Σελίδα 58 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 848565758596068 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 571 έως 580 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmerm Εμφάνιση μηνυμάτων
    λεω μηπως αν ψηφιζαμε ενα 60% κομματα εκτος βουλης,μικρα τι θα γινοταν??
    θα εμπαιναν στη Βουλή.

αν μάλιστα ένα από αυτά τα μικρά κόμματα συγκέντρωνε το 60% των εκλογέων, θα γινόταν το πρώτο στα ελληνικά κοινοβουλευτικά ιστορικά που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο.

αν θέλουμε να φύγουν από τη μέση οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι ΠΡΩΤΑ. Οσοι ψηφίσαμε τα κόμματα της διαπλοκης, της ψευτιάς, της κλεψιάς, της ρεμούλας, της αναλγησιας, δε νομίζω ότι ήμασταν όλοι χαμηλής νοημοσύνης και μας κορόιδεψαν. Τα μικροσυμφεροντά μας οδήγησαν την ψήφο μας στο πασόκ και τη ν.δ. Μας διόρισαν στο δημόσιο, μας αφησαν ασύδοτους να φοροκλέβουμε, έκαναν τα στραβα μάτια στο αυθαιρετακι μας, περνάγαμε το 3λιτρο για 1.600 και δεν έτρεχε κάστανο, τσιμπαγαμε δανειάκι για τις διακοπές από τον κουμπαρο στην αγροτικη, παίρναμε την επιδότηση από τους κουτόφραγκους για το πετροχώραφο με τα πουρνάρια και όλα κύλαγαν όμορφα.

τωρα μας πιάσανε στα πράσα φίλε. Μονοι οι κλέφτες πολιτικοί φταίνε ? Δηλαδή αν φύγει ο σαμαρας και ο βενιζελος και αναλάβει ο 'κυνηγός' πχ, σωθηκαμε ? Εγω λέω όχι. Και το στηρίζω το όχι σε 3 χρόνια και 10.000 ποστ επικαιρότητας σε τούτο φόρουμ, που διαβάζω αμετανόητους να μιλάνε γιά δικαώματα εργαζμένων, ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας, αλήτες πολιτικούς και άλλα χαριτωμένα. Ελάχιστοι έχουν καταλάβει μετα από 3 ολόκληρα χρόνια ραγδαία επιδεινούμενης κρίσης, τι ακριβως εχει συμβεί. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Οι πολλοί εξακολουθούν να αμύνονται απέναντι στην όποια προοπτική αλλαγης.

καμμία αλλαγή δεν θα γίνε ούτε από το μηνημόνιο, ούτε από το αντι-μνημόνιο, ούτε από το σαμαρά, ούτε από το σύριζα, ούτε από τον κυνηγό. Η αλλαγή αρχίζει από μέσα μας, σαν άτομα, σαν πολίτες, σαν καταναλωτές, σαν κοινωνία και εν τέλει σαν πολιτικό σύστημα.

η απαντηση στα δεινά μας βρίσκεται στο είδωλο του καθρέφτη μας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 13-01-13 στις 12:58

2. The Following 8 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (13-01-13), gnx (13-01-13), Kostas_1 (13-01-13), micz (16-01-13), Panos 316T (13-01-13), Stathis (13-01-13), vagmag (13-01-13), Κωνσταντίνος (13-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλλαγή αρχίζει από μέσα μας, σαν άτομα, σαν πολίτες, σαν καταναλωτές, σαν κοινωνία
    εχεις απολυτο δικιο πανο.
    εγω λεω να αλλαξω απο εδω και στο εξης.
    θα αρχισω να κανω αυτα που κοροϊδευα τοσα χρονια.

4. The Following 9 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

aristent (13-01-13), Bazil Van Sinner (13-01-13), bill_m3 (13-01-13), bimmerm (13-01-13), PANOS-E60 (13-01-13), spar@ (13-01-13), Thomelef (13-01-13), vagmag (13-01-13), Κωνσταντίνος (13-01-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την αποψη σου!!!!!!

