Αρχικό μήνυμα απο
GiannisRob
Παρεξήγησις Πρόεδρε!
Ακριβώς το αντίθετο. Προφανώς, ο μάστορας δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Η συζήτηση εδώ δεν έχει στόχο να αντικαταστήσει το μάστορα, ή να σου λύσει το πρόβλημα. Είναι όμως Σάββατο, εσύ είσαι στα χιόνια και έχεις λαμπάκι φρένων. Επίσης, τη Δευτέρα θα πας να τα χώσεις στο μάστορα.
Άρα η συζήτηση εδώ έχει σαν σκοπό να δώσει πιθανές βλάβες, έτσι ώστε να έχεις μια ιδέα του τι έγινε και να μη χαλάσεις το ΣΚ σου, αλλά και τη Δευτέρα στο μάστορα να του βγεις από πάνω, αφού έχεις δίκιο.
Όπως και να 'χει πάντως, το να βρεις κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο αμέσως μετά το σέρβις, έχει τύχει σε όλους. Προσωπικά τουλάχιστον, όσες φορές μου έχει συμβεί αυτό, πάντα πρώτα απ' όλα μιλάω με 2-3 φίλους, καλύτερους στα μηχανολογικά από μένα. Ίσως να έγινε λάθος στο συνεργείο, ίσως να φταίω εγώ. Με την κουβέντα προσπαθούμε να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει, ώστε και να ησυχάσω εγώ, και να ξέρω τι θα πω στο μάστορα.
Όπως και να 'χει πάντως, το σωστό είναι ότι αφού πληρώνεις, πρέπει να είσαι και σίγουρος 100% για την ποιότητα των εργασιών. Εγώ ακόμα δεν έχω βρει τέτοιο συνεργείο εδώ στην Πάτρα.
Αναφέρθηκα στο ταμπελάκι επειδή μου έκανε εντύπωση το ότι ήταν στα γερμανικά, αυτό μόνο. Και στα ζουαζιλάνδικα να ήταν, πάλι δεν θα έλεγα ότι έχεις άδικο.
Ξαναλέω πάλι, ότι (τουλάχιστον εγώ) ανέφερα πιθανές αιτίες του προβλήματος, τις οποίες έπρεπε να είχε ήδη ελέγξει ο μάστορας, αφού έκανες σέρβις.
ΌΧι, σε αυτό καλά έκανες, γιατί η μαγειρική βγάζει γκόμενες. Η μηχανολογία όχι. Σπύρο μη μιλήσεις.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχω και εγώ το ίδιο θέμα με το Βόλβο, μόνο που το λαμπάκι άναψε μετά από 15 μέρες...