01-13), GiannisRob (14-01-13), Konstantinos E60 (14-01-13), Nino (14-01-13), Thomelef (14-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντωνη ειναι εξαιρετικη η προσφορα σου.
    Εγω δεν μπορω να μιλησω για λογαριασμο του φορουμ, οποτε δεν ξερω αν ειναι οκ αυτη η προσπαθεια.
    Ομως βλεπω οτι στο διαδικαστικο εχουμε αποστασεις εμεις οι ιδιοι σαν φορουμ αναμεταξυ μας.

Δεν βλεπω να κανουμε δουλεια 16 ατομα, ειδικα ποσο μαλλον να διαθεσει καποιος την κυριακη του να μοιρασει φυλλαδια.

Θα πιουμε λοιπον και αυτο το ποτηρι, και το επομενο, γιατι μας εφαγε η διαδικασια.

Εγω, εκανα μια προταση, ενδεχομενως ακυρη, γιατι θα ταλαιπωρησει κοσμο.
    Εσυ προτεινες να φτιαξεις τα φυλλαδια. Ακομα και αν τα τυπωσεις, δεν πιστευω οτι υπαρχει διαθεση να συνεργαστει καποιος για τη διανομη τους.

Ετσι ειναι αυτα.
    Κριτικη πολλη, πραξη ελαχιστη. Και χαβαλες. (ας του αναφερουμε το φεησμπουκ του ******.να σκυλιασει να γελασουμε)

Πολυ φιλικα σε ολους το λεω, οποιος εχει καλυτερη ιδεα, ας την υλοποιησει και θα ακολουθησω.

Αλλιως, να μην παραπονιεται οτι του ηρθε χαρατσι.

Μπορει να μην εχει αποτελεσμα αυτη η κινηση για το ιδιοντο χαρατσι.
    Αλλα μπορει να εχει γινει παραδειγμα για το επομενο.
    Αν δεν κανουμε μια, την πρωτη κινηση, δουλεια δεν θα γινει.

Μην το παρετε προσωπικα αυτο πο λεω, αλλα ολοι μας θεωρητικοι του πληκτρολογιου ειμαστε.

Για αυτο, μαζι και εγω, πρωτος εγω, σημερα φτασαμε εδω.
    Επειδη κοιταμε να ειμαστε σωστοι, σκεφτομαστε το ηθικο και το τιμιο.
    Και ενδιαμεσα καποιοι ατιμοι και απατεωνες, εκμεταλευονται την απραξια μας, τον καθως πρεπει χαρακτηρα μας και το ηθος μας.
    Σημερα, ψηφιζονται τα μετρα.
    Αντι να ειμαστε εξω αποντη βουλη να φωναζουμε
    ΨΕΥΤΕΣ
    Ειμαστε στον καναπε η στο πληκτρολογιο και βλεπουμε τις σφαιρες στη συγγρου και το στημενο θεατρακι.

Εγω πια μπαφιασα.

Περιμενω καποιον να προτειενει και να ΚΑΝΕΙ κατι λοιπον.
    Σταματη τα ειπεs oλα......Δυστυχωs.......Βοήθειά μαs.

11. The Following User Says Thank You to ankor For This Useful Post:

sierra (14-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έχεις πολύ δίκιο ρε θείο...πολύ δίκιο και όλοι στο ίδιο σκατόλακο είμαστε. τρελά αδικημένοι που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους πουθένα όμως.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σταματη μονο αν συντονιζονταν μεταξυ τους μεγαλα φορουμ και αποκτουσε δημοσιοτητα η οποια κινηση θα βλεπαμε μαζικη κινητοποιηση και συμμετοχη..
    Επειδη λοιπον δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν μεταξυ ιδιοκτητων φορουμς υπαρχει καποια επαφη η κοινος προβληματισμος εγω προσωπικα δεν μπορω να ξερω αν εγινε καποια σκεψη η προταση ,νομιζω οτι αν συντονιζοταν κατι θα ειχε θετικη ανταποκριση .

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

14. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Konstantinos E60 (14-01-13), Nino (14-01-13), Thomelef (14-01-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kωστα για δωσε specs
    (...)
    Ήδη έχω στο μυαλό μου κάποιες νομικές βάσεις που θα μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπέστατα σε δικαστήριο, κυρίως σχετικά με την προστασία της ισότητας, της περιουσίας και τη δυνατότητα φορολόγησης του ιδίου αντικειμένου με περισσότερους από έναν φόρους. Σε κάθε περίπτωση το προβληματικό της διάταξης καταδεικνύει και το ίδιο το τμήμα νομοτεχνικής επεξεργασίας σχεδίων και προτάσεων νόμων της βουλής (η οποία δεν αποτελείται από βουλευτές, αλλά νομικούς, ως επί το πλείστον καθηγητές νομικών σχολών) βλ. https://www.hellenicparliament.gr/Us...etxs-epist.pdf σελίδα 18.
    Σε κάθε περίπτωση, έτσι κι αλλιώς περίμενα την ευκαιρία να κάνω προσφυγή και για το δίκαιο ή μη χαρακτήρα των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης που επιβάλλουν με κριτήριο τον κυβισμό των αυτοκινήτων. Οπότε έως το 14, οπότε και θα έρθει η ώρα να πληρώσω, το καταθέτω και ο θεός βοηθός.

16. The Following 4 Users Say Thank You to kostas1.6 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-01-13), I_MNL (16-01-13), Panos 316T (15-01-13), Thomelef (14-01-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχετε καταλάβει πως δε διοικούν αυτοί αλλα οι επ έξω ;
    Ειναι αποφασισμένοι για ολα και δεν ιδρώνει το αυτί τους .
    Θα προχωρήσουν με όποιο κόστος .
    Κάντε δικαστήρια και οτι αλλο νομίζεται ,το ίδιο δεν εγινε και με το χαράτσι της ΔΕΗ ;
    Δε κερδήθηκε το δικαστήριο , δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με τον υπουργό ;
    Τι εγινε τελικα ;
    Γαργαρα ........
    Μόνο με εμφύλιο θα μπορουσε να γίνει κατι και πάλι παίζεται .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

18. The Following 4 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

I_MNL (16-01-13), Kostas_1 (15-01-13), Leonidas_E39 (14-01-13), Panos 316T (15-01-13)

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP