Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο mormon Στρατούλης σου έκλεισα κ σουίτα στον αγιο λουκα. γιατι οπως το κοβω παλι σαν σακι με πατάτες θα σε κουβαλάω.
Αρχικό μήνυμα απο mormon Στρατούλης σου έκλεισα κ σουίτα στον αγιο λουκα. γιατι οπως το κοβω παλι σαν σακι με πατάτες θα σε κουβαλάω. Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_E39 Ειστε κακεντρεχεις, εχω να δηλωσω... Κατι μου εριξαν μεσα στη σοδα μου ρε, δεν εξηγειται αλλιως
Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Ειστε κακεντρεχεις, εχω να δηλωσω... Κατι μου εριξαν μεσα στη σοδα μου ρε, δεν εξηγειται αλλιως έναν τόνο παραμύθα???
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
mormon (12-12-12), pilot (12-12-12)
την παρασκευη θα δειπνησω σε καποιο φαστφουνταδικο, δεν αντεχω αλλες προσβολες και λασπη προς το ατομο μου
Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 την παρασκευη θα δειπνησω σε καποιο φαστφουνταδικο, δεν αντεχω αλλες προσβολες και λασπη προς το ατομο μου καλη ορεξη..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
318 I (Άει) S (Σιχτίρ) Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει... Μου το 'χα πει!!!
Κανονισμός του Φόρουμ