Θα γινω "λιγο" τραγικος και θα κανω μια παρομοιωση,μπας και αυτοι,που δεν εχουν καταλαβει,ξυπνησουν.Φαντασ τειτε λοιπον πως το κρατος μας ειναι ενας αξιωματουχος πολεμιστης,στην περιοδο του Β'παγκοσμιου,ειναι απο "τζακι",ειναι σπουδαγμενος,ωραιος αντρας,αγωνιστης και "τιμιος",δυνατος και με παθος για την λευτερια.Ειναι χειμωνας και ειναιι ψηλα στα συνορα και πολεμαει,νιωθει πως ο πολεμος τελειωνει,αλλα,εχει παθει γαγγραινα στο δεξι του χερι...λοιπον τερμα τα ψεματα κοψτε το να τελειωνουμε!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πoυυυ΄ναι τα χροονιααααα, ωραίααα χρόνιαααααα....

7. The Following 7 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

bakalos (13-01-13), Bazil Van Sinner (13-01-13), Bitz (13-01-13), Panos 316T (13-01-13), PANOS-E60 (13-01-13), Stathis (13-01-13), Thomelef (13-01-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βάλε και λίγο από Βαγγελη Γιαννόπουλο, να ευθυμήσουμε ρε Κώστα !

αντε, το βάζω εγω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 13-01-13 στις 13:28

9. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Bitz (13-01-13), Stathis (13-01-13), Κωνσταντίνος (13-01-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....μαζι θα τα κανουμε!!!

11. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

bimmerm (13-01-13), Stathis (13-01-13)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μίλησες σωστά χλωμό πρόσωπο. Ούγκ.

Πάρα πολύ σωστά.
    Τα σωστά λόγια στην tv όμως, δεν μεταφράστηκαν ποτέ σε σωστές πολιτικές ούτε απο την παραταξή σας κύριε.

13. The Following 4 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

PANOS-E60 (13-01-13), Stathis (13-01-13), Thomelef (13-01-13), vagmag (13-01-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μίλησες σωστά χλωμό πρόσωπο. Ούγκ.
    https://www.youtube.com/watch?v=nSIx6V7UKK4
    Πάρα πολύ σωστά.
    Τα σωστά λόγια στην tv όμως, δεν μεταφράστηκαν ποτέ σε σωστές πολιτικές ούτε απο την παραταξή σας κύριε.
    και τωρα ειναι που θα χαλασει για τα καλα ο νεος σερβερ

15. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Panos 316T (13-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmerm Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιρνω αφορμη απο αυτο που ειπε ο θωμας στο αλλο θρεντ για τις πινακιδες οτι'' δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτους'' και εσυ που ειπες πιο πανω οτι και ο τσιπρας ειναι στο ιδιο παιχνιδι ,οποτε...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
    σκεφτομουν ,δεν ξερω τον εκλογικο νομο ,αλλα μια που δεν μπορουμε να τους διωξουμε με βια γιατι μπορει να αναβιωσουν αυτοι που περιμενουν στα ακρα και να εχουμε ..α λ λ α...

λεω μηπως αν ψηφιζαμε ενα 60% κομματα εκτος βουλης,μικρα τι θα γινοταν?δεν θα φευγανε κακην κακως ,βουλησης λαου?
    εγω ας πουμε εψαξα να βρω ενα κομμα να ψηφισω εκτος βουλης και βασικα ολο κλωνους εβρισκα,αλλο κιαυτο.ομως βρηκα ενα που μιλαγε για συμμετοχικη δημοκρατια,κατι που εφαρμοζεται σε καποιες χωρες της ευρωπης που ουτε ξερουμε ποιος ειναι προεδρος η' πρωθυπουργος.το εριξα στους πειρατες,αυτο το διεθνες κομμα που λιγο αυτη η ιδιοτητα του με φοβιζε γιατι δεν το ξερω και μπορει να εκπροσωπει καποια συμφεροντα .το εκανα για διαμαρτυρια αλλα ηθελα να βρω καποιο κομμα που να συμφωνω σε κατι.ουσιαστικα αυτο που προτειναν ηταν μια αλλαγη του πολιτικου συστηματος.αυτο μας τρωει εδω.η μπαταξιδικη πολιτικη.
    καποιος τους κατηγορησε οτι δεν ειχαν οικονομικη πολιτικη ,οπως και οτι δεν παιρναν θεσεις για αλλα θεματα της κοινωνιας.ομως μου κεντρισε το ενδιαφερον η απαντηση τους.δεν υπαρχουν θεσεις γιατι,οτι ολα θα γινονται με προτασεις απο τους πολιτες που θα τιθονται σε δημοψηφισμα.

θα προτεινουν ας πουμε μια ομαδα πολιτων για τα τεκμηρια κατι και θα τιθεται προς δημοψηφισμα.

δεν ξερω πως θα εφαρμοζοταν στην ελλαδα.ουτοπικο θα μου πειτε.καιρος δεν λεω εγω? χρειαζομαστε ενα διαφορετικο συστημα αντιπροσωπευσης.τελος.το κομμα αυτο ειναι σταθερα τριτο στην γερμανια και αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση.σαυτο συμμετεχουν ανθρωποι που ανηκαν σε διαφορετικες ιδεολογιες αλλα βλεπουν τα πραγματα τωρα αλλιως. τι λετε εσεις,θα θελατε κατι τετοιο?
    καποιες φορες προσπαθω να ξετυλιξω το κουβαρι της καταστασης οντας προβληματισμενος και απαγοητευμενος και σε αυτο που καταληγω ειναι οτι εχουμε λαθος πολιτευμα.

Το χω αναλυσει σε προηγουμενη ενοτητα, εχει πολλα κενα η κοινοβολευτικη δημοκρατια που βρισκουν εδαφος τοσο οι πολιτικαντηδες οσο και οι επιτηδιοι.

Ειδικα ο τροπος λειτουργιας της Βουλης με κανει να μου γυριζουν τα αντερα, με δυο βουλευτες και τον τυπο με τα νερα να παιρνανε νομους κλπ.

Μιλαω και γω για αμεση δημοκρατια προσαρμοσμενη στα δεδομενα μας.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

17. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

bimmerm (13-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

θα εμπαιναν στη Βουλή.

αν μάλιστα ένα από αυτά τα μικρά κόμματα συγκέντρωνε το 60% των εκλογέων, θα γινόταν το πρώτο στα ελληνικά κοινοβουλευτικά ιστορικά που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο.

αν θέλουμε να φύγουν από τη μέση οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι ΠΡΩΤΑ. Οσοι ψηφίσαμε τα κόμματα της διαπλοκης, της ψευτιάς, της κλεψιάς, της ρεμούλας, της αναλγησιας, δε νομίζω ότι ήμασταν όλοι χαμηλής νοημοσύνης και μας κορόιδεψαν. Τα μικροσυμφεροντά μας οδήγησαν την ψήφο μας στο πασόκ και τη ν.δ. Μας διόρισαν στο δημόσιο, μας αφησαν ασύδοτους να φοροκλέβουμε, έκαναν τα στραβα μάτια στο αυθαιρετακι μας, περνάγαμε το 3λιτρο για 1.600 και δεν έτρεχε κάστανο, τσιμπαγαμε δανειάκι για τις διακοπές από τον κουμπαρο στην αγροτικη, παίρναμε την επιδότηση από τους κουτόφραγκους για το πετροχώραφο με τα πουρνάρια και όλα κύλαγαν όμορφα.

τωρα μας πιάσανε στα πράσα φίλε. Μονοι οι κλέφτες πολιτικοί φταίνε ? Δηλαδή αν φύγει ο σαμαρας και ο βενιζελος και αναλάβει ο 'κυνηγός' πχ, σωθηκαμε ? Εγω λέω όχι. Και το στηρίζω το όχι σε 3 χρόνια και 10.000 ποστ επικαιρότητας σε τούτο φόρουμ, που διαβάζω αμετανόητους να μιλάνε γιά δικαώματα εργαζμένων, ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας, αλήτες πολιτικούς και άλλα χαριτωμένα. Ελάχιστοι έχουν καταλάβει μετα από 3 ολόκληρα χρόνια ραγδαία επιδεινούμενης κρίσης, τι ακριβως εχει συμβεί. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Οι πολλοί εξακολουθούν να αμύνονται απέναντι στην όποια προοπτική αλλαγης.

καμμία αλλαγή δεν θα γίνε ούτε από το μηνημόνιο, ούτε από το αντι-μνημόνιο, ούτε από το σαμαρά, ούτε από το σύριζα, ούτε από τον κυνηγό. Η αλλαγή αρχίζει από μέσα μας, σαν άτομα, σαν πολίτες, σαν καταναλωτές, σαν κοινωνία και εν τέλει σαν πολιτικό σύστημα.

φιλε δεν λεω οτι δεν τους ψηφισα ποτε,θα ημουν ψευτης.ψηφισα για πολλους λογους.γιατι καποιους τους πιστεψα και με εξαπατησαν,καποιους για να φυγουν καποιοι χειροτεροι και να ερθουν καποιοι αλλοι που τελικα καναν τα ιδια.μυλος δλδ.και μετα ψηφιζα με μυαλο ,αφου καταλαβα.

ομως εγω προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που περιγραφεις.δεν εχω λαδωσει κανεναν σε δημοσιο,δουλευα παντα σαν μισθωτος στον ιδιωτικο τομεα και μονο(το χειροτερο ειδος),απολυθηκα,ξανασηκωθ κα,ανεχτηκα να δουλευω για υπερωριες που δεν πληρωθηκαν με ανταλλαγμα να εχω την δουλεια μου,πληρωνα παντα τους φορους μου γιατι το θεωρησα σωστο αλλα και να ηθελα δεν μπορουσα να τους κλεψω,δεν εχω εξοχικο,δεν χρωσταω πουθενα,μου αφησαν κληρονομια ενα στρεμα χωραφακι ξαχασμενο απο τον θεο που δεν εχει στον ηλιο μοιρα που θα το πληρωσω και φορο και γενικα δεν εκανα τιποτα απο αυτα που περιγραφεις γιατι απο μικρος συναναστραφομουν με ξενους τα καλοκαιρια και μου αρεσε που ειχαν αλλη νοοτροπια ασχετα με τις κυβερνησεις τους και ηταν απλοι σαν ανθρωποι .που κοιτουσαν να ειναι σωστοι απενταντι στο οποιο κρατος, στις υποχρεωσεις τους, αλλα και σωστοι στην καθημερινοτητα τους και προπαντων μετρημενοι.και οταν μεγαλωνα ακολουθησα στην χαβουζα που ζω αυτην την νοοτροπια.
    οποτε σε μενα προσωπικα μην προσαπτεις τιποτα απο ολα αυτα γιατι δεν τα εχω αγγιξει και παντοτε τα κατεκρινα.μου ειναι ξενα στην σκεψη μου,οπως ειμαι ξενος στην χωρα μου τοσα χρονια.γιαυτο μπορω και κοιταζω ελευθερα στον καθρεφτη μου και περηφανα.

ομως και για τους αλλους που τα εκαναν,αν εβαλαν μυαλο τωρα πρεπει να σταματηστουμε να κατακρινουμε ο ενας τον αλλο και να ενωθουμε.ποτε δεν ειναι αργα να καταλαβει καποιος το λαθος του,αν το καταλαβαινει.για τους αλλους δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
    πιστευω ομως οτι ετσι οπως ειναι το συστημα οι πολιτικοι φταινε.σαυτο συστημα τους εκλεγουμε για να ειναι οι οδηγοι μας.ειναι τα κεφαλια μας.οποτε το ψαρι βρωμαει απο εκει.ας πουμε οτι δεν τους ψηφιζαμε ,τι εναλλακτικες ειχαμε?υπηρχε κανεις?αρα ψηφιζαμε και περιμεναμε μηπως καποιος εχει αλλαξει μυαλα και κανει αυτο που λεει.εμεις δουλευαμε και περιμεναμε.αυτα τα κομματα υπηρχαν,αυτα βγαζαμε.δεν γινοταν αλλιως.και μαζι με τα κομματα και τους πολιτικους και ολο το σουργελο που τους εκανε πλατες και θησαυριζε.
    αυτους θα βρισουμε πρωτα.αν δεν βαζαν αυτοι στο δημοσιο δεν θα εμπαινε κανεις.αν καποιος σημερα πει στοπ στην μονιμοτητα δεν θα παει κανεις.αυτοι φτιαχνουν νομους.εμεις μονο πιεση μπορουμε να ασκησουμε,αλλα δεν συμφωνουμε ποτε.εκει εχουμε μεριδιο αν αυτο εννοεις.εκει πρεπει να αλλαξουμε.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε νιωθω

19. The Following User Says Thank You to bimmerm For This Useful Post:

vagmag (13-01-13)

Σελίδα 58 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 848565758596068 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP