Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 78

Θέμα: Tablet & Bmw e46......???

Rides
    1

Προεπιλογή

εχω βαλει τις 2 απ τις οθονες της dynavin. μακραν η καλυτερη ειναι η v6. σταθερη χωρις καθολου προβληματα ολα δουλευουν ρολοι και οικονομικη.(η v6 ειναι η λεγομενη d90 αυτη τη στιγμη) εχω βαλει την d95 η οποια ναι μεν καλη αλλα πιο ''φανταχτερη'' θα την ελεγα. η d99 που εχει android εχει παρα πολλα θεματα ασυμβατοτητας hardware με κυριοτερο προβλημα οτι η εκδοση android που εχει της πεφτει πολυ βαρια. απο κει και περα εχει πολλα κολληματα και γενικα δυσλειτουργιες.

2. The Following 3 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (13-12-12), katsaraios (12-12-12), sierra (12-12-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΜΗ βαλεις την οθονη με το android λειτουργικο εχει παρα πολλα προβληματα ΜΗ την βαλεις!!!!
    Πανο υποθετεις οτι και ταμπλετ με android θα εχει θεματα??
    Γιατι οπως εχω γραψει ειμαι σχεδον ψημενος να το κανω και εγω...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 12-12-12 στις 23:44

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντος που το δοκιμασα πανω στο αμαξι πριν μπω στην διαδικασια τοποθετησης μου δουλεψε μια χαρα με την μουσικη του τα βιντεο τις φωτογραφιες εφαρμογες υπενθυμισης σερβις λαδια κλπ κλπ ολα μια χαρα αλλα διαβαζει και usb οποτε οτι θελω βαζω! Και λαβε υποψην σου πως το tablet που εχω τωρα ειναι κινεζια ..........θα παρω αλλο αργοτερα ε το καλο το καλοκαιρι
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

5. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

katsaraios (13-12-12)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να σημειωσω βεβαια οτι δεν το αφησα οπως ηταν παιχτηκε rootαρισμα και αλλαγη της ROM απο android 2.2 που ειχε σε android 2.3 απο την UBEROID που το κατεβασα απο torrent ............Για να λεμε και του στραβου το δικιο με το 2.2 ειχα θεματα συμβατοτητας οπως οχι PLAY store οχι Youtube και πολλα αλλα ...............Ομως τωρα ειναι πυραυλος για αυτα που θελω !
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο οπως εγραψε ο φιλοσ πιο πανω εξαρταται απ την εκδοση του android που εχει το καθε tablet. συνηθως αυτη που φορανε αυτη και υποστιριζουν καλα απλα εχουν ενα θεμα πολλες φορες επειδη χρειαζονται ιντερνετ. αλλα αν του βαλεις μια πειραγμενη rom λυνεις πολλα θεματα και αποκτας συνηθως και καινουριες δυνατοτητες

8. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

katsaraios (13-12-12)

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

ρίξε και μία ματια κι εδώ

https://www.bmwblog.com/2012/12/14/a...tion-in-a-bmw/

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aποστολη TABLET αποριπτεται.........μετα ωρες ασχολιας ...........κατεληξα να εχω ενα αποτελεσμα τελειο εμφανισησιακα αλλα χιλιαδες παρασσιτα παντου πηγα 3 ηλεκτρολογους εβαλα χιλια δυο φιλτρα αλλα τιποτα ...........ακομα και στα φλας περναγε παρασιτα!
    Anyway........μπηκαν ολα οπως ηταν και μουσικη απο το mp3 και καλα ειναι ...........εαν και αυτο οπως και το tablet δηλαδη πεταει παρασιτα οταν φορτιζει παραλληλα..........τουλαχιστον ειναι φορητο και θα το φορτιζω στο σπιτι !
    Ααααααα η βαση που εφτιαξα με επενδυση απο δερμα βγηκε τελεια και ειναι κριμα να παει χαραμι οποτε οποιος θελει να βαλει καμια οθονη απο car pc ή aftermarket και θελει να κρατησει και την εργοστασιακη πηγη ( μπαινει εκει που ειναι το κομματι αναπτηρας θηκες) του την ΧΑΡΙΖΩ! Οποιος θελει ας μου πει να του στελω και φωτο! (αν θεωρειται ως μορφη αγγελιας πειτε μου τα το μεταφερω και στο "χαριζεται")!

Rides
    0

Προεπιλογή

Από το Post σου καταλαβαίνω οτι έχεις απογοητευτεί πολύ και είσαι σε έξαλλη κατάσταση. Επειδή μου έχει συμβεί αρκετές φορές στη δουλειά μου αυτό, θα σε συμβούλευα πρίν απορρίψεις ένα project, να το αφήσεις απλά για λίγες μέρες και να ασχοληθείς ξανά όταν θα είσαι ήρεμος και θα έχεις καθαρό μυαλο.
    A bmw fan

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Φιλε μην απογοητευεσαι, καταρχας δοκιμασε φερίτη στα καλωδια, και βλεπουμε.
    Κριμα να τα παρατησεις μετα απο τοση δουλεια.
    One step @ a time!

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από το Post σου καταλαβαίνω οτι έχεις απογοητευτεί πολύ και είσαι σε έξαλλη κατάσταση. Επειδή μου έχει συμβεί αρκετές φορές στη δουλειά μου αυτό, θα σε συμβούλευα πρίν απορρίψεις ένα project, να το αφήσεις απλά για λίγες μέρες και να ασχοληθείς ξανά όταν θα είσαι ήρεμος και θα έχεις καθαρό μυαλο.
    Φιλε μην απογοητευεσαι, καταρχας δοκιμασε φερίτη στα καλωδια, και βλεπουμε.
    Κριμα να τα παρατησεις μετα απο τοση δουλεια.
    One step @ a time!

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
    Παιδια ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινετε αλλα........... τι στο καλο σε 3 ηλεκτρολογους πηγα και δοκιμασαμε ολες τις πιθανες διαταξεις ......οποτε τι αλλο μπορει να ειναι?
    Τι ειναι ο φεριτης?

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP