aristent (07-12-12)
Σιγα Πανουλη μη γινουν ρουφιανοι στους μεγαλοκαταθετες τους, οι ιδιωτικες τουλαχιστον, τραπεζες!!!
εδω θα βαλω και σχετικο ανεκδοτο:
Ενας πελάτης μπαίνει στην τράπεζα και κατευθύνεται στην ταμία:
- Μωρή, της λέει, άνοιξέ μου έναν λογαριασμό!
- Σας παρακαλώ πολύ, κύριε, πώς μιλάτε έτσι;
- Ελα μωρή, που σου μιλάω εγώ. Ανοιξέ μου έναν λογαριασμό, σου είπα, και άσε τις φλυαρίες. Οπως γουστάρω θα σου μιλάω και σκασμό εσύ.
- Μα κύριε, τι τρόπος είναι αυτός; Εγώ σας μιλάω ευγενικά και εσείς, χωρίς λόγο με βρίζετε!
- Σκάσε ρε σου είπα.. Κάνε την δουλειά σου, μην σε πλακώσω εδώ μέσα, και κάνε την βγάζοντας τον σκασμό.
Την φασαρία ακούει ο διευθυντής του καταστήματος και ενοχλημένος που κάποιος αναιδής πελάτης μιλάει τόσο άσχημα στην ευγενική υπάλληλο της τράπεζας, εξοργίζεται. Πλησιάζει στο σημείο της φασαρίας και λέει στον πελάτη:
- Κύριε, τι συμβαίνει εδώ; Γιατί μιλάτε έτσι; Υπάρχει πρόβλημα; Είμαι ο διευθυντής του υποκαταστήματος.
- Ε, ναι λοιπόν. Υπάρχει πρόβλημα. Εχω κερδίσει 1.5 δις στο ΛΟΤΤΟ και ήρθα να το καταθέσω.
- Χμ, και σου κάνει νούμερα η παλιοβρώμα, ε;
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρη, επειδή είμαστε φίλοι σου, λέω να μην το ρισκάρειςοι αναφορές δεν αφορούν μόνο μεγαλοκαταθέτες, ή ύποπτους γιά ξέπλυμα χρήματος ... αυτά ισχύουν εδώ και χρόνια. Τωρα διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο και ιδαίτερα μετά την πρωτοχρονιά, την εποπτεία των μεγάλων τραπεζών αναλαμβάνει εκπρόσωπος του ΤΧΣ
Ολλανδός, Δανός, γερμανός δεν ξέρω, πάντως τα ονόματα θα του είναι προφανώς άγνωστα, θα βλέπει μόνο αριθμούς ...
aristent (08-12-12)
μακαρι Πανουλη να καθαρισει το "ξενο και αδιαφθορο παλλικαρι" την "μπουγαδα"!!!!
....αλλα τον βλεπω συντομα, με την μαεστρια που διαθετει το ελληνικο δαιμονιο,αντι να ελεγχει, να κοβει βολτες με διαφορα κοτερα στις πανεμορφες ελληνικες παραλιες,απολαμβανοντας την ελληνικη "φιλοξενια",ή να του κανουν ΜΠΑΝ απο το "τραπεζικο(υποτραπεζιο) συστημα".
Οπως και να 'χει, προσωπικα δεν με αφορα, αφου εγω "μικροποσοτητες ρευστου" εχω!!!οπως λενε "μονο για προσωπικη χρηση"!!!!
![]()
![]()
![]()