mark e92 (14-12-12)
Παλι σου την λεει Γιάννη!!!!!
Εεεεμ μήπως ο αγαπητός αυτοκινητιστής έπρεπε να επιλέγει την παλαιά εθνική οδό που είναι δωρεάν ; Λέω τώρα...
Επίσης στην γέφυρα Ρίο - Αντιρρίου υπάρχουν μερικοί "έξυπνοι" που σηκώνουν τις μπάρες με το χέρι και περνάνε. Γιατί δεν επιλέγουν το φέρυ που είναι η μισή τιμη ; Ξαναλέω τώρα...
Επίσης πριν γίνει η γέφυρα γιατί δεν έκαναν ανάλογες "μαγκιές" και στα φερυμπότ της ανάλογης ακτοπλοικής γραμμής ; Ξαναματαλάεω τώρα...
alexk (14-12-12), Bazil Van Sinner (15-12-12), chrisgiapz3 (17-12-12), ghost-rider (14-12-12), Stathis (14-12-12)
Εχω μπερδευτει λιγο. Οταν με το κινημα "δεν πληρωνω δεν πληρωνω" περναγαμε τζαμπε τα διοδια, μας αρεσε που δεν πληρωνε κανεις και τα χωναμε στους μεγαλοκατασκευαστες των οδικων δικτυων για τα ακριβα διοδια! Τωρα γινεται το αντιθετο...![]()
alexk (15-12-12), bill_m3 (15-12-12), Bitz (15-12-12), dafidack (16-12-12), katsaraios (16-12-12)
Για οσυς δεν χρησιμοποιουν τα διοδια καθημερινα(παρα μονο σε διακοπες,σαββατοκυριακα κτλ),φυσικα και σας φαινεται λογικο να πληρωσεται τα διοδια.Λες διακοπες παω,χεστηκα για τα διοδια,θα τα πληρωσω.Εγω ομως που μενω Μεγαρα και πρεπει καθε μερα να γυρισω σπιτι μου πληρωνοντας 3,10 ευρω,για ενα δρομο που εγινε απο το κρατος(απο τα διοδια μεχρι πριν την κακια σκαλα τον δρομο τον εφτιαξε το κρατος),εεεε,ειναι θεμα.Βεβαια εδω και 2 χρονια παω απο τον παραδρομο,αλλα εκνευριζομαι να μην μπορω να χρησιμοποιησω ενα δρομο που τον εχουμε πληρωσει εμεις εδω και πολλα χρονια.Ασε που επειδη πανε πολλοι απο τον παραδρομο,εβαζαν 2 πιτσιρικαδες να γραφουν τους αριθμους κυκλοφοριας των αυτοκινητων που χρησιμοποιουν τον παραδρομο.Τις πρωτες φορες,ειπα,ωραια θα μας στειλουν καποια προσφορα για τους μονιμους κατοικους.Δεν ηρθε ποτε και μαλιστα μια φορα που ετυχε και ειχε μπλοκο η τροχαια στα 10 μετρα μετα τα παιδια που σημειωναν τους αριθμους κυκλοφοριας,σταματησα και διαμαρτυρηθηκα εντονα.Δεν γουσταρω να καταγραφει την πινακιδα μου κανενας και επειδη τους απειλησα με αγωγη(ειχα και φωτος),τυχαια τωρα;,σταματησαν να το κανουν.Για την Κορινθου Πατρων,ειναι σκανδαλο τα διοδια.Δεν μπορεις να πληρωνεις διοδια για να ταξιδεψεις σε μια λωριδα ανα κατευθυνση με κωνους αναμεσα στα 2 ρευματα κυκλοφοριας.Ημαρτον δηλαδη.Μαλλον ομως η ειδηση ειναι μουφα γιατι ο δικηγορικος συλλογος Πατρων ειχε κανει μηνυση στην Ολυμπια οδο για τα διοδια και η εταιρεια περνει συνεχεια αναβολες.Ξερει οτι αν εκδιακαστει η υποθεση θα παρει τα π@π@ρι@ μας και τα διοδια τελος,μεχρι να κατασκευαστει ο δρομος.Οσο για την γεφυρα του ριου,προσωπικα,την εχω κοψει εδω και 2 χρονια.Παω με το καραβι,πινω και τον καφε μου και γουσταρουν και τα παιδια μου.
Bazil Van Sinner (15-12-12), bill_m3 (15-12-12), Driver M (15-12-12), katsaraios (16-12-12), Nino (15-12-12)