Δίκιο έχεις αλλά το αυτοκίνητο που ήθελες να πάρεις (sti λευκό) έκανε στις Σέρρες 1.28.04 κάτι νομίζω με οδηγό το παιδί που είχατε μιλήσει.
Με ιπποδύναμη 320 άλογα, σλικ, όχι εξεζητημένες (εννοώ πανάκριβες) σε ανάρτηση κλπ.
Γενικά οι χρόνοι σε μία πίστα δε λένε πάντα την αλήθεια.
Πχ οι χρόνοι του drive στις Σέρρες, δίνουν το S5 πιο γρήγορο από τα Μ3, αλλά για εμένα δεν είναι αντικειμενικοί οι χρόνοι, διαφορετικών οδηγών, διαφορετικών συνθηκών, κλπ κλπ
Μιας και γράφω σε φόρουμ με subaru, εκεί εχθές συγκεκριμένα τους έλεγα τα ανάποδα, μιας και στην tsukuba το sti ήταν μπροστά από Μ3, και είχαμε πάλι παρόμοιες συζητήσεις.... εγώ κλασσικά... κάνω τον αντίλογο, ο ανάποδος άνθρωπος![]()
Leonidas_E39 (09-01-13), manos///3 (09-01-13), Thomelef (09-01-13)
alexk (09-01-13)
![]()
νομίζω κάτι δεν πάει καλά με τον χρόνο, ασχέτως απο τα σλίκ τα λάστιχα. 3 δευτερόλεπτα πάνω απο του μητσοτάκη που ήταν απίστευτο σκούμπυ με δύναμη κοντά στα 600 άλογα.
φαντάσου μόνο πόσο θα χάνει στην ευθεία, απο ένα αμάξι με διπλάσια ιπποδύναμη, τέρμα γδυμένο.
για τα υπόλοιπα κομμάτια δεν μιλάω καν. κ και σχεδόν μισό δεύτερο.
φίλος και πολύ καλός οδηγός με εβο 450 άλογα τουο 888 με ευθυγράμμιση και ανάρτηση ρυθμισμένη, με εξοπλισμό κανονικά, 1.32.8 στο εβοντε φαίνεται ο χρόνος του. σονίδης δημήτρης.
αδυνατώ να πιστέψω το 1.28 όπως το περιγράφεις βαγγέλη...
sympether with chiefτης
στην τελευταία επίσκεψη έκανε 1.29κάτι...
και όμως
αν δεις τους χρόνους σε προηγούμενα event του scooby.gr, κατέβηκαν αρκετά αυτοκίνητα από 1.30.
Το Νίκο μπορείς να τον πάρεις και τηλ.
Δεν αλλάζει την αξία κανενός αυτοκινήτου και κανενός οδηγού αυτός ο χρόνος ή όποιος άλλος. Από subaru προέρχομαι, και δε νομίζω ότι είναι καλύτερα αυτοκίνητα τα μεν ή τα δε... άλλες χάρες προσφέρουν τα μεν και άλλες τα δε. Σίγουρα σε καθημερινές ελληνικές συνθήκες τα subaru είναι πιο αποτελεσματικά, και τα Μ3 πιο διασκεδαστικά... (προσωπική γνώμη καθαρά). Είπαμε άλλοι διασκεδάζουν με κόντρες, με βουνό, με μπάντες κλπ κλπ
panose30 (09-01-13)
ναι...δεν είπα ότι λες ψέμματα, απλά ο χρόνος είναι τρομερός. πρέπει να'ναι οδηγάρα ο τύπος.
sympether with chiefτης
Οσο ευκολα εριξα 3 δευτ το προσωπικο μου χρονο , τοσο δυσκολα θα πεσω στο 1.28
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
chief (09-01-13), Leonidas_E39 (09-01-13)