Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 61

Θέμα: Πώληση αυτοκινήτου από Θεσσαλονίκη Αθήνα

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

κατσε στ αυγα σου φιλε, και εγω βρηκα αγοραστη απο σαλονικα μια ωρα δρομος ειναι μεχρι Κοζανη και μου λεει ειμαι ζεστος θα το παρω σιγουρα ελα σαλονικα να το δω, και οταν του ειπα οχι μου λεει να ξερεις πολλα τα λεφτα για βενζινες που να ερχομαι κλπ κλπ, βρε δεν πανε να γ λεω εγω? οποιος θελει πραγματικα ερχετε και ας ειναι απο το hongkong

2. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

Panos 316T (07-12-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντως ρε παιδες ασχετο αλλα ριχνοντας μια ματια σε σαιτ βλεπω απιθανα πραγματα ειδικα σε bmw ,η παπαντζα παει συννεφο ..
    Τι χλμ πειραγμενα,χρονολογιες,φου λ εξτρα που δεν εχουν και τα διαφημιζουν,οπου τους πιασουν γενικα .

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Panos 316T (07-12-12), S8N (07-12-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως ρε παιδες ασχετο αλλα ριχνοντας μια ματια σε σαιτ βλεπω απιθανα πραγματα ειδικα σε bmw ,η παπαντζα παει συννεφο ..
    Τι χλμ πειραγμενα,χρονολογιες,φου λ εξτρα που δεν εχουν και τα διαφημιζουν,οπου τους πιασουν γενικα .
    δυστυχως υπαρχουν πολλοι πρωταριδες οι οποιοι δεν ρωτανε τιποτε (δεξια - αριστερα το τι παιζει με το καθε οχημα), πανε με κλειστα ματια και την πατανε

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποφασισμένος ήταν αυτός που πήρε το τρένο από Αθήνα και ήρθε Θεσ/νικη με
    το κασέρι και πήρε το Jazz του αδελφού μου αυθημερόν.ΗΡΘΕ δεν του είπε έλα.
    Το πιο σωστό είναι η πρόταση του Μπίλυ για μένα με το ενδεχόμενο βέβαια να
    σου πει γιατί να σου βάλω λεφτά ρε φίλε και που ξέρω αν θα έρθεις? Σ'αυτή την
    περίπτωση μάλλον δεν είναι αποφασισμένος.
    όχι μεγάλε! αποφασισμένος ήταν αυτός που πήρε το μηχανάκι μου που ήρθε από το Ηράκλειο το καβάλησε και έφυγε, το απόγευμα πλοίο απο Πειραιά και το επόμενο πρωί σκοπέτο γιατί ήταν φαντάρος!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

7. The Following 7 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

katsaraios (07-12-12), Konstantinos E60 (07-12-12), nikos valvetronic (07-12-12), nikos1400 (07-12-12), Panos 316T (07-12-12), Ptboul (07-12-12), Vasilis M3 (07-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

καλυτερα να μην κατεβει αθηνα,ο αδερφος κανονισε με εναν στην καβαλα να πουλησει μια μηχανι cr 500 με πλαισιο αλουμινιου, ε αγοραστης επαθε την πλακα του το ειθελε σαν τρελος, και στα λευτα που λεγανε.περνει το καραβι απο λημνο και παει καβαλαμε αποτελεσμα να του κανει νουμερα οτι αλλο περιμενα κι αλλο ειδα. το ηθελε μισο τιμις και του ελεγε οτι που να το αφισις εδο ολλο το βραδυ θα σου το φανε και οτι δεν σε συμφέρει να το πας πισο. σου λεει ηρθε που ηρθε τι θα κανει θα το κατεβασι, αλλα δεν του την εκανε τιν χαρι και το ξανα εφερε πισο

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιωργο, αν το εχεις καιρο αγγελια τωρα ειναι που λες "επιτελους ηρθε η ωρα".

Αλλα για μενα κατσε εδω και πες στον Αθηναιο να παρει ενα αεροπλανο πρωι-πρωι, να ερθει, να πατε να το ελεγξει, να προλαβετε κι ανοιχτα τα κεπ και τις τραπεζες και ΤΕΛΟΣ.

Το να πας και να προλαβεις σε μια μερα να κανεις ολα τα παραπανω προυποθετει να ξεκινησεις στις 4 το βραδυ και να ταλαιπωρηθεις.
    Ας παρει ο μαγκας ενα αεροπλανο να ερθει.

Rides
    5

Προεπιλογή

Μην ασχοληθείς μαζί του ούτε για πλάκα. Εάν ήθελε θα έμπαινε στο αεροπλάνο και θα ερχόταν.

11. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

Panos 316T (07-12-12)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Talking ............

Mην ασχοληθεις ΟΥΤΕ για αστειο που λενε και τα παιδια.

Επρεπε να σε εχω απο μια μερια να δεις τί λεω στα ''γατακια'' που με περνουνε τηλεφωνο.
    insane in the ///Midbrain

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα πάει ο Αθηναίος σε ένα κεπ και θα κάνει το γνήσιο της υπογραφής σε ένα χαρτάκι που θα λέει:

Εγω ο Τάδε, κατόπιν συμφωνίας με τον Τάδε, καταθέτω στην Τράπεζα Τάδε, το ποσό των 300 ευρώ, ως ανεπίστρεπτο αρραβώνα για το όχημα ΤΑΔΕ (μάρκα, πινακίδα, χρώμα και τα λοιπά) στο οποίο και επιθυμώ να πραγματοποιήσω έλεγχο προκειμένου να προβώ στην άμεσση αγορά του.
    Δεδομένου ότι το όχημα βρίσκεται εκτός της περιοχής μου, αποδέχομαι ανεπιφύλακτα, ότι ο πωλητής προκειμένου να μεταβεί απο τον τόπο κατοικίας του, στην Αθήνα, σε περίπτωση όπου η απόφασή μου για την αγορά μεταβληθεί και υπαναχωρήσω, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να μην επιστρέψει τον αρραβώνα καθώς παραιτούμαι κάθε αξίωσης επιστροφής του και να κρατήσει το ποσό ως αποζημίωση για τα έξοδα του, την διαδικασία του ταξιδιού του και τον χρόνο που διέθεσε.
    Σε περίπτωση αγοράς του οχήματος απο εμένα, το ποσό αυτό συμψηφίζεται με το συμφωνηθέν, δηλαδή ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ - 20.000 και η απαίτηση του αγοραστή μεταβάλλεται στις 19.700 ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ τα οποία και θα καταβάλλω μετρητά σε τράπεζα της επιλογής του, με ταυτόχρονη υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού πώλησης-αγοράς οχήματος.

Και απο κάτω, το ΑΦΜ του και τη ΔΟΥ του.

Αν είναι σοβαρός........ να σου το δείξει.
    Μόλις πάρεις το χαρτάκι στα χέρια σου με κούριερ, κατέβα.

14. The Following 10 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bill_m3 (07-12-12), deepBLUE (07-12-12), I_MNL (10-01-13), jimdros (08-12-12), Leonidas_E39 (07-12-12), nikos valvetronic (07-12-12), PANOS-E60 (07-12-12), pilot (07-12-12), Ptboul (07-12-12), Vasilis M3 (07-12-12)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για ποιο λόγο σου είπε ότι θέλει να κατέβεις Αθήνα ??

Να το δει σε δικό του συνεργείο ????
    Η απλά θέλει να γίνει η συναλλαγή Αθήνα ???

Το πρώτο αφού γίνει η κατάθεση των 300ευρώ που είπαμε, το ψιλοδέχομαι!!

Για το δεύτερο, να έρθει αν πραγματικά ενδιαφέρεται!!!

Όσοι πουλήσαμε αυτοκίνητο τραβήξαμε τα ίδια και χειρότερα!!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP