Αρχικό μήνυμα απο
vagmag
Φίλε sparo, πραγματικά με λειπεί ο μονοδιάστατος τρόπο σκέψης σου.
Αν θεωρείς ότι δική σου γενιά (22 ετών) διαφέρει πολύ από τη δική μου γενιά (35 ετών) ή του αδερφού μου (28 ετών) μάλλον κάτι υπολογίζεις λάθος....
Θα μπορούσαν τα λιμάνια, όπως και πολλές υπηρεσίες να είναι κερδοφόρες αλλά όντως τις λυμαίνονταν χρόνια οι γενιά των 45άρηδων+ σήμερα, αλλά έκαναν και όνειρο των νέων της εποχής μου το δημόσιο, τη λαμογιά, το κλέψιμο, το εύκολο χρήμα κλπ κλπ . Δεν βγαίνουν χρήματα χωρίς δουλειά.
Δε λάδωσα για να βγάλω container... λάδωσε όμως το φορτηγό που πήσε να φορτώσει εκεί (που δεν μου επιτρέπεται να είναι δικό μου αλλά δημοσίας χρήσης!!!!!!), με χρέωσε εμένα παραπάνω, και τα προϊόντα βγήκαν πιο ακριβά στην αγορά και τα πλήρωσες ΕΣΥ!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου;;;;
Τα κόστη αυτά επιβαρύνουν επιχειρήσεις, αλλά μεταφέρονται στον καταναλωτή. Αν δεν μπορέσουν να μεταφερθούν, απλά οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν και κλείνουν αφήνοντας κόσμο στο δρόμο.
Το αν αγοράζεις ελληνικά ή όχι είναι θέμα παιδείας.
Προσπαθώ πραγματικα΄πολύ να εξηγήσω απλά πράγματα, και εσύ θεωρείς ότι εγ΄ψ κοιτώ το δικό μου συμφέρον και θέλω το δικό σου κακό!
Το καλό των επόμενων γεννεών θέλω, αλλά ΘΑΥΜΑΤΑ δεν γίνονται! Θέλει δουλειά. Τα εισοδήματα μας ήταν ψεύτικά. Οι αξίες που βλέπουμε γύρω μας ήταν απλά ΥΠΕΡαξίες.... αέρα λεφτά!