Bazil Van Sinner (14-01-13)
χωρις το σημα ,αν συμφωνουν και οι αλλοι γιατι κανει λιγο προκληση,νομιζω...και αποτι βεβαια εχω διαπιστωσει απο ορισμενους ειλικρινεις φιλους που δεν αισθανονται ανετα μαυτην την κινηση.
κατα τα αλλα πολυ εξυπνη ιδεα...τον προισταμενο ποιος τον ρωτησε??? εδω οι αλλοι κανανε καταληψη τα διοδια και τα ανοιγανε.συνηθισμενος σε τρελλους ειναι.ασε που θα συμφωνει και αυτος.
I_MNL (16-01-13)
Μιχάλη, και η δική μου παραίνεση σε φιλικό τόνο γίνεται
ψυχικά είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, σε κανενός τις φλέβες δεν τρεχει κρύο αίμα. Ομως πρεπει να σεβόμαστε τον χωρο που μας φιλοξενεί ολους και να ενθαρρύνουμε και τα θηλυκού γένους μελη μας να συμμετέχουν στη συζήτηση. Η ενόχληση δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται δημοσίως.
Στο βαθμό του εφικτού, παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις.
![]()
PANOS-E60 (14-01-13)
Αντωνη ειναι εξαιρετικη η προσφορα σου.
Εγω δεν μπορω να μιλησω για λογαριασμο του φορουμ, οποτε δεν ξερω αν ειναι οκ αυτη η προσπαθεια.
Ομως βλεπω οτι στο διαδικαστικο εχουμε αποστασεις εμεις οι ιδιοι σαν φορουμ αναμεταξυ μας.
Δεν βλεπω να κανουμε δουλεια 16 ατομα, ειδικα ποσο μαλλον να διαθεσει καποιος την κυριακη του να μοιρασει φυλλαδια.
Θα πιουμε λοιπον και αυτο το ποτηρι, και το επομενο, γιατι μας εφαγε η διαδικασια.
Εγω, εκανα μια προταση, ενδεχομενως ακυρη, γιατι θα ταλαιπωρησει κοσμο.
Εσυ προτεινες να φτιαξεις τα φυλλαδια. Ακομα και αν τα τυπωσεις, δεν πιστευω οτι υπαρχει διαθεση να συνεργαστει καποιος για τη διανομη τους.
Ετσι ειναι αυτα.
Κριτικη πολλη, πραξη ελαχιστη. Και χαβαλες. (ας του αναφερουμε το φεησμπουκ του ******.να σκυλιασει να γελασουμε)
Πολυ φιλικα σε ολους το λεω, οποιος εχει καλυτερη ιδεα, ας την υλοποιησει και θα ακολουθησω.
Αλλιως, να μην παραπονιεται οτι του ηρθε χαρατσι.
Μπορει να μην εχει αποτελεσμα αυτη η κινηση για το ιδιοντο χαρατσι.
Αλλα μπορει να εχει γινει παραδειγμα για το επομενο.
Αν δεν κανουμε μια, την πρωτη κινηση, δουλεια δεν θα γινει.
Μην το παρετε προσωπικα αυτο πο λεω, αλλα ολοι μας θεωρητικοι του πληκτρολογιου ειμαστε.
Για αυτο, μαζι και εγω, πρωτος εγω, σημερα φτασαμε εδω.
Επειδη κοιταμε να ειμαστε σωστοι, σκεφτομαστε το ηθικο και το τιμιο.
Και ενδιαμεσα καποιοι ατιμοι και απατεωνες, εκμεταλευονται την απραξια μας, τον καθως πρεπει χαρακτηρα μας και το ηθος μας.
Σημερα, ψηφιζονται τα μετρα.
Αντι να ειμαστε εξω αποντη βουλη να φωναζουμε
ΨΕΥΤΕΣ
Ειμαστε στον καναπε η στο πληκτρολογιο και βλεπουμε τις σφαιρες στη συγγρου και το στημενο θεατρακι.
Εγω πια μπαφιασα.
Περιμενω καποιον να προτειενει και να ΚΑΝΕΙ κατι λοιπον.
A8hnaios (14-01-13), ankor (14-01-13), aristent (14-01-13), Bazil Van Sinner (14-01-13), bimmerm (14-01-13), Bitz (14-01-13), gant (15-01-13), GiannisRob (14-01-13), Konstantinos E60 (14-01-13), Nino (14-01-13), Thomelef (14-01-13)
sierra (14-01-13)
έχεις πολύ δίκιο ρε θείο...πολύ δίκιο και όλοι στο ίδιο σκατόλακο είμαστε. τρελά αδικημένοι που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους πουθένα όμως.
sympether with chiefτης
Επειδη λοιπον δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν μεταξυ ιδιοκτητων φορουμς υπαρχει καποια επαφη η κοινος προβληματισμος εγω προσωπικα δεν μπορω να ξερω αν εγινε καποια σκεψη η προταση ,νομιζω οτι αν συντονιζοταν κατι θα ειχε θετικη ανταποκριση .
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Konstantinos E60 (14-01-13), Nino (14-01-13), Thomelef (14-01-13)
Ήδη έχω στο μυαλό μου κάποιες νομικές βάσεις που θα μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπέστατα σε δικαστήριο, κυρίως σχετικά με την προστασία της ισότητας, της περιουσίας και τη δυνατότητα φορολόγησης του ιδίου αντικειμένου με περισσότερους από έναν φόρους. Σε κάθε περίπτωση το προβληματικό της διάταξης καταδεικνύει και το ίδιο το τμήμα νομοτεχνικής επεξεργασίας σχεδίων και προτάσεων νόμων της βουλής (η οποία δεν αποτελείται από βουλευτές, αλλά νομικούς, ως επί το πλείστον καθηγητές νομικών σχολών) βλ. https://www.hellenicparliament.gr/Us...etxs-epist.pdf σελίδα 18.
Σε κάθε περίπτωση, έτσι κι αλλιώς περίμενα την ευκαιρία να κάνω προσφυγή και για το δίκαιο ή μη χαρακτήρα των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης που επιβάλλουν με κριτήριο τον κυβισμό των αυτοκινήτων. Οπότε έως το 14, οπότε και θα έρθει η ώρα να πληρώσω, το καταθέτω και ο θεός βοηθός.
Bazil Van Sinner (14-01-13), I_MNL (16-01-13), Panos 316T (15-01-13), Thomelef (14-01-13)
Εχετε καταλάβει πως δε διοικούν αυτοί αλλα οι επ έξω ;
Ειναι αποφασισμένοι για ολα και δεν ιδρώνει το αυτί τους .
Θα προχωρήσουν με όποιο κόστος .
Κάντε δικαστήρια και οτι αλλο νομίζεται ,το ίδιο δεν εγινε και με το χαράτσι της ΔΕΗ ;
Δε κερδήθηκε το δικαστήριο , δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με τον υπουργό ;
Τι εγινε τελικα ;
Γαργαρα ........
Μόνο με εμφύλιο θα μπορουσε να γίνει κατι και πάλι παίζεται .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
I_MNL (16-01-13), Kostas_1 (15-01-13), Leonidas_E39 (14-01-13), Panos 316T (15-01-13)