Ptboul (14-12-12)
Τύπε εγω ανοίγω 2,5ωρες όμως όχι όλη μέρα!
Κατάφερα να πουλαω κάτω απο 1ευρο και ψυχολογικά ο Ελληνας το θεωρεί χάρισμα, έτσι τον ποιανει το αίσθημα της "διαβίωσης" και εκεί που θα έπαιρνε 2 ντονατς με 1,5 ευρο τώρα θα πάρει 20x0,70 και θα κάψει και 20 ευρα βενζίνη να έρθει απ την άλλη άκρη ...
Τύπε ανοίγω 2 ώρες συνήθως απογευματοβραδινες γιατι αυτό συζητιέται και τρέχουν όλοι να προλάβουν ... Άμα το έκανα 3-4 το πρωί θα διπλασιαζα τις πωλήσεις μου, ο Ελληνας ειναι πονηρός!! Γιατι να ανοίγει τέτοια ώρα ευκαιρία μοιριζομαι...
Αν το είχα ανοιχτό όλη μέρα θα βαραγα μυγες...
Ptboul (14-12-12)
Εγω θελω να πω οτι τα ντονατς εκεινα η μανα μου, τα φτιαχνει με 5 ευρω τα 100 και τα βαζει στην καταψυξη.
Μπορει και παραπανω απο 100 αναλογα με τα κεφια της.
Σε μαζικη παραγωγη με υλικα σε τιμες χοντρικης, ισως εβγαιναν και 200 στο ταληρο
Γιατι να πας στο φραντσαιζ απο τη στιγμη που μπορεις να ασχοληθεις σκετος?
Εγω πιχι θελω να ανοιξω ενα βανακι να πουλαω σουπες και ζεστο ψωμακι.
Σε κεσεδακια. Το πιστευεις οτι ερχεται 1 ευρω το κεσεδακι για 250 κεσεδακια υλικα;
"να δεις τα προσωπα των απεναντι καταστηματαρχων(σαντουιτσ δικα,φαστ φουντ,σουβλατζιδικα,τυροπι ταδικα κλπ.)οταν βλεπουν την ουρα να σχηματιζεται???.....δεν περιγραφεται το πως αισθανονται!!!"
μου ελεγε ο προμηθευτης.....
"αλλοι νοιωθουν ζηλια,αλλοι μισος,αλλοι ειναι απορημενοι απο που "ξεφυτρωνουν" τοσοι πελατες....αυτοι να μην εχουν δει τοσο κοσμο ουτε στο συνολο της εβδομαδας,οχι σε ενα διωρο....κλπ."
Ptboul (14-12-12)
Ptboul (14-12-12)