Τετρακούνα και του 2002; Θα σε βολέψει για Αράχωβα αλλά στο Καβούρι δε θες να μπαίΝεις με τα όσα; Τουτέστιν πισωκούνα;
ναι
οχι
Τετρακούνα και του 2002; Θα σε βολέψει για Αράχωβα αλλά στο Καβούρι δε θες να μπαίΝεις με τα όσα; Τουτέστιν πισωκούνα;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
hades7 (14-01-13)
Νομίζω κάποια στιγμή το είχαν σκεφτεί να φορολογούν με τους ίππους αλλά έπρεπε να φτιάξουν μια περίπλοκη και μεγάλη βάση δεδομένων από την αρχή με πολλά if μέσα. π.χ. για το ίδιο μοντέλο με τα ίδια κυβικά θα έπρεπε να υπήρχαν 3-4 διαφορετικά τεκμήρια! ΧΑΟΣ. Και εκεί θα υπήρχαν αδικίες.
Ποιά βάση έχουν έτοιμη από αρχαιοτάτων χρόνων και μπορούν να το μαγειρέψουν όπως θέλουν; τα κυβικά σε συνδυασμό με χρονολογία 1ης άδειας. Ευκολία......
Δεδομένου ότι το ύψος των τελών κυκλοφορίας παρέμεινε το ίδιο, αποδεικνύεται ότι η αλλαγή από έντυπη ειδοποίηση σε ηλεκτρονική πληροφόρηση είχε τόσο υψηλή αποδοχή, που δεν επηρέασε ουσιαστικά τα προσδοκώμενα έσοδα, σύμφωνα με το υπουργείο.
Αυτό είναι το ζουμί. Οσες πινακίδες και να κατατεθούν ο έλληνας δεν αποχωρίζεται το αμάξι. Ηθικόν δίδαγμα: βαράτε τους κι άλλο.
Πίστεψε με δεν είναι θέμα ευκολίας..Είναι καθαρά θέμα business case.
Πόσα έσοδα θέλουμε να βγάλουμε? Πόσα αυτοκίνητα είναι πάνω από 2000cc? Κάνουμε μια κατανομή και έτοιμο...ας προσεχες εσύ που ήθελες 2000cc (που σε σχέση με το σύνολο δεν είναι πάνω από 20%)
Αν θέλανε δίκαιο σύστημα θα χρησιμοποιούσαν ranges αξίας αυτοκινήτου με εκπτώσεις λόγω παλαιότητας. Αλλά με αυτό το σύστημα για να βγάλουν τα προσδοκώμενα έσοδα θα έβαζαν μεγάλο φόρο και στις μικρές αξίες "ακουμπώντας" περισσότερο κόσμο, πράγμα που δεν το θέλουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Black_V : 14-01-13 στις 14:09
Σύμφωνα με οσα γραφει λοιπον η ομαδα "ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ" εχεις πλεον την επιλογη να μην πληρωσεις τελη κυκλοφοριας και αν σε σταματησει η τροχαια ή βεβαιωθεις στην εφορια να τους "τυλιξεις σε ια κολλα χαρτι".Τα συμπερασματα δικα σας...
https://www.sotos206.gr/miantapodoti...99%CE%9A%CE%91
https://kapagriniou.wordpress.com/20...onkukloforias/
aristent (14-01-13)
Έχω μπερδευτεί λίγο...
Το δικό μου με άδεια κυκλοφορίας στη Γερμανία το 2004 και εισαγωγή στην Ελλάδα το 2008 με τα σημερινά δεδομένα κλείνει 5ετία????
Αν λάβουμε υπόψιν ότι προσμετράτε η πρώτη άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα...
Τεκμήριο για το 2011 ήταν 8800€...
Noμίζω πως έτσι και σε σταματήσουν έχεις θέμα...και ας το έχουν κάνει 1000 δεν ξέρω κι εγώ πόσοι...![]()
dafidack (14-01-13)