Παίδες..όταν είμαι ρελαντί..ακούω ένα θόρυβο σαν σφύριγμα καο όταν πατάω συμπλέκτη..σταματάει.
Απο ρουλεμάν σασμάν είναι άραγε??
Το κάνει και όταν δίνω γκάζι ωστόσο!!!
Όσο για το γρανάζι..θα πάω να δω αν βγαίνει και θα σας ενημερώσω..!!!![]()
Παίδες..όταν είμαι ρελαντί..ακούω ένα θόρυβο σαν σφύριγμα καο όταν πατάω συμπλέκτη..σταματάει.
Απο ρουλεμάν σασμάν είναι άραγε??
Το κάνει και όταν δίνω γκάζι ωστόσο!!!
Όσο για το γρανάζι..θα πάω να δω αν βγαίνει και θα σας ενημερώσω..!!!![]()
ναι ρουλεμαν συμπλέκτη είναι άστο όταν θα πας για αλλαγή δίσκου-πλατου θ αλλάξεις κ αυτό μαζί
BILL007 (17-08-12), savrakias_etsi_apla (17-08-12), Skyline_IS (17-08-12)
λοιπόν πηγα ν αλλάξω τα μπουζι μολισ βγάζω τ πίπα από τ 2ρο κύλινδρο ήταν γεμάτη λάδια, ψαχνω στ forums κ τλκ είναι συχνό φαινόμενο στ 36αριά με μ42 φταίνε τα o-rings του ψευδοκαπάκου στ μπουζι. Αμέσως παω σε μάστορα κ μου αλλαζει όλο τ σετ κόστος 60 ευρώ χωρισ φπα κ χωρίς τα μπουζι γιατί είχα. αυτα
nikos1400 (04-10-12), Panos 316T (04-10-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
εντελως τυχαια
Με αφορμη την ερωτηση του βαγγελη για το Ε46
Η απορια μου ειναι η εξης.Με τα πρωτα κρυα αρχισε να θολωνει το τζαμι και πατωντας το κουμπι ξεθαμπωματος πεταει μεν δυνατο αερα στο παρμπριζ αλλα οχι ζεστο.Για να βγαλει ζεστο αερα στο παρμπριζ θα πρεπει να επιλεξω την θερμοκρασια απο 28 βαθμους και ανω.Το παρατηρησα φετος και δεν θυμαμαι αν παλιοτερα δουλευε ετσι.
Επισης αυτο συμβαινει ασχετα αν το αμαξι ειναι ζεστο ή κρυο.Στο μεσαιο αεραγωγο η σκαλα ειναι στο ζεστο (κοκκινο).
Ριχνωντας μια ματια στο αγγλικο μανουαλ δεν αναφερει οτι πεταει ζεστο αερα (φανταζομαι οτι εννοειται).Σε σας δουλευει διαφορετικα?
-------------------
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
εχω την εντυπωση οτι το προβλημα σου πρεπει να ειναι αυτη η βαλβιδα ζεστου-κρυου.
ειναι το # 1 στο σχεδιαγραμμα.
https://www.realoem.com/bmw/showpart...26&hg=64&fg=18
ισως ειναι στις αρχες και βγαζει ακομα λιγο ζεστο εσενα, ισως παλι να λεω βλακειες και να ειναι κατι αλλο.
δυστυχως νομιζω οτι ειναι απο αυτα τα ανταλλακτικα που ειναι πιο σωστο να δωσεις τα παραπανω ευρω να βαλεις καινουριο και οχι μετχ.
RTFM
ναι αυτο ειναι το ειχε παθει και εμενα .καινουργιο ειναι πανακριβο
Ε36 mpack