Πανο και που ξερουν οι τραπεζες τα ΔΗΛΩΜΕΝΑ εισοδήματα?
Μη μου πεις από το εκκαθαριστικό που είχαμε δωσει όταν ανοιξαμε λογαριασμο...αυτο μπορει να ειναι προ 5ετιας....
Πανο και που ξερουν οι τραπεζες τα ΔΗΛΩΜΕΝΑ εισοδήματα?
Μη μου πεις από το εκκαθαριστικό που είχαμε δωσει όταν ανοιξαμε λογαριασμο...αυτο μπορει να ειναι προ 5ετιας....
τα ξαναζητάνε Κώστα με την οποιαδήποτε αφορμή. Εγώ πχ χρειάστηκα πρόσφατα να δώσω ένα δείγμα υπογραφής σε ένα λογ/σμο της ΕΤΕ που έχω κοινό με την μητέρα μου που είναι ηλικιωμένη. Με υποχρέωσαν να δώσω εκκ/κο γιά να μου το κάνουν. Το προβλέπει η Βασιλεία ΙΙ, επικαιροποίηση όλων των στοιχείων των πελατών.
Kostas_1 (07-12-12), Panos 316T (07-12-12)
Πάνο ,
επειδή είμαι λίγο ελληνάρας και πονηρούλης δεν θα εφαρμοστεί σε όλους από τις τράπεζες ιδίως τις μικρομεσαίες , κανά "τυράκι" μπορεί να δίνουν...
Αλοίμονο αν δεν σου ζητούσαν από την ΕΤΕ το οποιοδήποτε.
Εξάλλου σαν εσωτερική πολιτική των τραπεζών αναφέρουν ότι για καταθέσεις άνω των 10.000 ευρώ να ζητούνται αποδεικτικά.
τούρμπο και πράσινα άλογα
Δεν ξέρω τι μπορεί να σκαρφιστεί ο καθένας Πάνο, εγώ ξέρω το δέον γενέσθαι. Πάντως το βλέπω δύσκολο να βρεθούν παραθυράκια, διότι προβλέπονται ΑΤΟΜΙΚΕΣ ευθύνες γιά τον κάθε υπάλληλο πλέον.
αρχιζιυν δηλαδη να ισχυουν τα αυτονοητα...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εχω ηδη εγκυκλιο που μου απαγορευει να κανω πραξη ανω των δεκα χιλιαδων χωρις παραστατικο. Δηλαδη πωλητηριο, τιμολογιο κτλ.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Λειτουργει αθροιστικα Αρη.
Το συστημα θα σε πιασει
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Σεισμός 7,3R στην Ιαπωνία, στην ίδια περιοχή που έγινε και πέρισυ. Προειδοποίηση για (μικρότερο βέβαια) τσουνάμι:
https://www.youtube.com/watch?v=0Eu7oQq1CUQ
Και όμως...
![]()
gnx (07-12-12), hades7 (07-12-12), katrin_bmw (07-12-12), Kostas_1 (07-12-12), nikos1400 (07-12-12), Panos 316T (08-12-12), Ptboul (07-12-12)