Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Θέμα: S2000 VS M3

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πάντως θεωρώ τα s2000 πολυ ομορφα αυτοκινητα.......αλλα απο στησιμο ειναι ''σωβρακα''......η αποψη πολλων και η δικη μου!

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως θεωρώ τα s2000 πολυ ομορφα αυτοκινητα.......αλλα απο στησιμο ειναι ''σωβρακα''......η αποψη πολλων και η δικη μου!
    το s2000 ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξι και αν δεν ηταν 2000κεκ θα το ειχα αγορασει σιγουρα...δεν το εχω οδηγησει ποτε αλλα θυμαμαι οταν το πηρε ο κυρκος μεσα στην πιστα, μαμα το αμαξι, δηλωσε οτι ενας ρολ κειτζ του λειπει και ειναι ετοιμο για αγωνα, δειχνωντας ποσο πολυ του αρεσε.Βεβαια το στυλ του καθε ενα ειναι διαφορετικο αλλα και ο κυρκος ειναι κυρκος

προς θεου δεν αμφισβητω οτι ειπες απλα το βαζω για να δειξω οτι ολα ειναι θεμα στυλ και γουστου
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

3. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

Kostas Maras (17-12-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    το s2000 ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξι και αν δεν ηταν 2000κεκ θα το ειχα αγορασει σιγουρα...δεν το εχω οδηγησει ποτε αλλα θυμαμαι οταν το πηρε ο κυρκος μεσα στην πιστα, μαμα το αμαξι, δηλωσε οτι ενας ρολ κειτζ του λειπει και ειναι ετοιμο για αγωνα, δειχνωντας ποσο πολυ του αρεσε.Βεβαια το στυλ του καθε ενα ειναι διαφορετικο αλλα και ο κυρκος ειναι κυρκος

προς θεου δεν αμφισβητω οτι ειπες απλα το βαζω για να δειξω οτι ολα ειναι θεμα στυλ και γουστου
    Κανενα προβλημα αλλα εγω και αλλοι φιλοι μου το εχουν οδηγησει και η αποψη του σωβρακου υφισταται......θελει πολλα ευρώ για να σταθει στον δρόμο......κριμα ενα τοσο ακριβο αμαξι να εχει κουσουρι στο στησιμο του!

5. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

halkida116mpack (17-12-12)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανενα προβλημα αλλα εγω και αλλοι φιλοι μου το εχουν οδηγησει και η αποψη του σωβρακου υφισταται......θελει πολλα ευρώ για να σταθει στον δρόμο......κριμα ενα τοσο ακριβο αμαξι να εχει κουσουρι στο στησιμο του!
    εγω δεν το χω καβαλησει αρα δεν μπορω να ξερω, ειναι οπως αν δεν εχεις παρει μια γκομενα δεν μπορεις να ξερεις τι κρεβατι κανει ?
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

7. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

Kostas Maras (17-12-12)

Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω δεν το χω καβαλησει αρα δεν μπορω να ξερω, ειναι οπως αν δεν εχεις παρει μια γκομενα δεν μπορεις να ξερεις τι κρεβατι κανει ?
    ....πολύ σωστά είπες......

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

φιλε κωστα...

δεν θα συμφωνησω...οτι το αμαξι ειναι δυσκολο και απολυτο ισχυει...αλλα επ ουδενι δεν ειναι κακο αμαξι...δεν μπορει ολος ο ειδικος τυπος αλλα και οι απανταχου κατοχοι να το εκθειαζουν..και φυσικα να τα βαζουν με ανωτερα αμαξια καθως αυτο ισχυει (εστω και αν το παρακανουν σε βαθμο κακουργηματος)..

το αμαξι αυτο θελει γνωση και εμπειρια για να παει..δεν μπορει να το παρει ο καθενας και να πει..πω πω χαλια αμαξι..ενω δεν εχει την οδηγικη εμπειρια που χρειαζεται....και αν αυτο ισχυει για αυτο..στα ferrari ή στα πισωκινητα porsche πχ...ενισχυεται 10 φορες παραπανω..αρα τι σημαινει????οτι δεν ειναι καλα αμαξια??

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP