Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 81

Θέμα: Πρόστιμο 14.000¤ επειδή δεν πλήρωνε διόδια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε όλα αυτά τα σεντόνια που κάθεται και γράφει ο στάθης και ο κάθε στάθης.

αντί να κάτσουμε και να αναλύσουμε λίγο στο μυαλό μας την κατάσταση, καθόμαστε και σκεφτόμαστε την αντιπαράθεση της κάθε πρότασης, νομίζοντας ότι κάτι κάνουμε.

καλή η αντιπαράθεση, αλλά δεν άκουσα κανέναν να ρωτάει αν έχουμε κάναν καλό δικηγόρο, και το πόσοι είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν φωτογραφίες και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει ο στάθης, έτσι ώστε να κινηθούμε και εμείς όπως κινείται το κράτος.

απ'όσα διάβασα μέχρι τώρα, τουλάχιστον καμμιά 20αριά άτομα πρέπει να είναι διατεθειμενοι για να κινηθούμε έτσι. τι διάολο. λέμε τόσην ώρα σε τόσα ποστ ότι ατομικά πρέπει να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, εφόσων κανείς δεν πάει με κάποια ομάδα και μπλα μπλα μπλα, μα εδώ είμαστε 2000 άτομα, έχουμε μια λύση στα χέρια μας και ο νόμος είναι με το μέρος μας.

αλλά όχι, να πούμε αυτό που μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να έχουμε ίχνος ιδέας για το αν είναι σωστό ή όχι.

ξέρετε γιατί το κράτος μια ζωή θα μας πηδάει???γιατί ξέρει τι τραχανάδες είμαστε και ότι ποτέ δεν θα πάμε να πάρουμε το δίκιο μας όπως πρέπει.

είναι σαν να έχεις τα λουκάνικα κρεμασμένα στο μπαλκόνι, ο γείτονας να εκπαιδεύει τον σκύλο να έρχεται και να σου τα αρπάζει, και εσύ αποφασίζεις να σκοτώσεις το σκυλί.
    το σκοτώνεις, και μετά σε κυνηγάει και ο ιδιοκτήτης. αντί να το σκοτώσεις, δεν σκέφτεσαι να τον φωτογραφήσεις την ώρα που περιμένει στην αυλή του να του φέρει ο σκύλος τα λουκάνικα για να κινηθείς όπως πρέπει, πρέπει να βγείς ακόμα πιο χαμένος.

καλημέρα σας.
    Ρε Θωμα εμεις δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε αλλα τουλαχιστον συζηταμε...
    Για μενα εισαι τελειως λαθος και θα σου εξηγησω:
    Νομιζεις οτι το προβλημα μου ειναι τα διοδια ή τα εισιτηρια στο Μετρό;;
    Ενα εκατομμυριο πραγματα μ'ενοχλουνε γυρω μου και ειμαι στο χειλος της τρελας...Σε τι να πρωτοπαραπονεθω; Για ποιο πραμα να πρωτοτρεξω να βρω το δικιο μου; Θα ξοδεψω τη ζωη μου να τους τρεχω στα δικαστηρια ή σαμπως νομιζεις οτι οι ανθρωποι εχουν λεφτα και χρονο να πληρωνουν δικηγορους, ειμαστε στα καλα μας τωρα; Αν θελεις 8 χρονια αγωνων για να φτιαξουν ενα σαμαρακι και να σου πουν και μπραβο, πρεπει εγω για να τα διορθωσω να ζησω Μαθουσαλας 900 χρονια και παλι δεν το βλεπω....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas72 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Θωμα εμεις δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε αλλα τουλαχιστον συζηταμε...
    Για μενα εισαι τελειως λαθος και θα σου εξηγησω:
    Νομιζεις οτι το προβλημα μου ειναι τα διοδια ή τα εισιτηρια στο Μετρό;;
    Ενα εκατομμυριο πραγματα μ'ενοχλουνε γυρω μου και ειμαι στο χειλος της τρελας...Σε τι να πρωτοπαραπονεθω; Για ποιο πραμα να πρωτοτρεξω να βρω το δικιο μου; Θα ξοδεψω τη ζωη μου να τους τρεχω στα δικαστηρια ή σαμπως νομιζεις οτι οι ανθρωποι εχουν λεφτα και χρονο να πληρωνουν δικηγορους, ειμαστε στα καλα μας τωρα; Αν θελεις 8 χρονια αγωνων για να φτιαξουν ενα σαμαρακι και να σου πουν και μπραβο, πρεπει εγω για να τα διορθωσω να ζησω Μαθουσαλας 900 χρονια και παλι δεν το βλεπω....
    θα σου πώ γιατί δεν θα συμφωνήσουε ποτέ...γιατί μπαίνουμε στην διαδικασία να αναπαράγουμε μια κουβέντα που δεν έχει νόημα. τελικά απλά ενημερωτικά είναι όλα όσα γράφονται στο πρώτο ποστ για την ποινή.

επίσεις πάλι μιλάς για το τι θα έκανες, ή θα μπορούσες να κάνεις ατομικά, μέσα σε έναν τόπο που φιλοξενεί 2000 άτομα, εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος έχει τον ίδιο προβληματισμό με εσένα.

πολύ απλά απο το δεύτερο ποστ, θα μπορούσαμε να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να δώσει ο καθένας την ιδέα του και να δούμε πως θα μπορούσαμε να το τρέξουμε.

αν βρίσκαμε έναν δικηγόρο του φόρουμ που να τον γνωρίζουμε κιόλα, δεν νομίζω ότι θα ήταν μεγάλο έξοδο να μαζευτούμε καμμιά 200 άτομα και να μοιραστούμε το έξοδο. απλά θα τον βοηθούσαμε ο καθένας με τον τρόπο του, όπως να του στέλνουμε φώτο και όποια άλλα στοιχεία θα χρειαζόταν απο τον καθένα.

κανείς δεν είπε να σκύβουμε το κεφάλι σε ότι μας λένε, αλλά όταν υπάρχει ιδέα για το πως θα μπορούσε να λυθεί κάτι, να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση να προχωρήσει.

επίσεις τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί αν ξεκινούσαμε ένα τέτοιο θέμα, εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το προχωρήσουμε καλά, μιας και δικηγόρους έχουμε, και δημοσιογράφους έχουμε, και εισαγγελείς έχουμε, και κάθε καρυδιάς καρύδι για να ασχοληθεί με το θέμα, και να κάνουμε σοβαρή δουλειά.

εμείς αντί γι'αυτό, σκύβουμε πάλι το κεφάλι, λέμε ο καθένας την μαλακία του, γκρίνια γκρίνια γκρίνια, αποτέλεσμα μηδέν.

άλλη μια άσκοπη κουβέντα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (17-12-12), bimmerm (18-12-12), katsaraios (17-12-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα σου πώ γιατί δεν θα συμφωνήσουε ποτέ...γιατί μπαίνουμε στην διαδικασία να αναπαράγουμε μια κουβέντα που δεν έχει νόημα. τελικά απλά ενημερωτικά είναι όλα όσα γράφονται στο πρώτο ποστ για την ποινή.

επίσεις πάλι μιλάς για το τι θα έκανες, ή θα μπορούσες να κάνεις ατομικά, μέσα σε έναν τόπο που φιλοξενεί 2000 άτομα, εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος έχει τον ίδιο προβληματισμό με εσένα.

πολύ απλά απο το δεύτερο ποστ, θα μπορούσαμε να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να δώσει ο καθένας την ιδέα του και να δούμε πως θα μπορούσαμε να το τρέξουμε.

αν βρίσκαμε έναν δικηγόρο του φόρουμ που να τον γνωρίζουμε κιόλα, δεν νομίζω ότι θα ήταν μεγάλο έξοδο να μαζευτούμε καμμιά 200 άτομα και να μοιραστούμε το έξοδο. απλά θα τον βοηθούσαμε ο καθένας με τον τρόπο του, όπως να του στέλνουμε φώτο και όποια άλλα στοιχεία θα χρειαζόταν απο τον καθένα.

κανείς δεν είπε να σκύβουμε το κεφάλι σε ότι μας λένε, αλλά όταν υπάρχει ιδέα για το πως θα μπορούσε να λυθεί κάτι, να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση να προχωρήσει.

επίσεις τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί αν ξεκινούσαμε ένα τέτοιο θέμα, εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το προχωρήσουμε καλά, μιας και δικηγόρους έχουμε, και δημοσιογράφους έχουμε, και εισαγγελείς έχουμε, και κάθε καρυδιάς καρύδι για να ασχοληθεί με το θέμα, και να κάνουμε σοβαρή δουλειά.

εμείς αντί γι'αυτό, σκύβουμε πάλι το κεφάλι, λέμε ο καθένας την μαλακία του, γκρίνια γκρίνια γκρίνια, αποτέλεσμα μηδέν.

άλλη μια άσκοπη κουβέντα.
    Αυτο ακριβως ειναι που λεει ο Τομι,γκρινια ,ατομικοτητα,αδιαφορια,ανε εια..
    Μηπως ομως αυτος ειναι και ο τελικος σκοπος ολου του "εργου"?
    Να μην υπαρχει συνεννοηση απο το συνολο ??
    Φαυλος κυκλος παιδια.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

5. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Thomelef (17-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP