Αρχικό μήνυμα απο
Stamatis
Θα πάει ο Αθηναίος σε ένα κεπ και θα κάνει το γνήσιο της υπογραφής σε ένα χαρτάκι που θα λέει:
Εγω ο Τάδε, κατόπιν συμφωνίας με τον Τάδε, καταθέτω στην Τράπεζα Τάδε, το ποσό των 300 ευρώ, ως ανεπίστρεπτο αρραβώνα για το όχημα ΤΑΔΕ (μάρκα, πινακίδα, χρώμα και τα λοιπά) στο οποίο και επιθυμώ να πραγματοποιήσω έλεγχο προκειμένου να προβώ στην άμεσση αγορά του.
Δεδομένου ότι το όχημα βρίσκεται εκτός της περιοχής μου, αποδέχομαι ανεπιφύλακτα, ότι ο πωλητής προκειμένου να μεταβεί απο τον τόπο κατοικίας του, στην Αθήνα, σε περίπτωση όπου η απόφασή μου για την αγορά μεταβληθεί και υπαναχωρήσω, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να μην επιστρέψει τον αρραβώνα καθώς παραιτούμαι κάθε αξίωσης επιστροφής του και να κρατήσει το ποσό ως αποζημίωση για τα έξοδα του, την διαδικασία του ταξιδιού του και τον χρόνο που διέθεσε.
Σε περίπτωση αγοράς του οχήματος απο εμένα, το ποσό αυτό συμψηφίζεται με το συμφωνηθέν, δηλαδή ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ - 20.000 και η απαίτηση του αγοραστή μεταβάλλεται στις 19.700 ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ τα οποία και θα καταβάλλω μετρητά σε τράπεζα της επιλογής του, με ταυτόχρονη υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού πώλησης-αγοράς οχήματος.
Και απο κάτω, το ΑΦΜ του και τη ΔΟΥ του.
Αν είναι σοβαρός........ να σου το δείξει.
Μόλις πάρεις το χαρτάκι στα χέρια σου με κούριερ, κατέβα.