Σελίδα 60 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 591 έως 600 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

τελικα ειμαστε με αυτους ή με τους αλλους που κλεινουν τους δρομους????
    ή μηπως τωρα ειμαστε με τους αλλους και την αλλη βδομαδα θα ειμαστε με αυτους που θα βριζουν και θα λεμε καλα να παθουν!!
    Ποσο εχω μπερδευτει...μα ποσο....
    υ.γ ναι Πανο.. δεν ειμαι ειρωνικος απλα μπερδεμενος!

2. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Thomelef (13-01-13), vagmag (13-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι γουρλωνεις τις γουρλοματαρες σου μωρη νυφιτσα δεν το ηξερες αυτο με τις εφοριες στα νησια?
    που διαμαρτυρεσαι κιολας για την ευβοια.

μακαρι να ειχα τετοιο στροφιλικι στη διαδρομη προς την εφορια μου, θα πηγαινα συχνοτερα...

4. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bimmerm (13-01-13), Bitz (13-01-13), Z4 DCT (13-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    κι εγω το ιδιο.
    παλια ημουν αναποφασιστος, αλλα τωρα πια δεν ειμαι σιγουρος...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πανο ηρθα εδω....
    Για να ξεκαθαρισω την θεση μου, τα μετρα των τεκμηριων και των σηματων ειναι αδικα ειναι τραγικα ειναι ειναι....
    οπως και πολλες μεταρρυθμισεις που εχουν γινει τα τελευταια 2-3 χρονια, οπως και πολλες αλλες αδικιες...
    Εδω ομως για εκατονταδες σελιδες κραζουμε τους απεργους κραζουμε οποιαδηποτε κινηση γινεται εισβαρος συμπολιτων μας...και ναι με επιχειρηματα εβρισα και εγω τους λιμενεργατες που εκλειναν τα λιμανια, τους ταξιτζηδες που εκλειναν τους δρομους τους αγροτες που καθε βδομαδα εκανα +100κμ για να παω Λαρισα, τους εργαζομενους των τραπεζων της χαλυβουργιας κλπ...
    Δεν μπορω τωρα ομως να επικροτησω αυτην την κινηση γιατι με τα επιχειρηματα σας με "μαθατε" οτι αυτο ειναι λαθος....
    Εγω επειδη ημουν αντιθετος με καποια πραγματα δεν πηρα το αυτοκινητο μου να κλεισω καποιον δρομο, επειδη σας ειδα γυρω μου να υπομενετε με απαθεια... εβγαλα τις πινακιδες μου και τις παρεδωσα...
    Ειμαι μπερδεμενος!! καθολου ειρωνικος!

7. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

PANOS-E60 (13-01-13), Thomelef (13-01-13), vagmag (13-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εμενα μουρθε τωρα ετσι στην τρελλα να διαμαρτυρηθω.
    Πρεπει να το αναλυσω κιολας?

Φουντωσα, διαμαρτυρομαι.

Προσκαλω οποιον θελει να δειξει οτι διαφωνει να κατεβει μαζι μου στο συνταγμα.

9. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bimmerm (13-01-13), Bitz (14-01-13), Eleni (13-01-13), vagmag (13-01-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικα εχω μια απορια σαν πιο μικρος που ειμαι...
    εδω δεν ειμαστε αντιθετοι με τις απεργιες και τις διαμαρτυριες εισβαρος των συμπολιτων μας????
    διαβαζω πολυ επικαιροτητα και κατι τετοιο καταλαβα...
    Επισης τις αποφασεις για τους νομους τις παιρνει εκλεγμενη κυβερνηση που δεν εχει κλεισει χρονο....
    Πιστεψαμε Εμπιστευτηκαμε και παει λεγωντας και σημαιακια και τουρουρουμ και ΝΔ και τρελαινομαι...
    Βασικα εχω μπερδευτει πολυ!!!
    τελικα ειμαστε με αυτους ή με τους αλλους που κλεινουν τους δρομους????
    ή μηπως τωρα ειμαστε με τους αλλους και την αλλη βδομαδα θα ειμαστε με αυτους που θα βριζουν και θα λεμε καλα να παθουν!!
    τα ξεμπερδευω λοιπόν.

ναι εχουμε αρκετοί εδω μέσα υποστηρίξει τη μνημονιακή λογική, δεν το αρνούμαι. Υποστηρίξαμε τα "μνημονιακά" κόμματα σαν μιά επιλογή με λιγότερες πιθανότητες να μας οδηγήσουν στην ολική καταστροφή. Ισως βγει σοφή επιλογή, ισως οχι, δεν εχει κριθεί ακόμα το αποτέλεσμα. Από την πορεία των πραγματων, δικαιωμένοι εχουν βγει όσοι εχουν καταθέσεις και με το μνημόνιο καταφεραν να τις εξασφαλίσουν, αλλά και αυτό δεν είναι ακόμα 100% βέβαιο.

καμμία κυβέρνηση δεν εχουμε χειροκροτήσει και κυρίως δεν εχουμε παρωπίδες, κομματικές ή άλλες, όπως είχουν κάποιοι σε άλλους πολιτικούς χώρους, ακόμα και σήμερα. Τα μέτρα τα κρίνουμε και αν χρειαστεί τα κατακρίνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, οπως κάναμε και πριν την κρίση.

αν κάνουμε μια διαμαρτυρία σαν κάτοχοι αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού π.χ. θα το κάνουμε στα πλαισια του νόμου και ασφαλώς δεν θα κλείσουμε δρόμους και θα κάνουμε την ζωή των υπολοίπων πολιτών τη ζωή δύσκολη για την πλάκα μας ή γιά το δίκιο μας. Δεν θα παρανομήσουμε, όπως κάνει το κράτος, όποτε το βολεύει και δεν θα καταπατήσουμε δικαιώματα άλλων συμπολιτών μας.

τι δεν καταλαβες ?

11. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-01-13), Kostas_1 (13-01-13), Stathis (13-01-13), Thomelef (13-01-13), vagmag (13-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμενα μουρθε τωρα ετσι στην τρελλα να διαμαρτυρηθω.
    Πρεπει να το αναλυσω κιολας?

Φουντωσα, διαμαρτυρομαι.

Προσκαλω οποιον θελει να δειξει οτι διαφωνει να κατεβει μαζι μου στο συνταγμα.
    Σταματη καλα κανεις...αν θελεις μπορεις να απαντησεις και σοβαρα! Δεν ζητησα αναλυσεις! Αλλωστε εχουμε συζητησει για τις μεμονωμενες διαμαρτυριες συμφεροντων και ξερουμε οτι ειναι μια τρυπα στο νερο!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα ξεμπερδευω λοιπόν.

ναι εχουμε αρκετοί εδω μέσα υποστηρίξει τη μνημονιακή λογική, δεν το αρνούμαι. Υποστηρίξαμε τα "μνημονιακά" κόμματα σαν μιά επιλογή με λιγότερες πιθανότητες να μας οδηγήσουν στην ολική καταστροφή. Ισως βγει σοφή επιλογή, ισως οχι, δεν εχει κριθεί ακόμα το αποτέλεσμα. Από την πορεία των πραγματων, δικαιωμένοι εχουν βγει όσοι εχουν καταθέσεις και με το μνημόνιο καταφεραν να τις εξασφαλίσουν, αλλά και αυτό δεν είναι ακόμα 100% βέβαιο.

καμμία κυβέρνηση δεν εχουμε χειροκροτήσει και κυρίως δεν εχουμε παρωπίδες, κομματικές ή άλλες, όπως είχουν κάποιοι σε άλλους πολιτικούς χώρους, ακόμα και σήμερα. Τα μέτρα τα κρίνουμε και αν χρειαστεί τα κατακρίνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, οπως κάναμε και πριν την κρίση.

αν κάνουμε μια διαμαρτυρία σαν κάτοχοι αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού π.χ. θα το κάνουμε στα πλαισια του νόμου και ασφαλώς δεν θα κλείσουμε δρόμους και θα κάνουμε την ζωή των υπολοίπων πολιτών τη ζωή δύσκολη για την πλάκα μας ή γιά το δίκιο μας. Δεν θα παρανομήσουμε, όπως κάνει το κράτος, όποτε το βολεύει και δεν θα καταπατήσουμε δικαιώματα άλλων συμπολιτών μας.

τι δεν καταλαβες ?
    Δηλαδη Πανο το να παρκαρεις στην μεση του δρομου στο Συνταγμα και να κλειδωσεις το αυτοκινητο σου και να αφησεις μονο μια λοριδα, η οποια και βεβαια δεν θα μεινει ανοιχτη γιατι εδω 10 ατομα καλα τα λετε...αλλα αμα ερθει ο οχλος δεν θα μεινει τπτ... δεν ειναι παρανομο???
    Υπαρχει καπου που λεει οτι ειναι νομιμο?
    Δεν καταλαβα γιατι για θεματα που δεν μας αφορουσαν και μας δυσκολευαν την ζωη καναμε κριτικη με επιχειρηματα που με βρισκουν συμφωνο, και τωρα που μας αφορα το να κλεισουμε εναν δρομο ειναι βαση νομου!!

14. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

deepBLUE (13-01-13), Thomelef (13-01-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδη Πανο το να παρκαρεις στην μεση του δρομου στο Συνταγμα και να κλειδωσεις το αυτοκινητο σου και να αφησεις μονο μια λοριδα, η οποια και βεβαια δεν θα μεινει ανοιχτη γιατι εδω 10 ατομα καλα τα λετε...αλλα αμα ερθει ο οχλος δεν θα μεινει τπτ... δεν ειναι παρανομο???
    Δεν καταλαβα γιατι για θεματα που δεν μας αφορουσαν και μας δυσκολευαν την ζωη καναμε κριτικη με επιχειρηματα που με βρισκουν συμφωνο, και τωρα που μας αφορα το να κλεισουμε εναν δρομο ειναι βαση νομου!!
    Σπύρο υπάρχει νομιμος τρόπος να γίνει η διαμαρτυρία που συζητάμε (προσωπικά τη θεωρω μάταιη κινητοποιηση). Θα ενημερωθεί η αστυνομία, θα γίνει ημερα κυριακή και θα υπάρξει διαχείρηση της κυκλοφορίας. Δεν προκειται σε καμμία περίπτωση να εξισωθούμε με οσους αυθαιρετούν προκειμένου να διαματυρηθούν (ξερεις πολύ καλά ποιούς εννοώ, δεν τους αναφερω για να μην δημιουργήσω ενταση).

16. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

bimmerm (13-01-13), Leonidas_E39 (13-01-13), vagmag (13-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες......και γω οποτε κλεινουν τον δρομο οι αλλοι φωναζω....

ΑΛΛΑ.....οι ΑΛΛΟΙ κλεινουν τους δρομους καθε λιγο και λιγακι για ψυλλου πηδημα......και μαλακειες .......εμεις εφτασε ο κομπος στο χτενι.......χρονια μας πηδανε και κουβεντα......ε νομιζο οτι οχι απλα το δικαιούμαστε....θα πρεπει να τους το πουμε κι ολας για να μας ανοιξουν δρομο να παμε ανετα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 13-01-13 στις 20:20
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

18. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Leonidas_E39 (13-01-13), spar@ (13-01-13), Thomelef (13-01-13)

Σελίδα 60 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP