Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 81

Θέμα: Πρόστιμο 14.000¤ επειδή δεν πλήρωνε διόδια

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε Σταθη ολα ωραια αυτα που γραφεις αλλα ρομαντικα, πολυ ρομαντικα....
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ στην ελλαδα εδω και πολυ καιρο...τι να πω..λυπαμαι πραγματικα για οσους νομιζουν οτι υπαρχει η παραμικρη ελπιδα...
    Ηρθε η ωρα να προστατεψουμε τον εαυτο μας΄και την οικογενεια μας απο τη λαιλαπα
    ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΘΗ...

Σορρυ για τα κεφαλαια...

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου, κατανοω και εως ενος σημειου δικαιολογω.
    αλλα το να κανει και ο καθενας οτι και οπως θελει δεν ειναι η λυση.
    μαλλον επιδεινωνει το ηδη μεγαλο προβλημα και θα καταληξουμε να φαγωθουμε μεταξυ μας.

3. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (16-12-12), Azurius (16-12-12), katsaraios (16-12-12), pilot (16-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια καπου στην μεση ειναι η αληθεια.

απο την μια πρεπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!!!!!ολοι μας...πρεπει να αφησουμε την νοοτροπια του ανατολιτη και να μαθουμε να ενεργουμε συλλογικα και οχι μεμονομενα.οχι ο καθενας για το τομαρι του.απο τωρα πρεπει να αρχισουμε να ενδιαφερομαστε για τους υπολοιπους ασχετα εαν το κανει το κωλοκρατος η' οχι.γιατι αν αλλαξουμε εμεις θα αλλαξει και ο συνηγορος του πολιτη η' η υπηρεσια προστασιας του πολιτη ,θα αλλαξει η γειτονια νοοτροπια,ο δημος και τελος καποτε και το κρατος.

δεν ειναι δυνατον να γινονται απεργιες σε σκουπιδια και στην τροφοδοσια των δημοτικων παιδικων σταθμων.να σκοτωσουμε τους συμπολιτες μας και τα ιδια μας τα παιδακια επειδη διεκδικουμε απο το κρατος (ναι,δικαιολογημενα )τον μισθο μας και τον ιδρωτα μας?δλδ να ψοφησουν οι συμπολιτες μας για να ζησουμε εμεις?μεσα σε μια κοινωνια που πρεπει να διαχεεται αυτην την χρονικη στιγμη απο αλληλεγυη?αυτη η νοοτροπια πρεπει να εξαφανιστει.το..εκβιαζουμε το κρατος μεσα απο τους συμπολιτες μας ειναι κομματικες νοοτροπιες που πρεπει να εξαλειψουν.
    θελεις να κανεις απεργια?απεκλεισε το δημαρχειο να μην μπαινει ο δημαρχος,μαζεψε μερικα σκουπιδια και ριξτα εκει μπροστα,πανε μερικα εξω απο τα σπιτια των υπουργων,αλλα μην τα βαζεις με τους συμπολιτες σου.αυριο θα πρεπει να ζητησεις την βοηθεια τους και δεν θα στην δωσουν.
    αν καποιος απο αυτους δλδ πηγαινε το παιδι του σε ενα γιατρο που δεν του εχουν μαζεψει τα σκουπιδια και ο γιατρος του ελεγε ,δεν το εξεταζω γιατι απεργω θα του αρεσε?δυστυχως καποιοι ανθρωποι που επιτελουν κοινωνικο εργο πρεπει να ειναι στα ποστα τους για να δειξουν αλληλεγυη και να εξυπηρετουν τους υπολοιπους που εχουν την αναγκη τους.δλδ ο αλλος που ειναι στον ιδιωτικο τομεα και εχει να πληρωθει πηρε καμμια πετρα να σκοτωσει κανεναν?τον λυπηθηκε κανεις? αλλαγη νοοτροπιας απο εμας ειναι το κλειδι.αλλαγη σκεψης στον τροπο σκεψης.

απο την αλλη το κρατος και που παιρνει τα εσοδα απο εμας που λεμε οτι πληρωνουμε και τα χαρατσια και τα διοδια δεν τα επιστρεφει σε εμας αλλα τα τρωνε μεταξυ τους σε μιζες.αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει εμεις να συνεχισουμε να πληρωνουμε αλλα να οργανωθουμε με νομιμα και ειρηνικα μεσα διαμαρτυριας και δρασης ωστε να αλλαξουμε το σκηνικο.δεν συμφωνω οτι απλως πρεπει να πληρωνουμε και να εκφραζουμε τα παραπονα μας μονο στην ψηφο.γιατι οτι αλλαξε ,αλλαξε και με την ψηφο αλλα και με τις διαμαρτυριες και τα μη βιαια σχεδια δρασης.αν τα σπαγαμε και δεν πληρωναμε τοτε οι τροικανοι θα μας στελναν...

δεν πρεπει να διεκδικουμε με βιαια επεισοδια και καραγκιοζιλικια συνδικαλιστικων και λαικιστικων νοοτροπιων.

πρεπει να γινουμε ενεργοι χρησιμοι πολιτες...

σορρυ για τα παραπανω οφ τοπικ αλλα νομιζω οτι και τα διοδια για τα οποια γινεται λογος ειναι στο πνευμα των εσοδων και των φορων.

5. The Following 5 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

katsaraios (16-12-12), nfot (16-12-12), nikos1400 (17-12-12), pilot (16-12-12), Stathis (16-12-12)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η λεξη "ανταποδοτικοτητα" ειναι αγνωστη στο κρατος. Φροντιζει να μας τα παιρνει χοντρα και να μας ανταποδιδει ψιχουλα.
    Θελω να πιστευω, οτι αν υπηρχε ανταποδοτικοτητα, θα ημασταν πιο συνεπεις και στις υποχρεωσεις μας, απεναντι στο δημοσιο.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

7. The Following 5 Users Say Thank You to nfot For This Useful Post:

aristent (16-12-12), bimmerm (17-12-12), katsaraios (16-12-12), Kostas_1 (16-12-12), Stathis (16-12-12)

Περιοχή
    Κάτω από αυτοκίνητα..
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η λεξη "ανταποδοτικοτητα" ειναι αγνωστη στο κρατος. Φροντιζει να μας τα παιρνει χοντρα και να μας ανταποδιδει ψιχουλα.
    Θελω να πιστευω, οτι αν υπηρχε ανταποδοτικοτητα, θα ημασταν πιο συνεπεις και στις υποχρεωσεις μας, απεναντι στο δημοσιο.
    Ποια ανταποδοτικοτητα φιλε μου, στη χωρα των προδοτων;;

Πριν 40 χρονια τοτε που η ελλαδα ηταν Κρατος και η ευρωπη φοραγε εσωρουχα Τσιροζιδη, επινε Μεταξα, εχτιζε με ''Ηρακλης'', εφτιαχνε τα πλοια της εδω και 1002 αλλα, δε μας αρεσε γιατι η ελλαδα ηταν φασιστικη και προωθουσε το αστυνομικο κρατος γιατι ειχε μπατσο στους δρομους και τωρα φτασαμε να δινουμε 20% στους χιμπατζηδες της χρυσης αυγης που ο καλυτερος απο αυτους ειναι καθυστερημενος....

Φωτια και ατσαλι μας αξιζει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas72 : 16-12-12 στις 22:48

9. The Following 2 Users Say Thank You to andreas72 For This Useful Post:

katsaraios (16-12-12), RallyArt (17-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε όλα αυτά τα σεντόνια που κάθεται και γράφει ο στάθης και ο κάθε στάθης.

αντί να κάτσουμε και να αναλύσουμε λίγο στο μυαλό μας την κατάσταση, καθόμαστε και σκεφτόμαστε την αντιπαράθεση της κάθε πρότασης, νομίζοντας ότι κάτι κάνουμε.

καλή η αντιπαράθεση, αλλά δεν άκουσα κανέναν να ρωτάει αν έχουμε κάναν καλό δικηγόρο, και το πόσοι είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν φωτογραφίες και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει ο στάθης, έτσι ώστε να κινηθούμε και εμείς όπως κινείται το κράτος.

απ'όσα διάβασα μέχρι τώρα, τουλάχιστον καμμιά 20αριά άτομα πρέπει να είναι διατεθειμενοι για να κινηθούμε έτσι. τι διάολο. λέμε τόσην ώρα σε τόσα ποστ ότι ατομικά πρέπει να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, εφόσων κανείς δεν πάει με κάποια ομάδα και μπλα μπλα μπλα, μα εδώ είμαστε 2000 άτομα, έχουμε μια λύση στα χέρια μας και ο νόμος είναι με το μέρος μας.

αλλά όχι, να πούμε αυτό που μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να έχουμε ίχνος ιδέας για το αν είναι σωστό ή όχι.

ξέρετε γιατί το κράτος μια ζωή θα μας πηδάει???γιατί ξέρει τι τραχανάδες είμαστε και ότι ποτέ δεν θα πάμε να πάρουμε το δίκιο μας όπως πρέπει.

είναι σαν να έχεις τα λουκάνικα κρεμασμένα στο μπαλκόνι, ο γείτονας να εκπαιδεύει τον σκύλο να έρχεται και να σου τα αρπάζει, και εσύ αποφασίζεις να σκοτώσεις το σκυλί.
    το σκοτώνεις, και μετά σε κυνηγάει και ο ιδιοκτήτης. αντί να το σκοτώσεις, δεν σκέφτεσαι να τον φωτογραφήσεις την ώρα που περιμένει στην αυλή του να του φέρει ο σκύλος τα λουκάνικα για να κινηθείς όπως πρέπει, πρέπει να βγείς ακόμα πιο χαμένος.

καλημέρα σας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (17-12-12), Loukas (17-12-12), Ptboul (17-12-12), Stathis (17-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

εχεις δικιο σαυτο.στην περιοχη μου υπαρχει 2 πολυ περαστικοι κεντρικοι δρομοι με μεγαλη κυκλοφορια.περνανε καθημερινα λεωφορεια,ταξι,ολοιιιιι.εδ και 8 χρονια ειναι σε κακο χαλι.

οταν ρωτησα και εστειλα μειλ και τηλεφωνησα γιατι δεν φτιαχνεται μου ειπαν οτι απλα δεν υπαρχουν τα χρηματα ,οτι ο δημος δεν εχει επιχορηγηση και οτι ενω δινονται χρηματα απο ευρωπη πανε σε αλλα εργα.οτι θα προσπαθησουν να το ενταξουν μεσα σε ενα κοινοτικο προγραμμα.φυσικα και ψευδονταν.

αρχισα λοιπον ενα αγωνα εδω και 8 χρονια μονος μου με μειλ και τηλεφωνηματα αλλα και διαδοση του προβληματος μεσα απο πηγαδακια.ταυτοχρονα πιεζα οποιον εβρισκα να κανει το ιδιο να ακουστει το προβλημα.εδω και 2 χρονια μιλησα και με τους επαγγελματιες λεωφορεια,ταξι κ.λπ.
    μεσα την κριση τελικα βρηκαν χρηματα να το κανουν αυτο που τοσα χρονια με τοσα κονδυλια δεν το εκαναν.γιατι πολυ απλα καποιοι τα εφαγαν και ειναι μεσα οι δημοι.
    οταν λοιπον μιλουσα με τον μηχανικο του δημου,μου εδωσε συγχαρητηρια που επεμενα και που ειμαι ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    που θελω να καταληξω?δεν ειμαι τρελλος,δεν ειμαι χασομερης,απλα οπως ο φιλος θωμας και σταθης δεν μπορω την αδικια,την κοροιδια,δεν ανεχομαι να βγαινω εξωτερικο και να βλεπω ευρωπαικους δρομους στο καθε κωλοχωρι να ειναι χαλι και σε εμας οι κεντρικοι να ειναι χειροτεροι,ουτε καν δρομοι.τα πηρα και εκανα οτι μπορουσα με επιμονη και νομιμο τροπο.

στειλτε σε μειλ στους δημους αυτο που εγραψα για τα σκουπιδια.για τους παιδικους σταθμους.μιληστε με τους δημοσιους υπαλληλους οτι εχουν αδικο για τον τροπο διεκδικησης τους,τωρα,σημερα.
    ας μαζευτουμε ηλεκρονικα εδω και ας στειλουμε ενα ενυπογραφο μειλ στον αρμοδιο φορεα για τα διοδια.με στοιχεια.μαζι με αλλα αυτοκινηστικα φορουμ.ειναι ενα πρωτο βημα.

ναι ξερω οτι η δικαιοσυνη ειναι ποτε αδικη και σιγουρα αργη.και οτι ακομα και οταν ειναι δικαιη(χαρατσι) το κυριαρχο κρατος την αγνοει.ναι ξερω οτι υπαρχουν εμποδια...

ομως αυτο δεν δικαιολογει οτι δεν πρεπει να παλευουμε.αυτο θελουν αυτοι για να συνεχισουν να υπαρχουν παρασιτικα και να συντηρουν την κυριαρχια τους.στο χερι μας ειναι τα αλλξουμε ολα.ναι με κουραση και πολυυυυυυ υπομονη και επιμονη.ο καθενας οπως μπορει.εγω με αυτον τον τροπο.καποιος αλλος με εναν πιο οργανωμενο.αλλα παντα στα πλαισια της νομιμοτητας και του γενικου συμφεροντος.

αυτα ομως εχουμε για να τους αντιμετωπισουμε.και ειμαστε και πιο πολλοι..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!

13. The Following 4 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

alexk (17-12-12), nikos1400 (17-12-12), Ptboul (17-12-12), Thomelef (17-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μα όλοι αυτοί σε αυτό ποντάρουν...ότι ο έλληνας δεν πρόκειτε να πάει μέσο της νόμιμης οδού, είτε γιατί έχει μάθει να λειτουργεί σαν μονάδα, είτε γιατί το σύστημα είναι τόσο μπερδεμένο που φτάνεις και λές άστ να πα να γ....εί...ας το πληρώσω και να πάει στο διάλο, και 1000 μύρια άλλα πράγματα.

σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει αυτό το πράγμα, αλλά αυτό γίνεται επειδή είμαστε αμόρφωτοι σαν λαός γενικότερα.

όλο μας το σύστημα είναι για γέλια. και δεν ξέρω αν το έχω πεί, αλλά το αμόρφωτοι έχει βάση τεράστια, μιας και η παιδεία μας είναι για γέλια.

στην φινλανδία που έτρωγα με 2 πελάτες, ο ένας έπρεπε να φύγει νωρίτερα για να πάρει τον γιο του και να τον πάει μουσική, μετά γυμναστήριο, και τέλος να τον πάει σε έναν φίλο του να παίξει.

μου έκανε εντύπωση το φορτωμένο πρόγραμμα του μικρού, και έτσι ρώτησα...καλά. αν κάνει όλα αυτά, πότε θα διαβάσει?
    και μου απάντησε πολύ απλά και όμορφα.

τι να διαβάσει? 8 ώρες είναι στο σχολείο κάθε μέρα. εκεί διαβάζει, εκεί μορφώνεται.

και κάντε τώρα σύγκριση τώρα εσείς, με το πως μεγαλώνουν τα σημερινά παιδιά, και το αν λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.
    sympether with chiefτης

/

15. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (17-12-12), bimmerm (17-12-12), Ptboul (17-12-12), Stathis (17-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

σημείωσης ότι δεν φταίνε τα παιδιά. εμείς τα μαθαίνουμε έτσι, γιατί έχουμε μάθει έτσι.

οταν έγινε το αλαλούμ με τα βιβλία, έγινε της πόπης επειδή θα πλήρωνε ο κόσμος απο την τσέπη του τα βιβλία των παιδιών. το ότι κάθε χρόνο πληρώνουν τα κέρατα τους για φροντηστήρια και ιδιαίτερα τόσα χρόνια επειδή η παιδεία στα σχολεία είναι για τον @@ και τούβλα πάνε τούβλα έρχονται τα παιδιά, δεν τους πειράζει τόσα χρόνια.

αφήστε μάγκες. παραδείγματα πολλά. το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι μαζί το πόσο βλάκες είμαστε και να γίνουμε επιτέλους άνθρωποι. γιατί μέχρι τώρα, απλά με την ιδέα ότι και καλά είμαστε άνθρωποι ζούμε.
    sympether with chiefτης

/

17. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (17-12-12), bimmerm (17-12-12), Ptboul (17-12-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

τομι εχεις τα χιλια σου τα δικια αλλα ρε φιλε το γαμημενο το συνταγμα αυτης της χωρας μιλαει για δωρεαν παιδεια και εγω αν ημουν γονεας οσα λεφτα και αν πληρωνα για παραεκπαιδευτικα θα στραβωνα να πληροσω τα βιβλια και να μου δεινουν σιντια στο παιδι μου ελπιζω να καταλαβαινεις την ενσταση μου
    αντε γεια...

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP