Αρχικό μήνυμα απο
spar@
σκεψου Αρη οτι καποτε τα πληρωνες 150ευρο και οχι 80...χεχε
επισης για ολα αυτα που λες αν ποιανουν τα χερια σου δεν συμφερει ουτε υδραυλικο να φωναξεις... ετσι παει!
το λογικο ειναι να σου τα κοιταξουν ολα γιατι οπως λες απο εκει επρεπε να το περιμενεις, η λογικη μου ειναι οτι πηγαινοντας το αυτοκινητο για service σημαινει οτι εχουν ελεγχθει ολα, δεν ειναι ολοι γνωστες, υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν πως ανοιγει το καπο...και γυναικες!
Ούτε χώρο έχω να αλλάξω λάδια, ούτε πιάνουν τόσο καλά τα χέρια μου για να αλλάζω φίλτρα κλπ, ούτε είναι το θέμα μου να δώσω κάποιο λογικό ποσό για τις εργασίες που γίνονται και τα υλικά.
Την εκμετάλλευση δε μπορώ Σπύρο, γι'αυτό και όποιον δε σέβεται το πορτοφόλι μου τον κόβω μαχαίρι.
150 ευρώ πάντως δεν έδωσα ποτέ για oil service, είχα δώσει βέβαια 130 για να μου βάλουν esso 5-40 λάδι (καμια σχέση ποιοτικά με τα castrol 0-40 ή 5-30 που έβαζα στη συνέχεια) μόνο και μόνο επειδή ήμουν στην εγγύηση και με το που έληξε δεν πέρασα ξανά ούτε απ'έξω.
Το λογικό σίγουρα είναι αυτό που λες, αλλά δεν γίνεται και το ξέρεις και το ξέρω.
Αλλά και να γινόταν, και πάλι είναι κοροϊδία να χρυσοπληρώνεις κάτι που σωστοί μάστορες το κάνουν με πολύ λιγότερα χρήματα, μόνο και μόνο για να έχεις σφραγίδες της εκάστοτε εταιρείας στο service book και να ζητήσεις 500 ευρώ παραπάνω (που μάλλον κανείς δεν θα στα δώσει εν τέλει) όταν πας να πουλήσεις το αμάξι σου, για να επεκτείνεις εγγυήσεις που καλύπτουν μόνο πολύ χοντρές βλάβες (πιο πιθανό είναι στην 5ετία να πάθεις 1002 άλλα πράγματα που δεν καλύπτονται παρά να σπάσει ο κινητήρας) και για να βλέπεις 50 κουστουμάτους να κάνουν δημόσιες σχέσεις, 2-3 αρχιμάστορες να το παίζουν αυθεντίες (και όταν ρωτήσεις τίποτα πιο ειδικό να μην ξέρουν που τους παν τα τέσσερα) και 20χρονα παιδιά των ΤΕΙ να βγάζουν όλη τη δουλειά και να πληρώνονται για ψίχουλα σε σχέση με τους παραπάνω.
Ε, εγώ κατέληξα στο ότι οι παροχές των εξουσιοδοτημένων δεν είναι αντίστοιχες των πολύ υψηλότερων ποσών που αξιώνουν, γι'αυτό και ψάχνω καλούς μάστορες με λογικές τιμές και ευσυνειδησία ώστε να πιάνουν πραγματικά τόπο τα χρήματα που δίνω.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong