Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 81

Θέμα: Πρόστιμο 14.000¤ επειδή δεν πλήρωνε διόδια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εχεις δικιο σαυτο.στην περιοχη μου υπαρχει 2 πολυ περαστικοι κεντρικοι δρομοι με μεγαλη κυκλοφορια.περνανε καθημερινα λεωφορεια,ταξι,ολοιιιιι.εδ και 8 χρονια ειναι σε κακο χαλι.

οταν ρωτησα και εστειλα μειλ και τηλεφωνησα γιατι δεν φτιαχνεται μου ειπαν οτι απλα δεν υπαρχουν τα χρηματα ,οτι ο δημος δεν εχει επιχορηγηση και οτι ενω δινονται χρηματα απο ευρωπη πανε σε αλλα εργα.οτι θα προσπαθησουν να το ενταξουν μεσα σε ενα κοινοτικο προγραμμα.φυσικα και ψευδονταν.

αρχισα λοιπον ενα αγωνα εδω και 8 χρονια μονος μου με μειλ και τηλεφωνηματα αλλα και διαδοση του προβληματος μεσα απο πηγαδακια.ταυτοχρονα πιεζα οποιον εβρισκα να κανει το ιδιο να ακουστει το προβλημα.εδω και 2 χρονια μιλησα και με τους επαγγελματιες λεωφορεια,ταξι κ.λπ.
    μεσα την κριση τελικα βρηκαν χρηματα να το κανουν αυτο που τοσα χρονια με τοσα κονδυλια δεν το εκαναν.γιατι πολυ απλα καποιοι τα εφαγαν και ειναι μεσα οι δημοι.
    οταν λοιπον μιλουσα με τον μηχανικο του δημου,μου εδωσε συγχαρητηρια που επεμενα και που ειμαι ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    που θελω να καταληξω?δεν ειμαι τρελλος,δεν ειμαι χασομερης,απλα οπως ο φιλος θωμας και σταθης δεν μπορω την αδικια,την κοροιδια,δεν ανεχομαι να βγαινω εξωτερικο και να βλεπω ευρωπαικους δρομους στο καθε κωλοχωρι να ειναι χαλι και σε εμας οι κεντρικοι να ειναι χειροτεροι,ουτε καν δρομοι.τα πηρα και εκανα οτι μπορουσα με επιμονη και νομιμο τροπο.

στειλτε σε μειλ στους δημους αυτο που εγραψα για τα σκουπιδια.για τους παιδικους σταθμους.μιληστε με τους δημοσιους υπαλληλους οτι εχουν αδικο για τον τροπο διεκδικησης τους,τωρα,σημερα.
    ας μαζευτουμε ηλεκρονικα εδω και ας στειλουμε ενα ενυπογραφο μειλ στον αρμοδιο φορεα για τα διοδια.με στοιχεια.μαζι με αλλα αυτοκινηστικα φορουμ.ειναι ενα πρωτο βημα.

ναι ξερω οτι η δικαιοσυνη ειναι ποτε αδικη και σιγουρα αργη.και οτι ακομα και οταν ειναι δικαιη(χαρατσι) το κυριαρχο κρατος την αγνοει.ναι ξερω οτι υπαρχουν εμποδια...

ομως αυτο δεν δικαιολογει οτι δεν πρεπει να παλευουμε.αυτο θελουν αυτοι για να συνεχισουν να υπαρχουν παρασιτικα και να συντηρουν την κυριαρχια τους.στο χερι μας ειναι τα αλλξουμε ολα.ναι με κουραση και πολυυυυυυ υπομονη και επιμονη.ο καθενας οπως μπορει.εγω με αυτον τον τροπο.καποιος αλλος με εναν πιο οργανωμενο.αλλα παντα στα πλαισια της νομιμοτητας και του γενικου συμφεροντος.

αυτα ομως εχουμε για να τους αντιμετωπισουμε.και ειμαστε και πιο πολλοι..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!

2. The Following 4 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

alexk (17-12-12), nikos1400 (17-12-12), Ptboul (17-12-12), Thomelef (17-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP