Εγώ πάντως θεωρώ τα s2000 πολυ ομορφα αυτοκινητα.......αλλα απο στησιμο ειναι ''σωβρακα''......η αποψη πολλων και η δικη μου!
Εγώ πάντως θεωρώ τα s2000 πολυ ομορφα αυτοκινητα.......αλλα απο στησιμο ειναι ''σωβρακα''......η αποψη πολλων και η δικη μου!
το s2000 ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξι και αν δεν ηταν 2000κεκ θα το ειχα αγορασει σιγουρα...δεν το εχω οδηγησει ποτε αλλα θυμαμαι οταν το πηρε ο κυρκος μεσα στην πιστα, μαμα το αμαξι, δηλωσε οτι ενας ρολ κειτζ του λειπει και ειναι ετοιμο για αγωνα, δειχνωντας ποσο πολυ του αρεσε.Βεβαια το στυλ του καθε ενα ειναι διαφορετικο αλλα και ο κυρκος ειναι κυρκος
προς θεου δεν αμφισβητω οτι ειπες απλα το βαζω για να δειξω οτι ολα ειναι θεμα στυλ και γουστου![]()
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Kostas Maras (17-12-12)
halkida116mpack (17-12-12)
Kostas Maras (17-12-12)
φιλε κωστα...
δεν θα συμφωνησω...οτι το αμαξι ειναι δυσκολο και απολυτο ισχυει...αλλα επ ουδενι δεν ειναι κακο αμαξι...δεν μπορει ολος ο ειδικος τυπος αλλα και οι απανταχου κατοχοι να το εκθειαζουν..και φυσικα να τα βαζουν με ανωτερα αμαξια καθως αυτο ισχυει (εστω και αν το παρακανουν σε βαθμο κακουργηματος)..
το αμαξι αυτο θελει γνωση και εμπειρια για να παει..δεν μπορει να το παρει ο καθενας και να πει..πω πω χαλια αμαξι..ενω δεν εχει την οδηγικη εμπειρια που χρειαζεται....και αν αυτο ισχυει για αυτο..στα ferrari ή στα πισωκινητα porsche πχ...ενισχυεται 10 φορες παραπανω..αρα τι σημαινει????οτι δεν ειναι καλα αμαξια??