Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 78

Θέμα: Tablet & Bmw e46......???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Συγχαρητήρια κι απο μένα. Φαίνεται ωραία δουλειά. Από tablet εγώ θα σου πρότεινα το Samsung Galaxy Tab II 7", το οποίο και έχω και μου κόστισε 299 η έκδοση με 3G.
    Εκείνο που ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν πιάνει καλά το GPS από το tablet στο σημείο που το έχεις τοποθετήσει.
    A bmw fan

2. The Following User Says Thank You to viper For This Useful Post:

Dermatis (08-01-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγχαρητήρια κι απο μένα. Φαίνεται ωραία δουλειά. Από tablet εγώ θα σου πρότεινα το Samsung Galaxy Tab II 7", το οποίο και έχω και μου κόστισε 299 η έκδοση με 3G.
    Εκείνο που ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν πιάνει καλά το GPS από το tablet στο σημείο που το έχεις τοποθετήσει.
    Eυχαριστω παρα πολυ!
    Το συγκεκριμενο δεν εχει gps αλλα ..........απο φιλο που εχει ταβλετ στο αμαξι ( merc Α140 ) και δεν επιανε με 20 ευρω πηρε εξωτερικο που συνδεεται με mini USB και παει οπου θες το καλωδιο...........οποτε εφοσον το μελοντικο ταβλετ που θα βαλω θα εχει θα κανω και εγω το ιδιο και την κεραια θα την βαλω μαλλον πανω στην πλαφονιερα με τα φωτα στον καθρεφτη!
    Οτι αλλο θες ρωτα.......
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP