Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί ρε γιώργο, εδώ δηλαδή δέν έχουμε τεχνοκράτες που θα μπορούσαν να διοικήσουν ένα τέτοιο οργανισμό???
    Η διαπλοκή και μίζα είναι που μας έχουν φάει, δέν νομίζω ότι υστερούμε σε κάτι απο τους κινέζους, και τους όποιους κινέζους
    Ασε με εμενα να ειμαι εκτος τοπου και χρονου....μεθαυριο που θα δουλευουμε στον Κινεζο για 200ευρο 18ωρο θα δουμε αν το εχετε αποδεχτει ή θα κλαιτε ...
    Οχι Γιωργο μου δεν ειμαι συνδικαλιστης καργιεριστας πρωτον στο ξαναλεω και αν ειμαι λαθος καπου πες μου οχι οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου αλλα βγαλε με και τρελο...
    α) ειχαμε προταση για περισσοτερα λεφτα μισθωσης του λιμανιου? και πηγε το λιμανι με λιγοτερα λεφτα στην Cosco γιατι καποιος @δης εβγαλε λεφτα ?
    β) Περιμενες απ τον Κινεζο να σου δειξει πως δουλευει το λιμανι? ειδικα στα λιμανια και στην Ναυτιλια εχουμε μια ιστορια, και οχι γιατι ειμαστε τα υπερτατα μυαλα αλλα ζουμε σε πολυ κεντρικο σημειο... οποτε μεχρι και εγω που ειμαι εκτος τοπου και χρονου θα μπορουσα να σου βγαλω χρηματα...
    γ) Εισαι ευχαριστημενος Γιωργο που στην Χωρα που ζεις, με ολα αυτα τα @δια που ειχατε ψηφισει και που ακομα συνεχιζουν τα αλλα @δια και ψηφιζουν τα εχουν ξεπουλησει ολα και οχι για το καλο της χωρας αλλα για να ξαναφανε χρηματα...και δεν εχουμε αεροδρομιο, λιμανι κλπ
    δ)Πιστευεις οτι οι κινησεις δηλαδη που εχουν κανει ειναι για καλο?

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασε με εμενα να ειμαι εκτος τοπου και χρονου....μεθαυριο που θα δουλευουμε στον Κινεζο για 200ευρο 18ωρο θα δουμε αν το εχετε αποδεχτει ή θα κλαιτε ...
    Οχι Γιωργο μου δεν ειμαι συνδικαλιστης καργιεριστας πρωτον στο ξαναλεω και αν ειμαι λαθος καπου πες μου οχι οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου αλλα βγαλε με και τρελο...
    α) ειχαμε προταση για περισσοτερα λεφτα μισθωσης του λιμανιου? και πηγε το λιμανι με λιγοτερα λεφτα στην Cosco γιατι καποιος @δης εβγαλε λεφτα ?
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΧΙ
    β) Περιμενες απ τον Κινεζο να σου δειξει πως δουλευει το λιμανι? ειδικα στα λιμανια και στην Ναυτιλια εχουμε μια ιστορια, και οχι γιατι ειμαστε τα υπερτατα μυαλα αλλα ζουμε σε πολυ κεντρικο σημειο... οποτε μεχρι και εγω που ειμαι εκτος τοπου και χρονου θα μπορουσα να σου βγαλω χρηματα...
    Εμενα να μου δειξη το λιμανι?
    Που κατεβαινα να φορτωσω στο λιμανι και αν δεν εριχνα το 5χιλιαρο(σε παω επιτηδες πισω για να δεις απο ποτε "δουλευανε") σαπιζανε τα φορτια και μας διωχνανε οι πελατες για τα μαγκακια τους λιμενεργατες του δημοσιουΟΛΠ?

γ) Εισαι ευχαριστημενος Γιωργο που στην Χωρα που ζεις, με ολα αυτα τα @δια που ειχατε ψηφισει και που ακομα συνεχιζουν τα αλλα @δια και ψηφιζουν τα εχουν ξεπουλησει ολα και οχι για το καλο της χωρας αλλα για να ξαναφανε χρηματα...και δεν εχουμε αεροδρομιο, λιμανι κλπ
    Οσο για αυτο ειδικα εγω εγραφα οτι δεν ψηφιζω κανεναν απο αυτους εν αντιθεσει με φιλους εδω που θελανε αυτου του ειδους την διακυβερνηση
    δ)Πιστευεις οτι οι κινησεις δηλαδη που εχουν κανει ειναι για καλο?
    Γενικολογο, αν κανεις προσδιορισμο θα δουμε οτι στα 5 εχουν 4 λαθη
    απαντω ξεχωριστα σε καθε ενα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    απαντω ξεχωριστα σε καθε ενα
    σου απαντω παλι!
    α) ουσιαστικα ναι οπως παντα ειχαμε προτασεις οι οποιες χαθηκαν...σαν το στικακι... γιατι δεν ηταν καλη η μιζα!
    β) Το οτι υπηρχαν λαμογια το ξερουμε, και οπουδηποτε μπορουν να "γεννηθουν" και να "θρεψουν" λαμογια στην Ελλαδα γινεται. Αλλα το ολο μου θεμα δεν ειναι αυτο... Ο ΟΛΠ οπως ειπα στο 1ο μου ποστ με τους μεγαλολιμενεργατες και τις μιζες ηταν ενας οργανισμος που παρα το μεγαλο φαγοποτι δεν εβαζε κανεναν μεσα και τροφοδοτουσε και τους τριγυρω δημους, οποτε πιστευεις οτι με μια σωστη διαχειρηση και επενδυση αυτο που εκαναν οι Κινεζοι θα ηταν μακρινο ονειρο???
    και στο δειχνω και στο θεμα οτι τωρα που σφιξαν τα πραγματα ο ΟΛΠ με χειροτερη θεση στο λιμανι με πιο παλια μηχανηματα αντεχει...
    Ειμαι αντιθετος στο να ξεπουληθουν ολες οι πηγες πλουτου αυτης της χωρας που μας κανανε να τις μισησουμε λογω κακοδιαχειρησης για κομματι ψωμι και να πλουτιζουν τα μεγαλολαμογια εισβαρος αυτου του τοπου επικαλωντας την σωτηρια μας.....
    Δεν θελω να με σωσει κανενας Βενιζελος/Σαμαρας....
    και αν θελαμε τα 30.000.000ευρο γιατι δεν εδιναν τον αχρηστο Αστερα Βουλιαγμενης για επενδυση??? και αυτο ειναι κρυμμενο στα σερταρια θα το δωσουν για 100.000ευρο οπως εκαναν με τους δρομους!
    γ) συμφωνω!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο ΟΛΠ οπως ειπα στο 1ο μου ποστ με τους μεγαλολιμενεργατες και τις μιζες ηταν ενας οργανισμος που παρα το μεγαλο φαγοποτι δεν εβαζε κανεναν μεσα και τροφοδοτουσε και τους τριγυρω δημους,!

μιλας σοβαρα τωρα ??
    ο ΟΛΠ δλδ δεν ηταν -ειναι υπερχρεωμενος η τα χρωσταει στην Νεα Γουινεα??
    Σπυρο ξερεις τι θα πει να πηγαινεις για μεροκαμματο (φορτηγο Δ.Χ) και αναλογα τις καΥλες του καθε κλαρκατζη η χαμαλη να γινεσαι τσαταλια να παιζεις μπιλιαρδο με τα νευρα και να χανεις ωρες -κοστος ?? ταληρακι μαστορα και φορτωνουμε....
    Κατσε ρε μου@ι δικο μου εναι το φορτιο τι ταληρακι δεν πληρωνοντουσαν ??
    Δεν μιλαω αοριστα παραδειγματα πολλα ,για να μην παμε σε τελωνεια ΑΑΑΑΛΛΛΛΗΗΗΗΗ κολοφαρα ...αστο ο Πειραιας δεν βρωμαει φιλε απο τα απονερα αλλα απο τα καλοπαιδα που χορτασανε χαρτζηλικι αστο δεν ξαναλεω τιποτα.
    Ο σαταν τα εβαλε ολα ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 12-01-13 στις 00:55

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

5. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

PANOS-E60 (12-01-13), S8N (12-01-13), Stathis (12-01-13), Thomelef (12-01-13), vagmag (12-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων

μιλας σοβαρα τωρα ??
    ο ΟΛΠ δλδ δεν ηταν -ειναι υπερχρεωμενος η τα χρωσταει στην Νεα Γουινεα??
    Σπυρο ξερεις τι θα πει να πηγαινεις για μεροκαμματο (φορτηγο Δ.Χ) και αναλογα τις καΥλες του καθε κλαρκατζη η χαμαλη να γινεσαι τσαταλια να παιζεις μπιλιαρδο με τα νευρα και να χανεις ωρες -κοστος ?? ταληρακι μαστορα και φορτωνουμε....
    Κατσε ρε μου@ι δικο μου εναι το φορτιο τι ταληρακι δεν πληρωνοντουσαν ??
    Δεν μιλαω αοριστα παραδειγματα πολλα ,για να μην παμε σε τελωνεια ΑΑΑΑΛΛΛΛΗΗΗΗΗ κολοφαρα ...αστο ο Πειραιας δεν βρωμαει φιλε απο τα απονερα αλλα απο τα καλοπαιδα που χορτασανε χαρτζηλικι αστο δεν ξαναλεω τιποτα.
    Ο σαταν τα εβαλε ολα ...
    Που ειδες οτι ειναι υπερχρεωμενος???
    Περαμα-Σκαραμαγκα συντηρουσε ολη την ναυτικοεπισκευαστικη ζωνη!
    Επισης μην μου λες τα ιδια... δεν εχω τον ΟΛΠ απλα βλεπω τα πραγματα ως εχουν, ουτε σου ειπα οτι δουλευαν ή οτι επαιρνας τα χρηματα που αξιζαν ή οτι δεν ηταν καθικια, το μονο που σου ειπα ειναι οτι ενω ολες οι συνθηκες ηταν εισβαρος του Οργανισμου εβγαινε...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....
    Γιατι ειδες τωρα οτι εχει 27% αναπτυξη απ το 2010!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εχουμε χασει τη μπαλα. Αυτα που λετε φιλετα ουτε σκυλοτροφη δεν ηταν. Στον ΟΛΠ οι χειριστες γερανων επαιρναν μισθο αρχηγου κρατους. Στο ΤΤ ειμαι εκτιμητης, μεγαλυτερο μπαχαλο δεν εχω ξαναδει. Εν ετει 2012 ολα γινονταν με το χερι. Χαρτοβασιλειο κανονικο. Πιο ευκολα εστελνες ουρανιο στον Σανταμ απ' οτι εκτιμηση στην Πεσματζογλου. Καλες οι αναμνησεις με τους κουμπαραδες, καλοι και οι συναισθηματισμοι με τα αεροδρομια και τα λιμανια αλλα αν ηταν ολα ετσι ομορφα, ηθικα κι αγγελικα πλασμενα γιατι δε βγηκε κανενας πατριωτης να τα παρει; Γιατι ηταν ολα μεσα στην κομματικη σαπιλα, δεξαμενες ψηφοφορων και φωλιες συνδικαλιστων. Σπυρακο, μακαρι στη ζωη σου να μη χρειαστει να μουτζωσεις τον εαυτο σου για την ψηφο που εριξες. Εκει ομως που εισαι ημουνα κι εδω που ειμαι θα 'ρθεις.

8. The Following 12 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (12-01-13), bimmerm (12-01-13), Bitz (12-01-13), gnx (12-01-13), hades7 (12-01-13), katsaraios (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13), m_power_lunatic (12-01-13), Panos 316T (12-01-13), PANOS-E60 (12-01-13), Stathis (12-01-13), vagmag (12-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουμε χασει τη μπαλα. Αυτα που λετε φιλετα ουτε σκυλοτροφη δεν ηταν. Στον ΟΛΠ οι χειριστες γερανων επαιρναν μισθο αρχηγου κρατους. Στο ΤΤ ειμαι εκτιμητης, μεγαλυτερο μπαχαλο δεν εχω ξαναδει. Εν ετει 2012 ολα γινονταν με το χερι. Χαρτοβασιλειο κανονικο. Πιο ευκολα εστελνες ουρανιο στον Σανταμ απ' οτι εκτιμηση στην Πεσματζογλου. Καλες οι αναμνησεις με τους κουμπαραδες, καλοι και οι συναισθηματισμοι με τα αεροδρομια και τα λιμανια αλλα αν ηταν ολα ετσι ομορφα, ηθικα κι αγγελικα πλασμενα γιατι δε βγηκε κανενας πατριωτης να τα παρει; Γιατι ηταν ολα μεσα στην κομματικη σαπιλα, δεξαμενες ψηφοφορων και φωλιες συνδικαλιστων. Σπυρακο, μακαρι στη ζωη σου να μη χρειαστει να μουτζωσεις τον εαυτο σου για την ψηφο που εριξες. Εκει ομως που εισαι ημουνα κι εδω που ειμαι θα 'ρθεις.
    η προβλητα που πηρε η Cosco ειναι φιλετακι Αρη μου, αν την δουλευα με τον Χαντε θα βγαζαμε 120% αναπτυξη απ το 2010.....και θα τον ειχαμε κανει του χουν τσιν φαν μικροπωλητη!
    δεν θα χρειαστει να τον μουτζωσω δεν ξαναψηφιζω....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 12-01-13 στις 00:47

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυσκολα θα αλλαξει η Ελλαδα... Πολυ Δυσκολα....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

11. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

S8N (12-01-13), spar@ (12-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP