Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 64

Θέμα: Σαββατιατικη Καφεδαρα

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ δεν βρίσκω κάτι το τόσο κατακριτέο για να δημιουργείται
    αναταραχή ... Αν είπε κάτι προκλητικό για τα οχήματα κάποιων,
    απλά δώστε τόπο στην οργή μιας και δεν θίχτηκαν άμεσα,
    πρόσωπα και καταστάσεις

Στον καθένα μπορεί να τύχει πάνω στη κουβέντα να κριτικάρει
    κάπως αρνητικά, το αυτοκίνητο κάποιου, αλλά και τη χρήση από τον
    ιδιοκτήτη του ... Δεν θα ναι η πρώτη φορά που θα πούμε, κάτι
    για έναν παππού μεσα σε ferrari άλλωστε ....

Βέβαια ο καθένας είναι ελεύθερος να χαιρέται το αμάξι του, όπως αγαπά
    αλλα ας μην παρεξηγηθόμεθα, για τέτοιου είδους σχόλια και χαρακτηρισμούς

Σίγουρα όλοι μας έχουμε σοβαρότερα προβλήματα, εν όψη τέτοιων
    καιρών για αναλωνόμαστε, στο τι είπε ο Γιώργος και ο κάθε Γιώργος,
    σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο ! ! !

Υ.Γ τοποθετήθηκα χώρις να θέλω να προσβάλλω κάποιον και πάντα
    σε φιλικό επίπεδο ( σε περίπτωση που παρεξηγηθεί κάποιος )

2. The Following 2 Users Say Thank You to NikosE92 For This Useful Post:

bimmerm (18-12-12), michaelp900 (18-12-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νικο σιγουρα εχουμε προβληματα πολυ πιο σημαντικα για αυτο λοιπον οι οποιες φορες μπαινουμε στο forum η συναντιομαστε απο κοντα να μην υπαρχουν αναταραχες και προστριβες.Ο καθε Γιωργος ομως οταν του προσφερουν απλοχερα τη βοηθεια ανθρωποι που δεν τον γνωριζουν και προθυμοποιουνται παρολα αυτα και ο ιδιος εχει καταντησει το αμαξι του πυρηνικο αντιδραστηρα ετοιμο να σκασει το λιγοτερο που θα μπορουσε να κανει θα ηταν να δεχτει απο τη στιγμη που οσο και να το μελετησεις,μαθηματικες εξισωσεις να κανεις ο εν λογο....κυριος ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ εχει τα αναλογα χρηματα.Μεσα στη μιζερη καθημερινοτητα το ελαχιστο που ια μπορουσε να κανει ηταν να δεχτει την βοηθεια του μελους.ΔΕΝ του ζητηθηκε κανενος ειδος ανταλλαγμα.Ακομα και τρισμεγιστος αυνανας να εισαι θα δεχτεις την βοηθεια γιατι απλα no money for b.m.w honey και θα περιμενα ενα Α αν οχι Α' επιπεδο απο καποιον που ειναι στα μεσα της 4ης δεκαετιας της ζωης του.Ολοι προσπαθουν να τον βοηθησουν ειτε με το αμαξι ειτε με κατι αλλο αλλα αυτος πιανει την Δορκαδα collection και μας την αφιερωνει.Επισης αγαπητε Γεωργιε οι προτασεις εχουν σημεια στιξης.Τυφλονομαστε και προσπαθουνε να βγαλουμε μια μια της προτασεις σου.
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 18-12-12 στις 18:53 Αιτία: ......
    Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE

4. The Following User Says Thank You to michaelp900 For This Useful Post:

bimmerm (18-12-12)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπα ,,,,,,τι ακουω ,,,,,,,απο μερικους κατι για μεταξωτους κ@λους,,,,,,,,ξερεις ρε φιλαρα,,,,,ξερω και'Γω καπιον μεταξωτο κ@λο και μαλιστα Βαρβατο σουηδικο (Παμπλουτος Χειρουργος ο Πρωην του αυτ.μου) που ομως μου'βαζε αντι για φλαντζα στο Καρτερ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ μου πηγαινε με ελατωματικο Ψυγειο ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟ,,,,,,,,,,,ΕΤΣΙ????????????
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??????????????
    Εγω ΗΜΟΥΝ αυτος που εδωσε 6μιση ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Και το'Κανε Top.
    Βλεπεις,,,,,,,,,,,,,,,ο κ@λος με 1μιση ευρω σλιπακι τον μεταξωτο τον Ξεχειλωσε ομως.
    (μπορει ο Σουηδος μετα το ΣΙ ΕΣ ΑΙΗ να πηρε και φερρ. και οτι θελλη στο συγκεκριμενο αυτ. ομως Φανηκε ΕΧΑΣΕ.
    ΤΩΡΑ.
    στο φιλο (οι φιλους) που λενε οτι το αυτ. μου ειναι σε (κακα) χερια.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    1. Το να το αποκτησουν να δουμε ΠΩΣ θα'ναι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    και 2. Το να δειξουν ενα αλλο σαν το αυτ. μου,,,,, (σε καλα) Χερια για να Ξεφυγουν απο τις Οδυνες που βλεπουν στα δικα μου.
    ΥΣ.
    αλλα,,,,,,, ξερετε φιλαρακια οι παραπανω περιπτωσεις πολυ φοβαμαι πως ΔΕΝ Υπαρχουν,,,,,,, και επειδη ΕΓΩ μιλαω με Εργα και Οχι με λογια ΑΠΟΔΕΙΚΝΗΩ σε μια πολη 1,5εκκατ. αυτοκινητων σε ενα φορουμ με χιλιαδες αυτοκινητα σε αυτη τη Χωρα τελος Παντων ειναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΟΛΟΦΟΡΗ.
    ας μου Αποδειξη Καπιος το Αντιθετο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, εαν Οχι ομως ας τη κανη τουμπεκι γιατι Αυτοματα Αποδεικνειετε To Aυτ. μου σε Χρυσα Χερια.
    Φιλικωτατα:
    850CSI (eght Fifty SI ES AIY)

6. The Following User Says Thank You to 850CSI For This Useful Post:

spar@ (19-12-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

εεεε... βασικά δεν κυκλοφορεί πια....
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

8. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Leonidas_E39 (18-12-12), michaelp900 (18-12-12), Stathis (18-12-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

παρακαλώ όλους τους φίλους να αποφεύγουν τα προσβλητικά μηνύματα. Παρακαλώ πολύ.

10. The Following 6 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

bimmerm (18-12-12), deepBLUE (18-12-12), hades7 (18-12-12), Kostas_1 (20-12-12), michaelp900 (18-12-12), Stathis (18-12-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω ρε Γιωργαρα σε χαιρομαι παντως, ζεις στο δικο σου κοσμο εισαι ωραιος....!!!!
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε Γιωργο υπονοεις οτι το 850 στα χερια σου καλοπεσε?
    κανεις πολυ μεγαλο λαθος!
    απο λαδια βαζεις και τα πιο φτυνα που μπορεις να βρεις κ φυσικα λαθος ιξωδη!
    βαλβολινες επισης βαζεις λαθος ιξωδη αλλα ειναι οι πιο φθηνες!
    γνησιες ζαντες ΒΒS LM κ τις εβαψες με σπρευ!
    εσπασε το προβολακι σου και το κολησες με μαρμαροκολα!
    εσπασε ο κυκλοφορητης και οοοοοοο!!!! τι πρωτοτυπο τον κολησες με μαρμαροκολα!
    το πλαστικο το μαυρο κατω απο το παρπριζ τι το εκανες? φυσικα το εβαψες κ αυτο με σπρευ!
    την εισαγωγαρα απο το μοτερ σου τι την εκανες? εδω ειναι που θα καταντησω γραφικος... την εβαψες κ αυτη με σπρευ!
    οι εξατμισεις απο πισω που ντουμανιαζουν σαν τζιμινιερα? ειναι κ αυτες απο την σωστη συντηρηση απο τα χρυσα σου χερια? τα κατεβατα με τις βλαβες που εβγαλε το διαγνωστικο? και αυτες απο την σωστη συντηρηση ειναι?
    οι αλχημιες που κανεις κ οι πατεντες επειδη καλως ή κακως δεν εχεις τους απαιτουμενους πορους να συντηρησης αυτο το διαμαντι δεν λεγεται ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ λεγεται σε οδηγω σιγα σιγα στην καταστροφη.
    κ σταματα να πυροβολας χουρνταδες στην εθνικη γιατι ετσι κ σε σταματησει η αστυνομια κ σου ζητησει την αδεια κ την ασφαλεια να δω τι θα τους πεις! Μαλλον θα τους πεις κ αυτους για την σωστη συντηρηση απο τα χρυσα σου χερια!

13. The Following 5 Users Say Thank You to mormon For This Useful Post:

giannis_compact (20-12-12), Leonidas_E39 (20-12-12), michaelp900 (19-12-12), pilot (20-12-12), Thomelef (19-12-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mormon Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε Γιωργο υπονοεις οτι το 850 στα χερια σου καλοπεσε?
    κανεις πολυ μεγαλο λαθος!
    απο λαδια βαζεις και τα πιο φτυνα που μπορεις να βρεις κ φυσικα λαθος ιξωδη!
    βαλβολινες επισης βαζεις λαθος ιξωδη αλλα ειναι οι πιο φθηνες!
    γνησιες ζαντες ΒΒS LM κ τις εβαψες με σπρευ!
    εσπασε το προβολακι σου και το κολησες με μαρμαροκολα!
    εσπασε ο κυκλοφορητης και οοοοοοο!!!! τι πρωτοτυπο τον κολησες με μαρμαροκολα!
    το πλαστικο το μαυρο κατω απο το παρπριζ τι το εκανες? φυσικα το εβαψες κ αυτο με σπρευ!
    την εισαγωγαρα απο το μοτερ σου τι την εκανες? εδω ειναι που θα καταντησω γραφικος... την εβαψες κ αυτη με σπρευ!
    οι εξατμισεις απο πισω που ντουμανιαζουν σαν τζιμινιερα? ειναι κ αυτες απο την σωστη συντηρηση απο τα χρυσα σου χερια? τα κατεβατα με τις βλαβες που εβγαλε το διαγνωστικο? και αυτες απο την σωστη συντηρηση ειναι?
    οι αλχημιες που κανεις κ οι πατεντες επειδη καλως ή κακως δεν εχεις τους απαιτουμενους πορους να συντηρησης αυτο το διαμαντι δεν λεγεται ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ λεγεται σε οδηγω σιγα σιγα στην καταστροφη.
    κ σταματα να πυροβολας χουρνταδες στην εθνικη γιατι ετσι κ σε σταματησει η αστυνομια κ σου ζητησει την αδεια κ την ασφαλεια να δω τι θα τους πεις! Μαλλον θα τους πεις κ αυτους για την σωστη συντηρηση απο τα χρυσα σου χερια!
    Δυστηχως πολλοι πιστευουν πως θα πουμε καποιον γυφτο που εχει 316 αντι Μ3 η 850...ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλα τετοιος γινεται οποιος θελει να απλωσει τα ποδια του παραπανω απ'οσο μπορει.Μαγκια ειναι να εχεις Ε21 316 και να ειναι λες και βγηκε τωρα απο τ εργοστασιο και οχι 850 βαρατε με και ας κλαιω......
    Βαψιμο τις ζαντες με σπρευ.....?
    Μαρμαροκολλα τα προβολακια?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη michaelp900 : 19-12-12 στις 23:10

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michaelp900 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστηχως πολλοι πιστευουν πως θα πουμε καποιον γυφτο που εχει 316 αντι Μ3 η 850...ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλα τετοιος γινεται οποιος θελει να απλωσει τα ποδια του παραπανω απ'οσο μπορει.Μαγκια ειναι να εχεις Ε21 316 και να ειναι λες και βγηκε τωρα απο τ εργοστασιο και οχι 850 βαρατε με και ας κλαιω......
    Βαψιμο τις ζαντες με σπρευ.....?
    Μαρμαροκολλα τα προβολακια?
    Εδώ είσαι. Το δικό μου, 1983 318i, Το χει άλλος τώρα φυσικά αλλά μερακλής κι αυτός. Το χρώμα του είναι το εργοστασιακό, πλην του καπό. Η μόνη παραφωνία του, το ότι έβγαλε την διακριτική πίσω αεροτομή της foha και έβαλε την καγκούρικη

Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

16. The Following 5 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Leonidas_E39 (20-12-12), michaelp900 (20-12-12), mormon (20-12-12), pilot (20-12-12), Vassilis ///M (20-12-12)

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για να επαναφέρω το θρεντ στον τίτλο του, το Σάββατο θα την πιούμε την καφεδάρα μας;;;;

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP