Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 81

Θέμα: Πρόστιμο 14.000¤ επειδή δεν πλήρωνε διόδια

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    άρη...αυτό ου λέμε, είναι ότι για το δέντρο χάνουμε το δάσος.

φαντάσου ότι η μόρφωση είναι το δάσος, και το βιβλίο είναι το δέντρο. κοιτάμε αυτό που λέει το σύνταγμα για τα βιβλία πχ, στραβώνουμε που δεν τηρείται, ενώ την ίδια την μόρφωση την αφήνουμε στην μοίρα της.

τα σχολεία και τους δασκάλους πάλι εμείς τους πληρώνουμε, μέσο των φόρων. το αντίκρυσμα των παροχών ανύπαρκτο (γιατί αν υπήρχε αποτέλεσμα δεν θα υπήρχαν τόσα φροντηστήρια, ούτε δάσκαλοι του κώλου να κάνουν ιδιαίτερα και να συντηρείται και η παραοικονομία με την φοροδιαφυγή που είναι και της μόδας ο όρος).

ενώ λοιπόν δεν μας πειράζει που πληρώνουμε φόρους για κάτι το οποίο δεν έχει αποτέλεσμα, το συνεχίζουμε με το να πληρώνουμε επιπλέον φόρο στα φροντηστήρια, για κάτι που υποτίθεται είναι δεδομένο. σκύβουμε το κεφάλι λοιπόν, δεν λέμε τπτ και πληρώνουμε.

αντίθετα, μας ανακοινώνουν να πληρώσουμε τα βιβλία, χαμός. δεν είναι παράλογο? απο την μία να ζητάμε το δικαίωμα μας για κάτι το οποίο ναι με είναι δεδομένο αλλά έχει μηδαμινό αντίτιμο, ενώ απο την άλλη έχουμε κάτι σοβαρότερο που πληρώνουμε αδρά και δεν ανιδράμε?

και να το θέσω αλλιώς. αν το σύνταγμα υποχρέωνε τους καθηγητές ότι οι μαθητές πρέπει να μορφώνονται στο σχολείο και να μην φεύγουν σκερπάνια, τι θα άλλαζε σε σχέση με αυτό που γίνεται μέχρι τώρα?
    Ε να διεκδικησουμε καλυτερη κι εντελως δωρεαν παιδεια τοτε.
    Οχι αφου επικρατει χαλι μαυρο να το επιδεινωσουμε κι αλλο βαζοντας τους γονεις πληρωνουν τα σχολικα βιβλια, τους φοιτητες τα συγγραμματα κ.ο.κ.

Συμφωνω κι εγω να μη βλεπουμε το δεντρο αλλα το δασος, αλλα το να μη βλεπουμε τιποτα απ'τα δυο ειναι ακομα χειροτερο.

ps Χαντε καλα το παω?
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

bimmerm (17-12-12), hades7 (17-12-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

αυτο λεμε αρη, ολοι δικαιουμαστε περισσοτερα, καλυτερη παιδεια, καλυτερη υγεια, καλυτερες υπηρεσιες, καλυτερες υποδομες.

μονο που τα λεφτα που δινουμε δεν πανε σε ολα αυτα, αλλα καταληγουν σε τσεπες τρωκτικων δ.υ., κομματοσκυλων, πελατων του συστηματος της κλεπτοκρατιας.
    ειναι συμμορια και μας κλεβουν νομιμοφανως.

αν διαβασατε αυτες τις μερες τα τρωκτικα της βουλης, τα μεγαλυτερα αποβρασματα του κομματικου σωληνα, πηδανε απο τα παραθυρα για να εξασφαλισουν διπλα εφαπαξ που φτανουν μεχρι τα 300 χιλιαρικα!!!
    οι πατρονες τους εξακολουθουν να τους ανεχονται προκλητικα!
    οι καθαριστριες της βουλης παιρνουν περισσοτερα χρηματα απο τον αρχηγο ΓΕΕΘΑ!!!
    οι βουλευτες ψηφισαν ομοφωνα για τον εαυτο τους φοροαπαλλαγες!

ελεος πια με τους κλεφτες.
    μαζι τα φαγανε, ο παγκαλος οι ομοιοι του και μερικες χιλιαδες αργομισθοι τρωκτικα αποβρασματα που παιρνουν ακομα εικονικες υπερωριες, οδοιπορικα, επιδοματα, δεν καταλαβαινουν τιποτα!
    πρεπει να πεθανει ολος ο οικονομικα ενεργος πληθυσμος για να ζησει η σαπιλα και η πλεμπα.

αυτοι στερουν απο τα παιδια τη θερμανση στα σχολεια, την προσβαση στην υγεια, ενα καλο εκπαιδευτικο συστημα, αυτοι στερουν απο τους γεροντες την αξιοπρεπεια, αυτοι στερουν απο ολους μας αυτα που πληρωνουμε.
    οι φοροι μας πανε για να εχει διλήμματα μερσεντες ή bmw το χειροτερο και πιο αχρηστο ειδος ανθρωποειδους που εχει δει αυτος ο πλανητης απο υπαρξης του.

αισχος και ονειδος, ακομα τους κοιταμε αντι να τους πεταξουμε εξω απο την περιουσια μας.

4. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (17-12-12), bimmerm (17-12-12), pilot (17-12-12), S8N (18-12-12), Thomelef (17-12-12), Κωνσταντίνος (17-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να σου πω αν ειχα παιδια και εκρινα οτι δεν ηταν επαρκη η μορφωση που παιρνουν απο την παιδεια που προσφερει το κρατος ισως να αναγκαζομουν να" επενδυσω" και στην παραπαιδεια αυτο ομως θα ηταν συνειδητη επιλογη μου,απο την αλλη μερια αφου πληρωνω φορους και το συνταγμα προσφερει δωρεαν παιδεια κατα τα γραφομενα του γιατι πρεπει να πληρωνω για τα βιβλια του παιδιου μου τι δεν καταλαβαινεις?
    εγω φιλε σε καταλαβαινω ,εσυ ειναι δυσκολο να καταλαβεις αυτο που λεμε και οχι μονο εσυ αλλα και εμεις στην αρχη περασαμε απο αυτο το σταδιο.μην το παρεξηγεις ολοι μαζι μεσα ειμαστε.αν και σου απαντησε ο θωμας,
    δεν θα επρεπε να φτασεις σαυτο το σημειο,αυτο λεμε.δεν επρεπε καποιος να αναγκαζεται ,αλλα να εχει δικαιωμα και επιλογη.αυτο που λεμε ειναι οτι επρεπε ολοι μας να αντιδρασουμε τοσα χρονια για την παιδεια και τα χαλια της και οχι τωρα για τα βιβλιαρακια μονο αλλα για την παιδεια.δεν ειναι δυνατον να γκρινιαζουμε για τα βιβλια και να αφηνουμε την υπολοιπη παιδεια ιδια σαν να ειμαστε ευχαριστημενοι

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι αφου επικρατει χαλι μαυρο να το επιδεινωσουμε κι αλλο βαζοντας τους γονεις πληρωνουν τα σχολικα βιβλια, τους φοιτητες τα συγγραμματα κ.ο.κ.

Συμφωνω κι εγω να μη βλεπουμε το δεντρο αλλα το δασος, αλλα το να μη βλεπουμε τιποτα απ'τα δυο ειναι ακομα χειροτερο.

ps Χαντε καλα το παω?
    συμφωνω να βλεπουμε το δασος που ειναι η παιδεια,να μην συμβιβαζομαστε .γιατι ακομα χειροτερο απο το να μην βλεπουμε τιποτα απο τα 2 ειναι να συμβιβαζομαστε οτι υπαρχει μονο το δεντρο,το εμφανες.αν ειναι να βλεπουμε και να αντιδρουμε ,να αντιδρουμε γιαυτο που θελουμε εμεις και οχι αυτο που βολευει αυτους

6. The Following User Says Thank You to bimmerm For This Useful Post:

Thomelef (17-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

ps Χαντε καλα το παω?
    τώρα αν εσύ απ'όλα μένεις σε αυτό που γράφεις, τι να πώ...

οκ. πλήρωνε και εσύ αύριο μεθαύριο για τα παιδάκια σου απο κάνα τετραχίλιαρο τον χρόνο έκαστο για κάτι που δεν θα έπρεπε να πληρώσεις, μην λές τπτ και αν σου ζητήσουν να πληρώσεις τα βιβλία, βγές και σπάστα.

για το ότι πληρώνουμε όλοι σαν μλκς για παιδεία ένα κάρο λεφτά και ξαναναγκαζόμαστε να τα ξαναπληρώνουμε διπλά και τρίδιπλα μέσα στον χρόνο επειδή το σύστημα είναι για γέλια, δεν λέει σε κανέναν τπτ και το αφήνουν όλοι να περνάει έτσι. τα βιβλία όμως, πρέπει να γίνει ο χαμός.

και επειδή απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις πιάσει το νόημα των ποστ μου, δεν λέω ότι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να πληρώνουμε ότι μας λένε. σαφώς και πρέπει να αντιδρούμε, αλλά την ίδια αντίδραση να έχουμε και για πολύ σημαντικότερα πράγματα όπως είναι η παιδεία.

είναι τραγικά γελοίο να κάνουμε τέτοια φασαρία για τα βιβλία πχ, και να μην κάνουμε φασαρία για όλα τα υπόλοιπα.

το ότι κάποια σχολεία δεν λειτουργούν όλες τις μέρες επειδή δεν έχουν θέρμανση, οι περισσότεροι την κάνουνε γαργάρα λές και δεν τους νοιάζει. αν όμως πεί το σχολείο ότι θέλει απο κάθε μαθητή 30 ευρώ για κάτι, θα γίνει της πόπης.

τόσο φτωχόμυαλοι είμαστε φίλε μου...τόσο γκασμάδες, που αντί να διεκδικήσουμε τις παροχές που πληρώνουμε, δεν λέμε τπτ, γκρινιάζουμε μονάχοι μας σαν ηλίθιοι χωρίς να προχωράμε στην ζωή μας, και περιμένουμε το πιο ασήμαντο πράγμα για να τα κάνουμε λίμπα, όταν την ίδια στιγμή έχουμε ένα κάρο σημεία και τέρατα να γίνονται γύρω μας
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε όλα αυτά τα σεντόνια που κάθεται και γράφει ο στάθης και ο κάθε στάθης.

αντί να κάτσουμε και να αναλύσουμε λίγο στο μυαλό μας την κατάσταση, καθόμαστε και σκεφτόμαστε την αντιπαράθεση της κάθε πρότασης, νομίζοντας ότι κάτι κάνουμε.

καλή η αντιπαράθεση, αλλά δεν άκουσα κανέναν να ρωτάει αν έχουμε κάναν καλό δικηγόρο, και το πόσοι είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν φωτογραφίες και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει ο στάθης, έτσι ώστε να κινηθούμε και εμείς όπως κινείται το κράτος.

απ'όσα διάβασα μέχρι τώρα, τουλάχιστον καμμιά 20αριά άτομα πρέπει να είναι διατεθειμενοι για να κινηθούμε έτσι. τι διάολο. λέμε τόσην ώρα σε τόσα ποστ ότι ατομικά πρέπει να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, εφόσων κανείς δεν πάει με κάποια ομάδα και μπλα μπλα μπλα, μα εδώ είμαστε 2000 άτομα, έχουμε μια λύση στα χέρια μας και ο νόμος είναι με το μέρος μας.

αλλά όχι, να πούμε αυτό που μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να έχουμε ίχνος ιδέας για το αν είναι σωστό ή όχι.

ξέρετε γιατί το κράτος μια ζωή θα μας πηδάει???γιατί ξέρει τι τραχανάδες είμαστε και ότι ποτέ δεν θα πάμε να πάρουμε το δίκιο μας όπως πρέπει.

είναι σαν να έχεις τα λουκάνικα κρεμασμένα στο μπαλκόνι, ο γείτονας να εκπαιδεύει τον σκύλο να έρχεται και να σου τα αρπάζει, και εσύ αποφασίζεις να σκοτώσεις το σκυλί.
    το σκοτώνεις, και μετά σε κυνηγάει και ο ιδιοκτήτης. αντί να το σκοτώσεις, δεν σκέφτεσαι να τον φωτογραφήσεις την ώρα που περιμένει στην αυλή του να του φέρει ο σκύλος τα λουκάνικα για να κινηθείς όπως πρέπει, πρέπει να βγείς ακόμα πιο χαμένος.

καλημέρα σας.
    Ρε Θωμα εμεις δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε αλλα τουλαχιστον συζηταμε...
    Για μενα εισαι τελειως λαθος και θα σου εξηγησω:
    Νομιζεις οτι το προβλημα μου ειναι τα διοδια ή τα εισιτηρια στο Μετρό;;
    Ενα εκατομμυριο πραγματα μ'ενοχλουνε γυρω μου και ειμαι στο χειλος της τρελας...Σε τι να πρωτοπαραπονεθω; Για ποιο πραμα να πρωτοτρεξω να βρω το δικιο μου; Θα ξοδεψω τη ζωη μου να τους τρεχω στα δικαστηρια ή σαμπως νομιζεις οτι οι ανθρωποι εχουν λεφτα και χρονο να πληρωνουν δικηγορους, ειμαστε στα καλα μας τωρα; Αν θελεις 8 χρονια αγωνων για να φτιαξουν ενα σαμαρακι και να σου πουν και μπραβο, πρεπει εγω για να τα διορθωσω να ζησω Μαθουσαλας 900 χρονια και παλι δεν το βλεπω....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas72 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Θωμα εμεις δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε αλλα τουλαχιστον συζηταμε...
    Για μενα εισαι τελειως λαθος και θα σου εξηγησω:
    Νομιζεις οτι το προβλημα μου ειναι τα διοδια ή τα εισιτηρια στο Μετρό;;
    Ενα εκατομμυριο πραγματα μ'ενοχλουνε γυρω μου και ειμαι στο χειλος της τρελας...Σε τι να πρωτοπαραπονεθω; Για ποιο πραμα να πρωτοτρεξω να βρω το δικιο μου; Θα ξοδεψω τη ζωη μου να τους τρεχω στα δικαστηρια ή σαμπως νομιζεις οτι οι ανθρωποι εχουν λεφτα και χρονο να πληρωνουν δικηγορους, ειμαστε στα καλα μας τωρα; Αν θελεις 8 χρονια αγωνων για να φτιαξουν ενα σαμαρακι και να σου πουν και μπραβο, πρεπει εγω για να τα διορθωσω να ζησω Μαθουσαλας 900 χρονια και παλι δεν το βλεπω....
    θα σου πώ γιατί δεν θα συμφωνήσουε ποτέ...γιατί μπαίνουμε στην διαδικασία να αναπαράγουμε μια κουβέντα που δεν έχει νόημα. τελικά απλά ενημερωτικά είναι όλα όσα γράφονται στο πρώτο ποστ για την ποινή.

επίσεις πάλι μιλάς για το τι θα έκανες, ή θα μπορούσες να κάνεις ατομικά, μέσα σε έναν τόπο που φιλοξενεί 2000 άτομα, εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος έχει τον ίδιο προβληματισμό με εσένα.

πολύ απλά απο το δεύτερο ποστ, θα μπορούσαμε να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να δώσει ο καθένας την ιδέα του και να δούμε πως θα μπορούσαμε να το τρέξουμε.

αν βρίσκαμε έναν δικηγόρο του φόρουμ που να τον γνωρίζουμε κιόλα, δεν νομίζω ότι θα ήταν μεγάλο έξοδο να μαζευτούμε καμμιά 200 άτομα και να μοιραστούμε το έξοδο. απλά θα τον βοηθούσαμε ο καθένας με τον τρόπο του, όπως να του στέλνουμε φώτο και όποια άλλα στοιχεία θα χρειαζόταν απο τον καθένα.

κανείς δεν είπε να σκύβουμε το κεφάλι σε ότι μας λένε, αλλά όταν υπάρχει ιδέα για το πως θα μπορούσε να λυθεί κάτι, να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση να προχωρήσει.

επίσεις τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί αν ξεκινούσαμε ένα τέτοιο θέμα, εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το προχωρήσουμε καλά, μιας και δικηγόρους έχουμε, και δημοσιογράφους έχουμε, και εισαγγελείς έχουμε, και κάθε καρυδιάς καρύδι για να ασχοληθεί με το θέμα, και να κάνουμε σοβαρή δουλειά.

εμείς αντί γι'αυτό, σκύβουμε πάλι το κεφάλι, λέμε ο καθένας την μαλακία του, γκρίνια γκρίνια γκρίνια, αποτέλεσμα μηδέν.

άλλη μια άσκοπη κουβέντα.
    sympether with chiefτης

/

10. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (17-12-12), bimmerm (18-12-12), katsaraios (17-12-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα σου πώ γιατί δεν θα συμφωνήσουε ποτέ...γιατί μπαίνουμε στην διαδικασία να αναπαράγουμε μια κουβέντα που δεν έχει νόημα. τελικά απλά ενημερωτικά είναι όλα όσα γράφονται στο πρώτο ποστ για την ποινή.

επίσεις πάλι μιλάς για το τι θα έκανες, ή θα μπορούσες να κάνεις ατομικά, μέσα σε έναν τόπο που φιλοξενεί 2000 άτομα, εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος έχει τον ίδιο προβληματισμό με εσένα.

πολύ απλά απο το δεύτερο ποστ, θα μπορούσαμε να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να δώσει ο καθένας την ιδέα του και να δούμε πως θα μπορούσαμε να το τρέξουμε.

αν βρίσκαμε έναν δικηγόρο του φόρουμ που να τον γνωρίζουμε κιόλα, δεν νομίζω ότι θα ήταν μεγάλο έξοδο να μαζευτούμε καμμιά 200 άτομα και να μοιραστούμε το έξοδο. απλά θα τον βοηθούσαμε ο καθένας με τον τρόπο του, όπως να του στέλνουμε φώτο και όποια άλλα στοιχεία θα χρειαζόταν απο τον καθένα.

κανείς δεν είπε να σκύβουμε το κεφάλι σε ότι μας λένε, αλλά όταν υπάρχει ιδέα για το πως θα μπορούσε να λυθεί κάτι, να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση να προχωρήσει.

επίσεις τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί αν ξεκινούσαμε ένα τέτοιο θέμα, εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το προχωρήσουμε καλά, μιας και δικηγόρους έχουμε, και δημοσιογράφους έχουμε, και εισαγγελείς έχουμε, και κάθε καρυδιάς καρύδι για να ασχοληθεί με το θέμα, και να κάνουμε σοβαρή δουλειά.

εμείς αντί γι'αυτό, σκύβουμε πάλι το κεφάλι, λέμε ο καθένας την μαλακία του, γκρίνια γκρίνια γκρίνια, αποτέλεσμα μηδέν.

άλλη μια άσκοπη κουβέντα.
    Αυτο ακριβως ειναι που λεει ο Τομι,γκρινια ,ατομικοτητα,αδιαφορια,ανε εια..
    Μηπως ομως αυτος ειναι και ο τελικος σκοπος ολου του "εργου"?
    Να μην υπαρχει συνεννοηση απο το συνολο ??
    Φαυλος κυκλος παιδια.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

12. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Thomelef (17-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως θα γούσταρα να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο, όχι για τα λεφτά των διοδίων, αλλά για την δικαίωση ότι δεν είμαι το πρόβατο που ότι του λένε κάνει χωρίς να αντιδρά.

νομίζω είναι μια καλή περίπτωση, το αντικείμενο το φορουμ έχει άμεση σχέση με το θέμα, ενώ δεν υπάρχει λόγος να αναφερθεί καν το όνομα του.
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτο προσπαθω να εξηγησω ρε παιδια: οτι προσωπικα δεν εχω καμια ελπιδα πλεον οτι ο ελληνας θα συνεργαστει συλλογικα για οτιδηποτε. Δεν προκειται να αλλαξει κατι προς το καλυτερο και γι'αυτο κανω κατι για το συμφερον μου πια και για την οικογενεια μου...
    Εγω παντως με τους ''αγανακτισμενους'' δε συνεργαζομαι....

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και μια φωτο, σχετικη με το αρχικο θεμα

"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

16. The Following User Says Thank You to nfot For This Useful Post:

BILL007 (18-12-12)

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP