Εκατον δεκα κιλα
Bazil Van Sinner (12-01-13), Bitz (11-01-13), spar@ (11-01-13), Thomelef (11-01-13)
εργαλειο....
Μη τα συζητας αδερφε...
aristent (11-01-13)
Το μερκ σε σχεση με το Μ5 μοιαζει πολυ κακομοιρικο πισω.
καλο το νεο Ε, ομως ο μεγαλυτερος εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
σε σενταν θα επαιρνα πενβε, σε τουρινγκ θα επαιρνα αουντι.
aristent (11-01-13), GiannisRob (11-01-13), imolarot (13-01-13), Leonidas_E39 (11-01-13)
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα, όμως, είναι η λογική, με την οποία αλλάξανε το πίσω φτερό.
Εξηγούμαι:
Αν παρατηρήσει κανείς τα προ φέησλιφτ Ε, το πίσω φτερό έχει ένα χαρακτηριστικό φούσκωμα, εμπνευσμένο, υποτίθεται, από την Ponton. Το φούσκωμα, αυτό, μάλιστα οι σχεδιαστές το θεωρούσαν βασικό μέρος του συνόλου, το οποίο ακολούθησε διαφορετική γραμμή από την C, της CLS και την S, με έντονες ακμές και απλές επιφάνειες, όταν τα άλλα είχαν πιο ομαλές ακμές και πιο έντονες και κυρτές επιφάνειες.
Και τώρα αφήσανε στην άκρη αυτή την έντονη γραμμή και κάνανε το ντιζάιν πιο σοφτ. Οργανικά φωτιστικά σώματα, κατάργηση του χαρακτηριστικού πίσω φτερού, και αισθητό χαμήλωμα της γραμμής στο κάτω μέρος των πλαϊνών πορτών, για να δώσουν "μήκος" στο αυτοκίνητο.
Προσοχή, δεν αναφέρομαι σε αλλαγές σε μοτέρ, εξοπλισμό και λοιπά μηχανικά μέρη παρά μόνο στη σχεδίαση!
Επίσης, σε δεύτερο χρόνο, αλλάζουν καπώ, πόρτες, φτερά, εκτός από προφυλακτήρες και μαρπιέδες, οπότε το κόστος αναδιαμόρφωσης της γραμμής παραγωγής είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ανάγκη για τόσες αλλαγές, από τη στιγμή που το facelift της F10 που έρχεται σε ένα με δύο μήνες, θα έχει ελαφρώς διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα και ελάχιστα διαφορετικά φώτα, γιατί πλέον θα έχει και τεχνολογία LED.
Stamatis (13-01-13)
εγω παλι θελω αυτο....
να και η προηγουμενη
Vassilis ///M (12-01-13)
Εχω αηδιασει με την κωλομερσεντες...Το μονο που πετυχαινει φτιαχνοντας αυτα τα πολυτελη μπαουλα ειναι να καταστρεφει ολο κ περισσοτερο οποιο κομματακι σπορ αυτοκινησης απεμεινε στον πλανητη. Ρε φιλε παρτο χαμπαρι: Με 1000 αλογα, με 1 τονο ροπη, με μισο εκατομμυριο ευρω και με 2,5 τοννους αμαξι και παλι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΡ...Δεν ειναι ετσι η σπορ αυτοκινηση. Η σπορ αυτοκινηση ειναι ενας σκαραβαιος που με τα μισα κιλα και τις μισες επιδοσεις σε περναει απο πανω, απο κατω, απ τα πλαγια κι αμα λαχει σου δινει και γυρο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas72 : 12-01-13 στις 01:05
...οταν λες γυρο?...σε πιτα κανονικα με απ'ολα???
.....δεν καταλαβαινω γιατι να θελει,το ιδιαιτερο,οικονομικα ανετο,αγοραστικο κοινο της επισης ιδιαιτερης αυτης κατασκευης,να παει σε πιστα ή να περασει οτι οχημα βρει στο διαβα του???
....δεν νομιζω οτι θα αγορασουν το σουπερ-ντουπερ σενταν για να βαλουν κοντρες!!!....οχι οτι δεν θα "προκληθουν" με εμμεσο τροπο,οταν θα ταξιδεψουν γρηγορα σε καποιους δρομους(autoban,autostrata κλπ.)αλλα κοντρα δεν το λες αυτο.
...ενα τετοιο οχημα, που ακομα και στις πιο "καλοστεκουμενες" οικονομικα χωρες δεν ειναι καθημερινο θεαμα,εχει να σου δωσει πολλες απολαυσεις,οπως την ασφαλη,ανετη,πολυτελη και γρηγορη μετακινηση.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 12-01-13 στις 06:44
Bazil Van Sinner (12-01-13)