Γιατί του δείχνετε άλλες μάρκες ??? Θέλετε να φύγει απο την BMW?????
Γιατί του δείχνετε άλλες μάρκες ??? Θέλετε να φύγει απο την BMW?????
Στη δική σου θέση, προσωπικά επέλεξα για τη γυναίκα μου, Nissan Xtrail 2008 173 ps diesel, 12500 ευρώ! Χαμηλή κατανάλωση, πολύ άνετο, πολύ χαμηλό κόστος service και ανταλλακτικών, καθόλου σπορ, καλούς χώρους και καλό χώρο αποσκευών. Εκεί που μένω χιονίζει σχετικά κάθε χρόνο, οπότε θέλαμε κάτι τετρακίνητο, αλλά πλέον δε θέλω να πληρώνω πολλά σε καύσιμα (έχω και το Μ3....για να καίω μπόλικη βενζίνη).
Σε σχέση με το 530ΧΙ, μάλλον θα έπαιρνα ή το 320xd του 2009 που ήταν σε αγγελία σε προηγούμενο post, ή αν δε σε ενοχλεί το καύσιμο, τότε ίσως ένα allroad... για την οικογένεια... εσύ έχει ένα αρκετά sport αυτοκίνητο.
Γιάννη, μπέρδεμα βλέπω στο σκεπτικό σου
Αν σ αρέσει το Σταθάμαξο και βρίσκεις υποκαταστατό του στο 530χi, δεν είσαι σε σωστό δρόμο. Το allroad ειναι ένα κορυφαίο SUV, αλλά είναι SUV. Εγώ δεν θα το αγόραζα παρά μόνο αν είχα ορεινό εξοχικό και το επισκεπτόμουνα κάθε σαβ/κο. Σε άλλη περίπτωση δεν αξιοποιείται αυτό το αμάξι.
αν έχουμε συμφωνήσει πως το 99% της ζωής του θα το περάσει στην άσφαλτο, δεν χρειάζεσαι allroad. Παρτο μια βόλτα μεχρι τον Αγιο και κάνε την ίδια βόλτα με το 530 και πες μου με ποιό από τα δύο θέλεις να παντρευτείς. Παντρειά είναι και τα δύο.
αν σ αρεσει το allroad (και μένα μ αρεσει), το 530 θα το λατρεψεις. Ενα σετ καλύτερα φρενα θέλει και το αμάξι πυροβολάει. Θα γουρλώσουν πολλοί "γρηγοροι" τα μάτια τους με το ρυθμό που μπορεί να κρατάει σε ευθεία και στροφες. Το allroad δεν πρόκειται ποτέ να το λατρέψεις, απλά το εκτιμάς γιατί κάνει πολλά πράγματα με αποτελεσματικό τρόπο.
btw, το allroad ειναι ένα κλικ μεγαλύτερο σε μηκος από το Ε60, χωρίς να πλεονεκτεί πουθενά σε εσωτερικούς χωρους, εκτός και αν φορτωσεις μέχρι το ταβάνι του πορτμπαγκαζ.

STREETRACING (01-01-13)
Δεν του ειπα τι θελω να δω....τον ρωτησα μεχρι τι ωρα ειναι ανοικτα.....μου ειπε ''μισο λεπτο''....με ανοικτο μικροφωνο φωναξε.....''Αντωνηηηηη τι ωρα θα την κανουμε σημερα???''.........'' δυοοοο με τρειιιιις'' του φωναξε ενας αλλος.......
οποτε......ημουν γραφειο και παπαλα....
GiannisRob (31-12-12)